17.02.15
15:52
Здравейте и от мен, Емилия.
Майка на 5 годишен хлапак, почти на 32 ......на всичкото отгоре пушач (поне алкохол не пия) и доскоро не знаех какво е това закуска.
Целта - едни пусти 5 килограма надолу и малко да се постегна. Ползвам велоергометър, фитнес обръч, тежести за крака и ръце у дома.
Висока съм 183, килограмите сутринта бяха 72,9. мерки и теглилки ще напиша по-късно като се измеря.
Старая се да ям добра и качествена храна, но основната грешка е, че не я разпределям през деня. Е, нещата ще се променят. На велоергометъра имам за цел да въртя по 20 км тази седмица, всеки ден. Докарвам го до около 40 минути въртене и минус 400 калории. Остава да се науча да го правя и сутрин преди закуска. Започнах в събота 14/02/2015. Постепенно ще увеличавам километрите. Чувствам се ок , няма и помен от мускулна треска. Чудя се дали да не дам 2 почивни дни и в тях да въртя по-интензивно обръча
Приемам съвети, насоки и караници всякакви
И за да стане дълго и досадно за четене ще ви разкажа как живях досега.
Движение - ходене пеша, нямам проблем с това и от време на време около 10-15 минути на степера.
Хранене - Закуска - в изключително редки случаи. Но винаги кафе с мляко. На обяд - салата, млекце, общо взето нищо като хората. Вечер - салатка, нещо набързо приготвено (да се чете полуфабрикат). Междинни хранения - боклуци (вафли, солетки, чипс в неделя).
Вода пиех, когато ожаднея (голяма грешка) . От година насам нещата са малко по-нормални, докарвам я до литър и половина. Тук не включвам чай, кафе и подобни.
Сладко обичам в едни определени дни. Ям предимно черен шоколад с над 74 % какао. Останалото сладко си го набавям с плодове. Тях и зеленчуци мога да ям до втръсване ;)
Като чета се чудя как не съм сто кила и ми иде да се скрия в ъгъла от срам.:x
Благодаря
Темата беше редактирана от Pileto на 17.02.15 16:08.
17.02.15
16:51
За тренировки няма да взема отношение, тук във форума можеш да намериш много и различни. Мисля си само, че интензивни тренировки /например такива за време/ с голям брой повторения биха били походящи за сваляне на килограми.
Ще те посъветвам да бъдеш изключително, хипер, мега, ултра постоянна и дусциплинирана ИИИИИ да си оправиш храната :) Това според мен е най-трудно за непрофесионално трениращите, защото ние винаги можем да отложим целта си за след 2 месеца, после за след още 4 и т.н.......и най-накрая да сме си все така..... :)
казано от Наталия на 17.02.15, 16:51:
За тренировки няма да взема отношение, тук във форума можеш да намериш много и различни. Мисля си само, че интензивни тренировки /например такива за време/ с голям брой повторения биха били походящи за сваляне на килограми.
Ще те посъветвам да бъдеш изключително, хипер, мега, ултра постоянна и дусциплинирана ИИИИИ да си оправиш храната :) Това според мен е най-трудно за непрофесионално трениращите, защото ние винаги можем да отложим целта си за след 2 месеца, после за след още 4 и т.н.......и най-накрая да сме си все така..... :)
Здравей Наталия и благодаря за мнението. Храната съм я променила - от момента с откриването на водата, не топлата, но чашата :)
Смятам, че има какво още да се желае, хващам се, че залитам по боклучки от време на време. Макдоналдс и пържените пилета не, но солетки... Опитвам се да чета, гледам и да се уча от чужд опит, макар да съм наясно, че всичко е строго индивидуално. Дневника започвам най-вече заради себе си. Така като отбележа напредък ще ми е по-лесно да проследя кога как и какво съм променила.Разбира се приема съвети и критика.