Борбата на един тийн

Темата е заключена.

09.02.15
18:05

Здравейте. От много време се каня да направя дневник, но все нещо ме спира. Мисля, че сега му е времето.Та, накратко- 17 годишна, 51кг, 157 висока(малко съм миньонче хихи). Искам преди всичко да се храня правилно, но за жалост нямам много големи познания в тази област ии  със сигурност не всичко е правилно. Не ми пречи колко кила съм, искам да се изчистя от сланините. Ще се радвам да чуя вашите критики спрямо храненето ми и упражненията. Ще ми бъдат от полза. Опитвам се да съм на НВД, но не успявам най :D.
Така, менюто ми за днес:
закуска: Мляко с мюсли
обяд:Зеленчукова супа и 200 гр пилешко
следобед:50гр бадеми
Вечеря:айсберг салата със зехтин и малко повечко сол(всъщност аз всичко ям със много сол (wasntme))
Тренировка:
Jumping Jack-30сек.
женски лицеви опори-10
клек-15
Глутеус Мост-20
напади-10 на крак
планк-20сек
катерач-20
супермен-10
тяга с прави крака-15
бърпи-10
глутеус ритник-10 на крак
х3
+20 мин кардио.

09.02.15
18:09

Здравей и добре дошла :)
Харесва ми храната ти. Само вкарай нещо белтъчно във вечерята. Надявам се мюслито да е овес със сушени плодове и ядки, а не от купешкото, блъскано с маргарин и захар?

С хубава храна и тренировки, резултатите няма да закъснеят :)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 09.02.15 18:09.

10.02.15
19:09

Мда, овесени ядки на Слънчо:). Така, днес се успах(нищо ново под звездите:D) и последното нещо за което имах време беше да ям, но пък поне кафе пих :D. За това в даскало си купих едно мляко, разбих го и го изпих като айрян и си взех едно бананче.Като се прибрах си направих цееели 3 яйца ии една малка пилешка пържола. Изпих едно кафе. За вечеря-пилешка супа със 2 сухара и салата айсберг. Чудех се кое е по-добре- да ям сухари или пълнозърнест хляб?
Тренировка:
Jumping Jack-30сек.
женски лицеви опори-10
клек-15
Глутеус Мост-20
напади-10 на крак
планк-20сек
тяга с прави крака-15
супермен-10
тяга с прави крака-15
катерач-20
бърпи-10
глутеус ритник-10 на крак
х3
+10 мин кардио.
То общо взето всеки ден правя почти една и съща тренировка, но не знам дали това е най-мъдрото решение :D

11.02.15
21:10

Закуска: кафе, мляко с мюсли
към 10 още едно кафе
Обяд:салата със сирене и 150гр пилешко
Следобед:50гр бадеми
Вечеря:салата айсберг и 2 яйца

Тренировка като вчера, обаче кардио 30 минути, днес ми дойде power някакъв :D

12.02.15
20:47

днес закуската ми беше банан и една голяяяяма чаша кафе с мляко.лъм 10 още едно кафе. Обяд-пържола със салата. Следобед ме налегна зверски глад, та изядох едно мляко с мюсли и кафе.Вечеря-супа и не можах до устоя на изкушението на суджука та си хапнах и от него.
Тренировка
Jumping Jack-30сек.
женски лицеви опори-10
клек-15
Глутеус Мост-20
напади-10 на крак
планк-20сек
тяга с прави крака-15
супермен-10
катерач-20
бърпи-10
глутеус ритник-15 на крак
х3
+ 30 мин кардио.

12.02.15
23:11

Тъкмо те похвалих и четейки те, стигам до това, че:
1. Или ядеш малко
2. Или аз съм крайно лакома
“Цееели” 3 яйца, стига де :D
И една и съща тренировка всеки ден не е оптимално, така тялото ти привиква към един тип натоварване и много скоро ще стигнеш задънена улица.
За сухарите... Ако са онези квадратните - избягвай ги, имат палмово масло. Аз, когато консумирах хляб, си купувах ръжен, с квас. 2 лева е едно малко хлебче, но с 1 филия се наяждах, иначе с дунапрените в магазина, и половин да изям, си оставам гладна. Той е и по-плътен, малък, ама тежи едни 3-500 гр, по спомен. Но вкусът му не е за всеки - стипцав един такъв, киселее. Впрочем, точно такъв вкус трябва да има черният хляб :)

14.02.15
13:27

13.02
закуска-пак се успах, за това беше мляко с банан и кафе.
след това още едно кафе
обяд-зеленчукова супа и 200гр пилешко + ябълка за десерт.
следобед-кафе
вечеря-300гр картофи и 2 яйца.

правих тази тренировка-https://www.youtube.com/watch?v=c32r0g3VEQE
аа вечерта направих едно кардио от 20 минути

15.02.15
22:17

14.02
закуска: пълнозърнеста филийка със сирене и голяма чаша кафе
след това една ябълка и кафе
обяд:риба и за десерт банан
следобед:пак кафе
вечеря:300гр картофи леко овкусени и една чаша мляко

днес
за закуска майка ми се беше мъчила да прави някакви диетични закуски, но не се бяха получили, даже се чудя как не подпали къщата :D
та накрая си ядох мюслито и една чаша мляко
за обяд:зеленчуци със ориз
следобед:голяма чаша кафе
а малко след това едни портокал
за вечеря изядох обилно количество пиле

през уийкенда реших да почивам и да не правя тренировки

16.02.15
19:48

Днес закуска-станах рано и реших, че искам да разнообразя като си опържа 2 яйца.Днес сутринта не пих кафе, което е постижение за мен, защото напоследък съм взела да прекалявам с него..
към 10 кафе(все пак не се сдържах)
обяд:голяма салата ии 200гр пилешко
следобед:банан и кафе
Вечеря:картофена супа

Днес реших да намеря тренировка по тае-бо в интернет и мисля, че получих нужното натоварване, а и ми изглежда доста интересно.Жалко, че в моя град няма тренировки по тае-бо.

16.02.15
22:00

Здравей, поздравления за дневника, желая ти успех! Харесва ми как се храниш и тренираш. Все пак имам малки препоръки, които, разбира се, няма да се разсърдя ако пренебрегнеш :)
Написала си, че се опитвал да правиш НВД - ако е така, то трябва да знаеш, че в мюсли, банани, прясно мляко и картофи има доста въглехидрати. Можеш да ги смениш с повече протеини и по-бавни въглехидрати. В прясното мляко има млечна захар, лактоза - пробвай обезлактено. Вместо банани - пробвай кисела ябълка или 1/2 грейпфрут.
Не съм специалист по този режим, можеш да намериш повече инфо на сайта.
Успех!

Мнението беше редактирано от Venelli на 16.02.15 22:00.

16.02.15
22:48

Благодаря ти за съвета, ще видя с какво мога да ги заменя :)

17.02.15
19:45

Здравейте. Днес реших да си взема мерки,за да видя прогрес, но уви вместо да ставам фиданка-точно обратното. В краката съм качила 1см, което дефакто не е толкова много, но очаквах други резултати като за месец и нещо труд..няма нищо продължавам, пък по-добре да съм обемна, но без сланини, отколкото слаба и увиснала:)
Закуска: 1 ябълка
към10: кафее и една ябълчица
Обяд:200гр. пилешко със краставичка
ии 1 редче черен шоколад 75%какао
Следобед:50гр. фастъци.. с мойте малки познания мисля, че не са добър вариант, но бяха прекалено голямо изкушение хихи (wasntme)
Вечеря:Зеленчукова супа със 1 филийка пълнозърнест хляб(не знам дали бях гладна, или това беше един от най-вкусните хлябове, които бях опитвала :D.)
за десерт 3 мандарини, които впрочем бяха отвратителни :D

Тренировка:
45мин. HIIT кардио
към 6 часа дойде някакъв power
малко вдигане на гирички
коремни преси 30 х 3
а между тях 3мин скачане на въже
клек с по 2кг гирички 20х2
напади с гирички- на всеки крак по 15 х 2
за край скачане на въже още 10 мин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1