Koni, в какви дози ще взимаш Anabolic Pump, PowerFULL и Pink Magic?
Отказахте ли се от Prime?
15.02.11
17:55
Значи за 6 седмици ше използваш добавки за 700 лв и тва без протеините , храната ? Евала . Интересно ми е какво работиш?
15.02.11
18:03
изкуствени мускули правиш
Ще ги взимам както са по рецепта :D т.е. както препоръчват usp labs. От prime се отказах, защото с него стават много парите, а от доста места чувам, че не си оправдава парите и има много недоволни (плюс това като излезе беше 75, а сега е 105).
@Евгени: В ИТ сектора съм :). Но в случая не мисля, че има значение. Добавките ми излизат 400лв след отстъпка, която е доста добра, защото се събрахме 3ма човека и поръчахме много неща. И като го погледнеш долу горе добавките ще ми стигнат за 3 месеца, като идва по 133лв на месец (айде 170 ако сметем и протеина).
@Guletlaskacha: Изкуствените по-лесно се носят ;)
Пич, ти си този дето дига 80кг за бицепс и 180 от лег. Не всички можем да сме като теб, с такива мускули такива постижения ;), на простосмъртните ни трябват и добавки ;).
Мнението беше редактирано от koni на 15.02.11 18:33.
11.02.13
12:18
Здравейте поне виждам че сте отворили темата за USP LABS PowerFULL искам да ви попитам за мнение за този продукт.Благодаря предварително ™
и мен търсачката ме доведе до тук ...
търся мнения за Powerfull, но няма почти никакви
взех една кутия за 25 лв на черния петък
За тия пари е ясно, че е оферта. Старият PowerFull беше доста читав продукт, новия не съм го пробвал. Сравнявайки състава на продукта с този на подобни в категорията, аз лично бих предпочел AI Sports HGH Pro или пък Applied Nutra HGH Up.
За тия пари е ясно, че е оферта. Старият PowerFull беше доста читав продукт, новия не съм го пробвал. Сравнявайки състава на продукта с този на подобни в категорията, аз лично бих предпочел AI Sports HGH Pro или пък Applied Nutra HGH Up.
Аз пък нито един от тях, ще се радвам да ме обориш с факти! ;)
Не знам точно какви факти желаеш. Мнението ми се базира на личния опит с HGH Pro и доста четене по американски форуми, където имаше доста доволни от него и HGH Up, който не съм пробвал в интерес на истината. С HGH Pro усетих голяма разлика в качеството на съня и възстановяването вечер, на другия ден бях като презареден, усети се доста и в либидото, което беше чувствително повишено, това беше най - видимо като ефект. Тези неща съответно доведоха и до по - добра форма в залата. Бях на добър режим и имах стабилен прогрес в този период, който разбира се не мога да препиша напълно на продукта.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 16.02.15 23:00.
мисля, че са ми пратили точно стария, ще видим ...