Не мога да напомпя ръцете..

17.02.15
08:03

Здравейте , от известно време немога да си напомпя ръцете по време на тренировка.Лятото в комбинация с креатин след бицепс , трицепс ми стигаше 40см , а сега пак с креатин (който пия с мед сутрин) макс 37-38.Студена е 37. 180см ,78кг 20г .Хем качих кг , хем ръката ми спадна...Правя същите упражнения , но явно нещо не е наред...Моля , дайте съвети.Благодаря!

Темата беше редактирана от PaLMaL на 17.02.15 08:04.

17.02.15
09:34

Яж!

17.02.15
11:45

Ям..от всичко по много....Просто по време на тренировка немога да напрегна мускула.Правя го с максималните за мен килограми , дори максимума ми вече е по-малко...Всичко ми напредва , само ръцете вървят назад.

17.02.15
19:37

Тяга с надхват, набирания различни хватове, гребане, кофички правиш ли. Големите ръКи не стават само с изолиращи упражнения.

17.02.15
23:15

Да , всичко това го правя.Тренирам близо 2г. и половина.Немога да разбера защо така изведнъж и силата и масата ми изчезна от ръцете.Няма симетрия между тях и останалите мускули.

Сигурен ли си, че не претренираш? Опиши една тренировка за ръце, и може и да се намери някой да даде отговор.

20.02.15
18:05

Ръце правя Петък , след като четвъртък правя крака. (5 тренировъчни дни имам в седмицата).

Започвам с лег тесен хват 4х8-10
Бицепсово сгъване с крив/прав лост - 4х6-10
Френско - 3х8
Скот - 3х8
Разгъване на скрипец - 3х10 (рядко го правя това)
И завършвам с чукчета 3х8.

Гледам да променям все упражненията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1