25.12.05
18:35
Съвалявам за грубия тон но писмото е пълна измишлиотина и то от човек които си няма хабер от стероиди ,хормон на разтежа и развитието на допинга у нас.През описаната от ужким културиста 1994-5 г хормон на разтежа е бил табу,и за това по време на олимпиадата през 1994 в барселона е бил използван масово,но не е бил използван и от някакви си пиклиовци дето не знаят че разлика м/у бионабол и метандростенолон няма.Тази статия ми прилича като написана от смешника еню рангелов или някой като него смукач на прасти и хал хабер за реалноста в спорта.
25.12.05
22:58
Олимпиадата е 1992…
Кое е това писмо бъди по подробен какво съдържа че си ядосан...
просто като пускате теми обяснете добре за да разберем всички за какво става на въпрос
26.12.05
19:45
първото което е незнаеш кои го е писал
все пак невазможни неща няма
можа па и да си го е намирал човека
Абе хора това писмо Мишо го е дал като пример за използването и вредата от зобта всеки да си прави сметката
дори за пример да е нека поне е правдоподобно , най голямата грешка в допинга са заблудите, веднъж от медиите за да се умножи вредата им и втори път от продавачите за да се навие купувача и в крайна сметка се получава една яка дечинформация ,нека нещата са реални тогава всички ще знаят за какво става дума.
01.01.06
19:25
ма пи4 , то писмото си е савсем правдоподобно бе не знам какво му се сърди6 :)
ТАЗ ТЕМА ДА СЕ ИЗТРИЕ Е ВРЕМЕ!
КАКВО СЕ ЕБАВАТЕ С ПИСМОТО,МНОГО СИ Е ПОУЧИТЕЛНО!
нека е поучително но поне да е реална ,ще ви дам пример за грешки в нея:
1во след прием на хормон на разтежа писателя станал адски силен и голям(особено ако се взема самостоятелно както този описва хормон на разтежа дава единствено по бързо възстановяване м/у тренировките и подобрява релефа)
2ро през 96 ли коя той ползва хормон на разтежа(аз лично познавам първия български културист ползвал хормон на разтежа и това беше 97-98 година и на човека му излизаше 4000марки на месец тогава)
ако се вгледате в статията ще откриете още доста грешки доказващи че статията е измислена и че автора и не познава материята.
Аз отново казвам че нямам нищо против такива статии но нека те са правдоподобни а не измислици.