метан и станозолол-добро решение ли е

Темата е заключена.

23.12.05
04:21

20г  64кг  1,75висок
3 дена - 5 мг метан и 5 мг станозолол
3 дена0 10 мг метан 5 мг станозолол
3 дена 15 мг метан 10 мг станозолол        цел-10   15кг
4 дена 20 мг метан и 15 стан.
14 дена 25 мг метан и 20 станоз

и ако е добра какви протектори да се вэимат,и колко пари струва станоэола и  откаде се купува

Иэчетох мн нешта в ФОРУМА и вече сам обаркан

24.12.05
08:53

Какъв ти е стажа че си толкоз лек ?

25.12.05
09:43

2 години

25.12.05
13:42

Sutanon не ли по добре с метан!
Ма ти явну имаш или само релеф или нищо не ядеш!Щото верну си много лек дори и само мускулна маса да са тез килограми!

25.12.05
13:53

Абе на тия килограми и години имаш много потенцял без стероиди стероидите влизат по късно когато стигнеш до едно ниво и не можеш повече да качиш без тех или става прекалено бавно, при теб това са от 80 кила нагоре, ся не ти трябват стероиди!!!

25.12.05
15:13

аве хорь на мен целта ми е 80кг сас стероииди,а вии ваобште раэбирате ги теэ нешта или.............

Горният пост на латиница бе изтрит
DJGorgio-Astor

VE

25.12.05
21:47

Пич,аз съм същия като теб !нправо се опулих като прочетох поста ти  :shock:  и съм замислил същата система !
Само дето с доста по-голямо количество  хранителни добавки (10кг гейнъри , 5 кг високопроцентен протейн , 3 кг креатин , аминокиселините и гултамина още не съм ги купил,но и до там ще се стигне).Също много протектори.
В тази система залагам най-вече на добавките и храната.Стеройдите са за “boost”.
При последния си цикъл изпих около 6кг гейнъри и качих само 2 кила :evil: . На мене ми е писнало да тъпча на едно място,затова ще отделям голямо внимание на детайлите при този цикъл.
Метана има малък процент на запазване на постигнатите размери,за разлика от станозолола,на който аз лично разчитам повече,защото не искам всичко да хвръкне след края на цикъла.Но с толкова добавки,храна и станозолол едва ли ще загубя много.
Това,което ме притеснява леко,е че ще съчетая два орални стеройда,което до колкото знам го няма никъде,а вероятността да се ароматизират е голяма (заради метана) , затова ще взема анти-естрогени.Не искам гинекомастия.Друго-понеже са орални,се усвояват през черния дроб,и както можеш да се досетиш,ще му дойде малко много напрежението.Внимавай.Аз съм накупил добро количество Хеп-карзил и обикновен карзил , но без тях изобщо не бих започвал цикъла.Сега си търся нещо,с което да предпазвам и бъбреците.Все пак и те виждат доста зор по време на тежки цикли,затова някой момчета пикаят кръв понякога.Аз определено не искам да съм от тях , и затова ще се застраховам с количество протектори.
И от мое име искам да попитм по-вещите от мен за примерни цикли със метан и станозолол,защото от толкова теми в гавата ми е каша.

Един цикъл със станозолол излиза окло 130-150 лв.Аз имам приятели , който ми доставят такива неща.
Протекторите не са много скъпи,и са адски необходими.

np: Rammstein - Laichzeit “Gold” Поздрав и Честита Коледа на всички
Live Strong !

02.01.06
10:54

[quote author=“HEKTOR”]20г  64кг  1,75висок
3 дена - 5 мг метан и 5 мг станозолол
3 дена0 10 мг метан 5 мг станозолол
3 дена 15 мг метан 10 мг станозолол        цел-10   15кг
4 дена 20 мг метан и 15 стан.
14 дена 25 мг метан и 20 станоз

и ако е добра какви протектори да се вэимат,и колко пари струва станоэола и  откаде се купува

Иэчетох мн нешта в ФОРУМА и вече сам обаркан

според мен само хабиш метана :!:  защо не го зимаш просто 15-20 мг на ден и така 5 седмици най-много :?: и защо просто не го комбинираш сус сустанон 250 ?според мен резолтата няма да бъде хич малак :!: и оделно ама много протектори и след цикала караш още малко на протектори и после минаваш на трибестан 1 месец и тва е е и мноооого яко хапване де :wink:

02.01.06
20:57

метан + сустанон наи добре!

02.01.06
21:39

Аз ги виждам така нещата :

1 седмица - 10 метан
2 седмица - 20 метан
3 седмица - 30 метан
4 седмица - 30 метан
5 седмица - 20 метан 20 станозолол
6 седмица - 10 метан 20 станозолол
7 седмица - 30 станозолол
8 седмица - 20 станозолол 1,5г трибестан 2 ампули жен-шен
9 седмица - 10 станозолол 2г трибестан 2 ампули жен-шен
10 седмица - 2,5г трибестан 2ампули жен-шен
11 седмица - 2г трибестан 2 ампули жен-шен

През целия цикъл си пазиш дроба с Лиф52 и Карзил! Ако си по-чувствителен към естрогена, добавяш тамоксифен (нолвадекс) към менюто - 1 хап дневно!
.....................................................................................................

А може и така :
1 седмица - 1 сустанон, 10 метан
2 седмица - 1 сустанон, 20 метан
3 седмица - 1 сустанон, 25 метан
4 седмица - 1 сустанон, 25 метан
5 седмица - 1 сустанон, 20 метан
6 седмица - 1 сустанон, 10 метан
Още от 2 седмица по един тамоксифен, от пета седмица 2г трибестан и го продължаваш няколко седмици! За по сигурно може в 6 седмица да цапнеш един прегнил 1500! Карзила и/или Лиф52 мисля, че са задължителни! Не че ще пукнеш без тях при тези ниски дози, но все пак е добре да се пазиш!

02.01.06
21:54

[quote author=“HEKTOR”]da ama neka da e samo sas sustanon i metan i sustanona kakto kazah da ne e pove4e ot 5,a metana moje i da stigne do 25-35 mg

Ти си направи цикъла както на тебе ти харесва! Аз просто ти предлагам два варианта, които са изпитани и са дали добри резултати, без да са подложили организма на излишен риск!

02.01.06
22:28

бе тва метан + станозолол  го заебете!Тва станозолол е винстрол само че на хапове!А тои е за релеф повече,отколкто за маса!
За яка масе е метан (анаболик таблетс по добре) + сустанон

02.01.06
22:38

[quote author=“DarkWolf”]бе тва метан + станозолол  го заебете!Тва станозолол е винстрол само че на хапове!А тои е за релеф повече,отколкто за маса!
За яка масе е метан (анаболик таблетс по добре) + сустанон

Станозолола си е станозолол, а винстрола идва от “Winstrol V”, което е инжекционната форма на станозолола!
Грешиш, че станозолола е стероид за “релеф” (релеф се прави с диета, кардио и много л-карнитин)! Той е идеален да поддържа отношението тестостерон/кортизол положително, като в същото време дава възможност на ендокринната ти система да влезе в релси! Така хем вълкът сит, хем агнето цяло!

02.01.06
23:04

извинявам се за спама!Ако е такъв де,но
Станозолола си е станозолол, а винстрола идва от “Winstrol V”, което е инжекционната форма на станозолола!

особено Винстол-а се вклучва главно в комбинация със други стероиди за релеф!
и почти не сам го виждал в програми за маса,ако въобще съм го виждал в такива!
Според мене тои ти запазва мускулатурата докато пазиш диета и нали релефиш!Но от него едва ли би качил много!

03.01.06
14:00

Всички постове на латиница на HEKTOR бяха изтрити всеки следващ на латиница също ще бъде изтрит

SO

05.01.06
15:48

1 седмица - 10 метан
2 седмица - 20 метан
3 седмица - 30 метан
4 седмица - 30 метан
5 седмица - 20 метан 20 станозолол
6 седмица - 10 метан 20 станозолол
7 седмица - 30 станозолол
8 седмица - 20 станозолол 1,5г трибестан 2 ампули жен-шен
9 седмица - 10 станозолол 2г трибестан 2 ампули жен-шен
10 седмица - 2,5г трибестан 2ампули жен-шен
11 седмица - 2г трибестан 2 ампули жен-шен

През целия цикъл си пазиш дроба с Лиф52 и Карзил! Ако си по-чувствителен към естрогена, добавяш тамоксифен (нолвадекс) към менюто - 1 хап дневно!

чакай малко.... с винстрол знам примерен цикул  5 , 10 , 15 , 10 , 5, а ти направо 20 , 20 , 30 , 20 , 10. Не е ли прекалено множко ?

05.01.06
18:38

Значи 5-10мг станозолол, за човек, който взима по 20-30 метан, ще е все едно пие хапчета за настинка :D !
Хората тоз станозолол го направиха на хапове по 50мг, а вие ще правите цикли с по 10-15, малко несериозно е това!
Абе ваша си работа!

15.01.06
20:39

Аз не съм съгласен с тези пирамиди, според мен само натоварват организма до макс. Според мен само първата и последната седмица от цикъла трябва да се различава от останалото време( в смисъл да се взима по-малко в началото и в края, а иначе дозите да са умерени и да не се разминават).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1