първи цикъл

Темата е заключена.
PA

01.01.06
17:28

мога ли като за първи цикъл да си бия само омнандрен по 500 на седмица

01.01.06
18:18

Бе то сичко може!Ама що не го комбинираш с нещо - Метан,Анаболик Таблетс,тва онова!
За да има по голям ефект и да не се тровиш напразно!
Ам колко ти е стажа?

KA

01.01.06
20:56

а бе като за 1-ви по добре омнадрена да е само по 1 ампула седмично
за 5 седмици
като за 1-ви по-добре не комбинирай
и по-добре не взимаи нищо ако няма да се занимаваш състезателно
мисля че по-голям резултат ще има от креатин+глутамин+глюкоза+яко ядене

PA

01.01.06
23:35

Стажа ми е около година и половина ама мисля да не го комбинирам с нищо ще опитам по начина по които ти ми казваш въпреки че ми се струва много леко ама ше видим.След цикъла ще почна креатин+глутамин+трибестан дано се получи.Акнето много ли ще е голямо кажете някакъв крем.Може ли само от тоя цикъл да си прецакам топките

02.01.06
09:50

Акнето е различно при всеки.Вземи си нолвадекс,витамини,протеинче и т.н.Има хора които само от омнадрен качват слабо.Комбинацията с метан е доста силна както за маса така и за сила.Задържа се вода и то не малко,но с нолвадекс ще я сведеш до минимум.Тъй като омната е комбинация от тестостерони,следва силно подтискане на твоя тестостерон.Затова си вземи и кломифен цитрат от аптеката.По въпроса има писано адски много.Пусни един сърч.

02.01.06
10:49

при положение че ще бие от 1 до 2 амп омнадрен на седмица ,да си взема нолвадекс(тамоксифен цитрат) и клостил бегит(кломифен цитрат) е пълна глупост ,при такива нищожни дози му е достатъчно да взема по 1 кломид ПРЕЗ ДЕН!!!(тъй като периода на полуразпад му е доста дълъг  и позволява това) сутрин на гладно в продължение на 20 днеа в края на цикъла.Когато правите препоръки имайте предвид че някои протектори имат не по малко странични действия от стероидите ,така че кломид,тамоксифен,прегнил и тн. се вземат само при нужда и в преценени дози.

PA

02.01.06
13:52

имам ли нужда от лив52 или не

02.01.06
14:32

може да вземаш лив 52 само когато вземаш кломида тъй като той също има 17алфаалкидна група както оралните стероиди

PA

02.01.06
15:03

трибестан да взема ли?

02.01.06
15:24

tribestana никога няма да ти навреди ,желателно е да го започнеш от началото на цикала и да го продължиш пое 15 дена след края му,в твоя случай 3 пъти по 1 тбл дневно би трябвало да е достатъчно

PA

02.01.06
16:14

мерси много за инфото

03.01.06
16:06

Хепатопротектора Карзил се пие по време,а Лив 52 след цикъл-а,поради спецификата на двата билкови препарата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1