Стак - изгаряне мазнини и запазване на мускулната маса?

04.02.15
20:22

Трябва ми някакъв стак да си направя главно за горене на мазнини и запазване на мускулна маса.Имам протеин само за сега.Какво друго да комбинирам за макс. ефект ? Мисля си за л-карнитин, амино к-ни,глутамин,някакви мулти витамини (анимал пак или нещо подобно-макар че преди бях изпил 3 кутии наведнъж анимал-пак,стак и мстак и нещо не усетих хахх) и някакъв бърнър.Ама бърнъра да няма кофеин, има ли такива ? Че нещо не ми влияе нормално на нервната система кофеина,даже кафе не пия :Д .И азотен бустър мисля да включа за допълнителна сила ама и те май са с кофеини и таурини..Какво ще кажете?
Дайте и най-добрите марки в момента на пазара няма значение за цената, търся качество и ефект.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.02.15 20:26.

05.02.15
14:51

На първо място при изгаряне на мазнините са правилният хранителен режим и съборазените с това тренировки,но да приемем,че ги имаш ...
Задължително л-карнитина да е ацетил,на прах излиза най-изгодно по 2-4гр. преди всяка тренировка.
Фет бърнър хубав без кофеин е lipo trim на now foods,имай превдид обаче,че тези с кофеин са по-ефективни.
Аминокиселини - бцаа,поне по 15-20гр. дневно,неовкусените на now са перфектен избор.
Витамини - Аз съм страшно доволен от power pak-a на pure nutrition,заслужава си да го пробваш.
Протеин - Ако имаш пропуски в храненето,задължително изолат (препоръчвам ти неовкусен)
Глутамин - Пак е опционално,но за да има ефект поне 20гр. дневно,за това си вземи 1кг. разфасовка

17.02.15
18:19

Взех всички нужни добавки аама нещо бърнъра не ме впечатлява като ефект за сега.Трябва да изчистя към 10-15кг до лятото смятам да вкарам ******************.Какво ще кажете?

Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.02.15 23:58.

17.02.15
18:52

Пак няма да има голям ефект. Ако ядеш боклуци ще е същото :).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.02.15 23:58.

17.02.15
19:44

казано от Dido Skobata на 17.02.15, 18:19:

Взех всички нужни добавки аама нещо бърнъра не ме впечатлява като ефект за сега.Трябва да изчистя към 10-15кг до лятото смятам да вкарам **************.Какво ще кажете?

Ще ти кажа, че си объркал форума. И че трябват диета и сериозна програма, не добавки.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.02.15 23:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1