Представяне

Темата е заключена.

10.02.15
16:52

Здравей те,
Искам първо да ви поздравя за прекрасният форум( банално, но вярно). Попаднах случайно на него и съм искрено възхитена от волята, знанията и постиженията на някои от водещите дневници тук. За това реших и аз да се включа с цел да имам обективно мнение и преценка ( критиките са добре дошли).
И така да ви се представя аз съм на 33 год./167см/50-53кг ханш 89см талия 64(другото не съм го мерила)
Храната-не спазвам определен хранителен режим слушам тялото си поради простата причина, че години наред съм воювала с “анорексия, булимия и со” , а пък и работата ми не го позвалява( управител съм в френски гастрономичен ресторант и на моменти дегустирам различни ястия). Не ям определени храни, които не ми харесват млечни продукти, глутен и бобови( по-някога ми се налага да ги опитам :-) няма как обичам работата ми) Гледам да ям прясно уловена риба, домашно месо и био плодове и зеленчуци. Обожавам сладки картофи във всичките им разновидности. Ядки от време на време не съм фен. Много рядко спагети от оризово брашно
За днес храната е:
- палачинка от банан, 2 белтъка, 1 ч л кокосови стърготи и канела намазана много леко с кокосово масло
- половин сладък картоф на фурна, диви марокански броколи, жълти чери домати и 120 гр пилешко филе на пара с билки
-боровинки  около 100г . Сега тук им е сезона и са безумно вкусни. 10 гр домашен черен шоколад с мента
- 200 гр лаврак на фурна , бейби моркови и глава на копър fenouils
10 гр домашен черен шоколад
Добавки:
Спирулина, омега 3, магнезий
Течности: вода с лимон, чай от черешови дръжки и кафе

Тренировки:
Понеделник- кик бокс
Вторник-крака  глутеус корем
Сряда-салса
Четвъртък-горна част
Петък- кик бокс
Събота-крака глутеус корем
Неделя-почивка
Всеки ден се разхождам рано сутрин по брега на океана(inlove) поне 1 час

Цел на дневника:
Увеличаване на глутеуса помощщщщщ
Повече мускулен тонус
Здраве,  щастие и self-love(последното хич го няма)

Моля ви най-искрено даваите съвети за глутеуса. Help…......

10.02.15
17:34

Добре дошла и успех с целите :)

След като четеш форума, значи няма да е новост за теб, че този дневник ще ти е изключително полезен при така формулираните от теб цели :)

Добре дошла!

Много ми харесва изборът ти на храна. :)
Сподели какво правиш за глутеус ;)
(Препоръчаният от Карфичка дневник наистина е по твоята част!)

11.02.15
01:32

Много ви благодаря и на двете за отговора (hug)
Карфичка ще прегледам дневника, който ми препоръча.

Рони относно храната не се лишавам от плодове, сладки картофи и от време на време див ориз(просто не прекалявам използвам ги за енергия). Не зависимо от факта, че много хора са на НВД и ВМ-НВД. Аз лично и в двата случя получавах тежки хипоглекими и се чувствах като парцал . Не можех дори да рисувам. Трепереха ми ръцете.
Тренировките за глутеус:
Да поясня  живея в Мароко и тук по отношение на трениори е критиино положениетто. В момента тренирам с шампионката им по кик бокс, но тя няма идея от серии и тн.
Независимо, че е много ама мнаго издръжлива и силна и извършва правилно упражненията. Не е наясно с нищо яде каквото и падне и тн и има супер тяло с перфектен релеф.
Това правих днес с нея:
Разгрявка ритници задни, странични и предни
Скуод х 50 собствено тегло
Напади х 40
Скуод до долу х 40
След това кик бокс аеробика ( доидоха други хора и тя трябваше да работи и с тях). Много се забавлявах и много пот изтече. 1 час
Издохси боровинките и парчето домашен шоколад, починах и продължих ме
Deadlift 3 х 10 40 кг
Сумо скуод 3х 10 35 кг
Скуод на машина събрани крака 35 кг 3х 10
Хип тръст ново за мен само го прообвах с. т.
Good morning 3 х 10 40кг
Може и да забравям нещо уффф. Изпълнявам всяко упражнение по една серия едно след друго с кратка почивка.  Две минути или докато се възстановя и втори раунд. Понякога издържам само два днес имах сила.
Коригираи моля те. Ти си експерт

Хубаво е, че не си се водила по разни моди, а си преценила кое е добре за теб и начина ти на живот.
И аз се опитвах да спазвам ВМ, НВД, но в дългосрочен план не бях добре. Ето защо - въглехидрати от хубави източници, в по-малки количества, но да присъстват, е формулата, която ми допада и на мен. :)

Относно тренировката ти - първо, далеч не съм експерт, не оставяй с грешни впечатления.
Ще споделя това, което мисля по въпроса:
щом искаш активно тегло в глутеуса, значи трябва да го тренираш и по-тежко (тоест, да имаш серии с много по-малък брой повторения от тези 40 и то на тежест, която не ти позволява да направиш прекалено много; да кажем - правиш 8-10 повторения на тежест, на която да не можеш повече от 10-12).
Смятам, че хубава комбинация е от тежки многоставни движения (в по-нисък брой повторения) + по-леки изолирани движения (повече повторения и глутеусът да е по-изолиран).
Какво наричаш “скуод”? Да не би да е squat - клек? Ако е така, то е чудесно, че го включваш - клякай до долу и помоли треньорката ти да ти дава серии с тежест - да следи за техниката ти.

Представям си следната схема:
по-тежко (8-10 повт) - клек (пълен, до долу), сумо клек, български клек
по-леко (15-20 повт) - хип тръстъри с тежест, глутеус ритници на един крак, румънска тяга, напади, абдуктор, магарешки ритници с 2 крака

Със сигурност, ако Мирела (fire.is.my.nature) се включи, ще ти бъде много по-полезна, защото тя целенасочено работи върху тази част на тялото. :)

12.02.15
11:01

11.02.2015
Здравейте :)
Вчера не можах да пиша много задачи много нещо. Беше ми уж не работен ден, но ме извикаха на работа. Преди това би ме извадило релси, защото е в разрес с плановете ми.
Сега приемам с усмивка и извличам максимума от ситуацията. Трябваше ми много време да разбера, че не е нужно всичко да се движи по план( храна, тренировки...работа).
Храната
Закуска
2 бр. gluten free/ lactose free/sugar free домашни мъфини( ще постна снимката ако успея) с карамелизира 1/2 круша с малко кокосово масло, пресен кокос и настъргана кора от портокал. Стана супер вкусноооо.
Обяд
Телешко филе с три пипера, вулканова сол и пресни манатарки
Междинно
1 малък банан
100 гр пияна от биволско домашно мляко( дегустация за ресторанта)
Вечеря
3 бр ” involtini di cavolo” приличат на сърми, но няма нищо общо само мляно чисто месо с подправки и прясно зеле. Салата от домати с пресен босилек ( снимка)

Тренировка:
Уж нямаше да има само салса, но я пропуснах! Имаше марокански танци. Пробвах се голямо дърво голямо нещо, но поне позабавлявах околните. Срядата ми е ден за предизвикатества и новости.
След това видях трениорката ми. Обяснявам и аз какво трябва да правя за глутеус тя си знае нейното.
И така неин комплекс за долна част със скачане на въже, глутеус мост със диск от 10 кг., упражнения от послелка със задържане 30 с. и мн. др.
Корем многоооо за всички части
Сега имам ужасна мускулна треска на корема и глутеуса

Предизвикателство Self-love
ЗАКУСКА НА ТЕРАСАТА
ЧЕТЕНЕ НА КНИЖКА НА БАСЕЙНА
МАНИКЮР
МАСКА С АРГАНОВО МАСЛО

Гледам всеки ден да правя неща, които ми доставаят доставят удоволствие и да се грижа а тялото и душата си.
Хубав ден от мен
Ще пробвам да кача снимки....нали съм нова и съм още много злее

12.02.15
11:05

Извинявай те за тъпия въпрос, но как да си кача снимките?
Ужас пробвам от избери файл нищо не става....

12.02.15
11:43

Избираш снимката=>Прегледай=> изчакваш малко да се прикачи=> обнови :)

12.02.15
12:42

Алекс merci beaucoup :)
Сега ще пробвам да видя какво ще излезне.

12.02.15
14:29

Болкира ми на прегледай (sweat) (dull)
Комбинацията от африкански интернет и новак е убийствена :)
Ще се мъча след работа

12.02.15
18:38

Снимки мисия невъзможна блогира ми дори да кача снимки в профила си (sweat)

13.02.15
23:39

Снимки

13.02.15
23:40

Закуската

13.02.15
23:42

Вечерята

13.02.15
23:46

Мъфини

13.02.15
23:54

Успях да си кача снимките. С два дена закаснение много съм щастлива.:) Бях изгубила надежда ( една от тях все пак не успях). Това ме убеждава  за пореден път че човек трябва да пробва до последно без да се отказва за каквото и да било в живота.
Ще опиша храната и тренировките по-късно. Последни приготовления за Св Валентин (nlove5)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1