07.02.15
12:00
Здравейте,
имам въпрос относно протеин, който не съм чувал до сега.Нека започна с това, че съм извън България и няма как да се запася с тези споменатите вече във форума.Та нека се върнем към този към, който аз съм се насочил.Името му е Well Mix
Whey Protein като цена 900гр. е около 35лв.Ще съм много благодарен ако можете да ми помогнете и за първи път ще приемам протеин!
Суроватъчен протеин 86%, протеин обогатен суроватка на прах 11%, аромат, сгъстител, ксантан, подсладители, натриев цикламат и захарин натрий, растително масло, сол, витамин С, багрило бета-каротин, ниацин, витамин Е, витамин В6, витамин В1, витамин В2, фолиева киселина , биотин.
Прах с 72% протеин за получаване на протеин напитка на основата на суроватка.
Това намерих като информация, тъй като не съм много запознат и да ми кажете дали е добър продукта
Темата беше редактирана от Stoqn Ivanov на 07.02.15 14:20.
08.02.15
12:51
Добър ли е протеина се разбира по реалното % съдържание на протеин, източника и начина на преработка, но основно от аминопрофила на продукта. Реалното % съдържание няма как да го рзбереш освен чрез лаборатория. Аминопрофилът можеш да го видиш описан на етикета. Сравни го с профилите на препоръчваните протеини във форума и ще разбереш доколко си струва.