дхеа или трибулус???

11.10.05
16:21

кое по доброто и трябва ли да се взимат някакви протектори за дхеа-та трибулуса?

11.10.05
17:14

Според мене Трибулуса !

11.10.05
22:14

[quote author=“wave ceptor”]кое по доброто и трябва ли да се взимат някакви протектори за дхеа-та трибулуса?

За трибулуса не, за ДХЕА, не бих пробвал, но не съм чувал за протектори, може да побваш Карсил, няма да ти навреди така или иначе!

11.10.05
22:18

добре де ама обоснови се де?ползвал си ги и двата препарата и т.н.м/у другото дневната дозировка на дхеа-та е 25мг. според страницата де да но аз маи направих грешка взех го на един път 1 хап 50мг. и след 2часа някаде така ми се беше замаяла главата.... :(  нека ми бъде за урок тва имах чувството че се пръсна ебаси.. :roll: но се питам би ли могло това замаиване да е и от комбинацията дхеа-та с red bull :roll: вие как мислите?

EN

11.10.05
22:20

Опитаи с камасутра!!!!Повишава нивото на тестостерона значително!!!

12.10.05
10:56

Не сравнявайте прохормоните с билки плз!
ДХЕА не съм пробвал, от трибестанчето съм доволен, така че за мен 2-ри вариант няма  :D

12.10.05
22:11

а при дхеа-та колко време може да се взима без прекъсване, трябва ли да се прави някаква почивка както е при креатина примерно :roll: а този протектор заедно с дхеа-та ли трявба да го взимам или няма значение

EN

12.10.05
22:53

Трибестана нее ли Извлек от билка,растение?

26.10.05
22:29

Трибестана е извлечен от корените на Трибулус Терестрис (бабини зъби)
Аз лично използвам Трибулус на чай и съм доволен щото 500 грама Трибулус = 1.60лв. а тва е доста по евтино в сравнение с прахчаата ;)

Пиши на кирилица !!! Спазвай правилата !!!
поста ти бе преведен
DJGorgio-Astor

[quote author=“wave ceptor”]кое по доброто и трябва ли да се взимат някакви протектори за дхеа-та трибулуса?

Няма протектори. Едното е прохормон, другото билка - няма място за сравнение. Все пак по-добре е трибулуса. Потърси в форума за трибестан. В сайта имаше и статия и за двете.

01.11.05
02:22

Трибулус или Трибестан е доста добро. Все пак е натурално и няма странични ефекти. С две ръце съм за трибулус. ДХЕА - нямам отзиви, не съм го ползвал, но засега с трибестана е доволно. Виж в сайта има информация за него.

пиши с нормален шрифт
DJGorgio-Astor

26.12.05
16:02

Трибестана не очаквай ефект.
ДХЕАта съм имал ефект само с дози 200-400мг на ден

02.01.06
11:39

[quote author=“SpiRTeR”]Трибестана е извлечен от корените на Трибулус Терестрис (бабини зъби)
Аз лично използвам Трибулус на чай и съм доволен щото 500 грама Трибулус = 1.60лв. а тва е доста по евтино в сравнение с прахчаата ;)

Пиши на кирилица !!! Спазвай правилата !!!
поста ти бе преведен
DJGorgio-Astor

Хубаво ама по колко литра от тоя чаи (така да го наречем ) пиеш!

24.02.06
09:41

В момента ползвам една добавка на Сатурн - “Tribex-700, ProTest”!
Съдържа трибулус, йохимбе, дхеа и цинк! Много съм доволен! Ползвам го предимно след цикъл - доста бързо ми вдига нивата на собствения тест! В момента го ползвам ей така, да видя как ще ми се отрази (в смисъл, скоро не съм ползвал стероиди)! Ефекта в/у либидото е бърз и доста изразен, а върху спортните постижения, бавен, но славен :D !

24.02.06
16:48

залагам на ДХЕА, в дози над 100мг дневно къса трибулуса от всякъде. Но си има и странични ефекти - в/у черния дроб и собственото производство на тестостерон, така че протектори не са излишни, ако се прави по-дълъг цикъл с него.

EN

24.02.06
18:23

А комбинация,сутрин 50мг ДХЕА,преди тренировка трибестан 2х250мг,след тренировка 50мг  ДХЕА,и вечер преди лягане трибестан 2х250мг !
Става ли така?

25.02.06
10:37

Добре де немога да разбера  за кви протектори става дума при положение  че ДХЕА-та си се продава свободно като хранителна добавка  неще не чаткам !!!

25.02.06
11:23

[quote author=“Kang”]Добре де немога да разбера  за кви протектори става дума при положение  че ДХЕА-та си се продава свободно като хранителна добавка  неще не чаткам !!!

Ами май и много други хора не чаткат :lol: !
Протектори се “налагат” чак при свръх високи дози от по 300-400мг и нагоре :wink: ! Въпреки, че дори при такива дози, повечето хора няма да усетят кой знае какви странични ефекти!

RE

25.02.06
11:38

[quote author=“SpiRTeR”]Трибестана е извлечен от корените на Трибулус Терестрис (бабини зъби)

Много се учудвам ,че си доволен от чая,не е ли много малка дозата та да действа.Аз знам че трябва да пиеш с литри и то много за да подейства нещо изобщо.

25.02.06
14:21

[quote author=“Pc_genius”]В момента ползвам една добавка на Сатурн - “Tribex-700, ProTest”!
Съдържа трибулус, йохимбе, дхеа и цинк! Много съм доволен! Ползвам го предимно след цикъл - доста бързо ми вдига нивата на собствения тест! В момента го ползвам ей така, да видя как ще ми се отрази (в смисъл, скоро не съм ползвал стероиди)! Ефекта в/у либидото е бърз и доста изразен, а върху спортните постижения, бавен, но славен :D !

Дай малко инфо за този продукт. От къде, цена и т.н., или линк  :arrow:

26.02.06
13:08

[quote author=“Neo”]Дай малко инфо за този продукт. От къде, цена и т.н., или линк  :arrow:

http://saturnsupplements.com/products/sports/tribex.htm
Аз си го взех за 41лв :D !

26.02.06
13:23

Че, цената е повече от добра за съдържанието.. :shock:  :idea:
Айде, кажи, как и откъде, щото...
90 Capsules
Retail Price $39.00USD
Item No. TRX90

доста добре..

Supplements Facts
Serving Size:
1 Capsule
Tribulus Terristris 500mg
Arginine (as Alpha-Ketoglutarate)—50mg
DHEA 25mg
Yohimbe (as bark extract) 100mg
Zinc (as Gluconate) 15mg

27.02.06
00:51

Ами поръчал съм го от вносители на Сатурн в Бургас (аз съм от Добрич)!

27.02.06
08:13

[quote author=“Pc_genius”]Аз си го взех за 41лв :D !

90 Capsules
Retail Price $39.00USD
Item No. TRX90

Не знам как го купуваш на тази цена, явно много не ти се приказва. Нямам представа къде във Варна мога да го намеря това, всъщност не знам дали изобщо някъде се предлагат продукти на Сатурн.

27.02.06
08:50

[quote author=“Neo”][quote author=“Pc_genius”]Аз си го взех за 41лв :D !

90 Capsules
Retail Price $39.00USD
Item No. TRX90

Не знам как го купуваш на тази цена, явно много не ти се приказва. Нямам представа къде във Варна мога да го намеря това, всъщност не знам дали изобщо някъде се предлагат продукти на Сатурн.

Цените на сайта са стари и не се отнасят за източна европа! Във фитнес залата, в която работя, зареждаме продукти на сайтек, сатурн и цитоген, от вносител в Бургас! Цените на цялата гама продукти са различни от тези в сайта :wink: ! Поразпитай в Жълто - те мисля, че имат бизнес отношения с онези бургазлии!

27.02.06
09:39

Е, т`ва вече е отговор, благодаря ти!  :idea:  :arrow:

19.11.12
12:07

казано от Pc_genius на 24.02.06, 09:41:

В момента ползвам една добавка на Сатурн - “Tribex-700, ProTest”!

насочил съм се към същия трибулус,виждам положителни отзиви от тебе,което още повече ме кара да го зема.Въпроса ми е само,колко време си го взимал и по колко капсули и през какъв период?

Иван Демирев, уверен ли си, че човекът 6 години и половина по-късно човекът ще помни кое как е приемал?
Гледай датите, този потребител от доста време не е активен...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.11.12 12:17.

А след като трибулуса е по-добрия вариант гледам тука един 6000мг на хапче екстракт, това добре ли е (много ли е малко ли е) и от някакви добавки от UK… и 30 лв му искат.

01.04.13
14:16

За да не пускам поредната тема-
на 32 години съм 74 кг 1.80,хранителният ми режим е приличен не ми се пише толкова дълго.
Имам стаж около година и половина-мисълта ми е трибулуса би ли ми помогнал да кача още някой килограм тъй като съм в застой.
Пия протеин на ON и креатин.Ако може отговор да ми даде човек на моите години или поне над 27-28 :)

01.04.13
14:41

Щом си в застой след година и половина тренировки, значи нещо в храненето, тренировките или двете вкупом не е наред. Трибулуса няма да помогне в този случай.

БО

03.04.13
19:02

Ще има ефект, но е важно да се храниш добре и да го приемаш поне 45 дена. Конкретно бих ти препоръчал VEMOHERB Bulgarian Tribulus 90 Caps. един от най-добрите на пазара!

05.04.13
23:28

Зависи, би помогнал евентуално при много ниско ниво на тестостерон.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1