22.01.15
07:27
Здравейте :)
Почти една година тренирам в Атлетик (Дианабад) и съм повече от доволна, но вятърът на промените ме отвя в Орландовци и вече не ми е рентабилно да пътувам дотам нито времево, нито финансово.
Търсих в Гугъл и като предложение ми излиза само Спортен център Орландовци, но за съжаление няма нито снимки, нито цени.
Мненията тук с препоръки за зали в района са доста стари, така че ще съм ви благодарна, ако ме насочите към зали в Орландовци или Надежда, още не се ориентирам добре в района, но да е в околностите :)
Благодаря ви предварително и ви желая хубав ден!
Темата беше редактирана от Мира Григорова на 22.01.15 07:28.
22.01.15
13:18
казано от Мира Григорова на 22.01.15, 07:27:
Здравейте :)
Почти една година тренирам в Атлетик (Дианабад) и съм повече от доволна, но вятърът на промените ме отвя в Орландовци и вече не ми е рентабилно да пътувам дотам нито времево, нито финансово.
Търсих в Гугъл и като предложение ми излиза само Спортен център Орландовци, но за съжаление няма нито снимки, нито цени.
Мненията тук с препоръки за зали в района са доста стари, така че ще съм ви благодарна, ако ме насочите към зали в Орландовци или Надежда, още не се ориентирам добре в района, но да е в околностите :)
Благодаря ви предварително и ви желая хубав ден!
Здравей,
Незнам за квартала, но има близък фитнес срещу Билата в Хаджи Димитър (началото на моста “Чавдар”. Иначе този Спортен център е в промишлената зона, но май там само футбол се играе. Поздрав!
Преди 7 години като живеех на квартира в Орландовци посещавах една зала, която се намираше в приземния етаж на читалището или пощата (забравил съм вече) в квартала. Самия вход беше малко невзрачен, а и табелата Фитнес зала беше малка. Сега не знам дали тази зала съществува още, но нищо не пречи да се разходиш до пощата и до читалището и да провериш. :)
26.01.15
07:36
Благодаря за отговорите!
Фитнесът срещу Била-та в Хаджи Димитър съм го виждала, днес след работа ще мина оттам и ако имате интерес ще споделя информация за залата и цените.
Още по-удобно ще ми е ако фитнесът при пощата стои, защото ще мога да ходя пеша дотам : -)))
Довечера ще пиша с актуална информация.
Хубав ден и спорна седмица!
12.02.15
13:36
И аз препоръчвам фитнеса за който спомена колегата, срещу Била. Ходих няколко пъти и си заслужаваше