Тежести ф30 1лв/кг

Темата е заключена.

Тежестите са ф30 2х10кг 4х5кг 2х2.5кг и 4х0.75кг.
Цена 1лв/кг
За контакти тел:0988970198 или лс.
Намират се в гр.Нови Искър,може и с еконт.
Поздрави Кристиян :)

Разгледайте и другите ми обяви:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/76302#p-1120064 дъмбели.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/76149 прав и крив лост.

12.02.15
17:23

Да не са от гумените случайно?

Да гумени са не са железни.

12.02.15
17:59

Тези неща се казват предварително, щото ако някой ги откаже в Еконта, ще платиш пътните и в двете посоки и ще ти излезе през носа цялата сделка.

AG

13.02.15
14:23

казано от Valdis на 12.02.15, 17:59:

Тези неща се казват предварително, щото ако някой ги откаже в Еконта, ще платиш пътните и в двете посоки и ще ти излезе през носа цялата сделка.

Ако не ги прати с доставка за сметка на купувача. Т.е. те са опаковани и за да ги видиш трябва първо да им платиш пътните.

13.02.15
16:12

казано от Angel Gyaurov на 13.02.15, 14:23:

казано от Valdis на 12.02.15, 17:59:

Ако не ги прати с доставка за сметка на купувача. Т.е. те са опаковани и за да ги видиш трябва първо да им платиш пътните.

Аз лично веднага бих отказал подобна пратка от човек, който не познавам и пак ще се получи същата ситуация. Идеята е, че заради малка подробност пропусната в описанието,  било умишлено или не,  могат да се получат куп недоразумения с неприятен финансов завършек.

Валдис,аз пък не бих ги пратил на някой,който не познавам защото може пък той да си прави майтап и да ме прецака аз да плащам пътните.Затова винаги се праща с тази опция да платиш пътните преди да видиш пратката. :)

13.03.15
20:41

казано от Кристиян Христов на 13.02.15, 21:59:

.Затова винаги се праща с тази опция да платиш пътните преди да видиш пратката. :)

Аз не бих платил никога при така поставени условия от купувача.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1