15.08.11
14:38
Здравейте, пия Yohimbine HCl вече месец, но ми остават още хапчета.. Та въпросът ми е дали да ги пия докато свършат или да направя почивка от тях. Мерси :)
Пий ги нищо ти няма. Само информативно да споделиш марка, доза и начин на прием и дали усещащ/виждаш ефект. Благодаря.
15.08.11
14:50
Ако не се чустващ добре от този препарат,можех да го спреш известно време,попринцип йохимбито натоварва сърцето ако се приема в по-големи дози,иначе като цяло няма смисъл,продължи си да го пиеш.
15.08.11
15:14
Фирмата е Прима форс :) Пия по 2 хапчета на ден..едното преди тренировка, а другото преди вечеря :) Пия го по толкова, колкото пише на опаковката :) и л-карнитин пия също и има доста видим ефект. Благодаря Ви
15.08.11
16:01
казано от nevqna antonova на 15.08.11, 15:14:
Фирмата е Прима форс :) Пия по 2 хапчета на ден..едното преди тренировка, а другото преди вечеря :) Пия го по толкова, колкото пише на опаковката :) и л-карнитин пия също и има доста видим ефект. Благодаря Ви
Yohimbina принципно трябва да се пие според теглото не според опаковката :) дозата на опаковката е много много ниска 0,2/кг е дозата
Мнението беше редактирано от Филип Буцев на 15.08.11 16:02.
16.08.11
12:29
Благодаря Ви :) А някакви други добавки (подобни на тази) да ми предложите..със същото действие ..мерсии
16.08.11
16:10
казано от nevqna antonova на 16.08.11, 12:29:
Благодаря Ви :) А някакви други добавки (подобни на тази) да ми предложите..със същото действие ..мерсии
А години, стаж в залата, тренировъчен режим, хранителен режим? Или ще си говорим, ей така - по принцип?
Защото, ако си говорим по принцип - влизаш в първия сайт за добавки и ти препоръчвам всичко от раздела “понижаване на тегло”.
Две теми, които е силно препоръчително да се прочетат, защото иначе се стига до такива въпроси:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808
http://www.bb-team.org/forums/viewannounce/42883_26
16.08.11
17:07
Ами стаж в залата..по-скоро не :) Правя кардио 5 пъти седмично и 2-3 пъти седмично силови (с гирички вкъщи :) ) Мога да кажа, че се храня доста здравословно (пилешко месо, салати, яйца и т.н.). Никакво сладко, пържено, газирано и тестено. Пия и доста вода около 3+ литра на ден ии това е общо взето :) Мерси
Мнението беше редактирано от nevqna antonova на 16.08.11 17:08.
16.08.11
18:15
казано от nevqna antonova на 16.08.11, 17:07:
Ами стаж в залата..по-скоро не :) Правя кардио 5 пъти седмично и 2-3 пъти седмично силови (с гирички вкъщи :) ) Мога да кажа, че се храня доста здравословно (пилешко месо, салати, яйца и т.н.). Никакво сладко, пържено, газирано и тестено. Пия и доста вода около 3+ литра на ден ии това е общо взето :) Мерси
Т.е. хранителния режим е “както дойде, но без храните общо приети за “вредни”“, а тренировъчния режим е “кардио”?
Знаеш ли, че няма да ти дам съвет за добавки, а ще те посъветвам да разгледаш дамските дневници и да видиш, какво означава “хранителен и тренировъчен режим”, а именно това е основния инструмент за постигане на целите ти. Мисля, че избързваш с добавките и им отдаваш прекалено голямо значение.
Прочети следната тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
Колегата се е постарал да синтезира доста инфо в една тема, което според мен ще ти е много по-полезно от използването на коя да е хранителна добавка и няма да ти струва нищо, освен малко време да прочетеш темата, осмислиш казаното и да си изготвиш режима.
16.08.11
18:46
Някъде бях чела че йохимбина може да се комбинира с кофеин? Има ли нещо вярно в това?
16.08.11
22:35
казано от katerina semova на 16.08.11, 18:46:
Някъде бях чела че йохимбина може да се комбинира с кофеин? Има ли нещо вярно в това?
Може да се комбинира с кофеин.
Пич питай я и за родословното и дърво и по колко пъти ходи до тоалетна на ден и ако може и кръвна картина. 50% от отговорите ти са груби и всеки път са едни и същи - стаж в залата и режим на хранене. Хората сигурно почват да съжаляват, че са попитали. Това че момичето не се занимава със силови тренировки не значи, че не може да спорува и да се храни “що годе добре”. Не всички са фитнес маниаци и не всички искат да ядат безвкусна харана и да отделят по 8-10 часа на седмица в тренировки.
Мнението беше редактирано от NesTea на 04.09.11 20:06.
09.02.15
13:45
Здравейте, приятели. Имам нужда от съвет
Интересувам се как да приемам Йохимбин и Аргинин, като тренировките ще са ми рано сутрин към 7 и 30 , 8 часа, защото след това съм на работа и нямам физическата възможност да тренирам след това.
На гладно по колко таблетки преди тренировка да приемам с протеин и след тренировка до края на деня, да правя ли още приеми на двете добавки.
БЛАГОДАРЯ ВИ, Предварително за отговорите !
P.S.
Йохимбина ми е на Пюр Нутришън
казано от Bix Handzhiev на 09.02.15, 13:45:
Интересувам се как да приемам Йохимбин и Аргинин, като тренировките ще са ми рано сутрин към 7 и 30 , 8 часа, защото след това съм на работа и нямам физическата възможност да тренирам след това.
На гладно по колко таблетки преди тренировка да приемам с протеин и след тренировка до края на деня, да правя ли още приеми на двете добавки.
P.S.
Йохимбина ми е на Пюр Нутришън
2 преди тренировка е добър прием (това са ти 5мг)
09.02.15
22:07
казано от Just DoIt на 09.02.15, 18:29:
казано от Bix Handzhiev на 09.02.15, 13:45:
P.S.
Йохимбина ми е на Пюр Нутришън2 преди тренировка е добър прием (това са ти 5мг)
Благодаря, а след тренировка .. някъде между храненията да взема пак с аргинина ?
09.02.15
22:21
Първо пробвай с 1 капсула, ако не я усещаш, тогава 2. И за какво ти е йохимбин между храненията? Всъщност - за какво ти е аргинин между храненията също?!?
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 09.02.15 22:21.
10.02.15
20:03
казано от Херцог Трън на 09.02.15, 22:21:
Първо пробвай с 1 капсула, ако не я усещаш, тогава 2. И за какво ти е йохимбин между храненията? Всъщност - за какво ти е аргинин между храненията също?!?
Херцог Трън, Брат... Пробвах вчера едно... не го усетих... днес пробвах 2-е мисля,че е по-добре...
А за Аргинин-а кога да го пия само преди тренировка ли ? и йохимбина ли само по толкова.. и ако е така ... по колко милиграма или капсули?
Благодаря , Брат
казано от Bix Handzhiev на 10.02.15, 20:03:
казано от Херцог Трън на 09.02.15, 22:21:
Херцог Трън, Брат... Пробвах вчера едно... не го усетих... днес пробвах 2-е мисля,че е по-добре...
А за Аргинин-а кога да го пия само преди тренировка ли ? и йохимбина ли само по толкова.. и ако е така ... по колко милиграма или капсули?
Благодаря , Брат
Нали ти е отговорил - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/76256