Стягане в областта на сърцето

16.02.15
23:14

Здравейте всички,
направо към проблема.Забелязвам че след употреба на Липо 6 “получавам“ едно стягане в областта на сърцето.Все едно някой ме е притиснал но всъщност си дишам нормално,правя си кардиото нямам проблем.Интересното е че когато съм пила Л карнитин течен не съм усещала нищо подобно.А и другото което е че сутрин като го пия на гладно,ако закъснея със закуската започва да ме боли стомахът.Четох че някои фетбърнари имат странични действия просто не знам дали е прекалено опасно и недай си Боже взема да получа някой сърдечен пристъп.Ще се радвам ако някой сподели впечатления от продукта и не само....
Благодаря предварително!!

Липо 6 е силен термогенен фет бърнър и на доста хора не им понася. Явно имаш слаба резистентност към енергетиците и другите термогенни съставки в него. Сърдечен удър няма да получих, но ако не се чувстваш добре по-добре не го пий. От л-карнитин няма как да получиш нещо такова, защото той е нещо съвсем различно и дори действа благоприятно върху сърдечната дейност.

22.02.15
00:08

Съветвам те да прекратиш приема на фет бърнъра и да се върнеш към Л-карнитина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1