Болки в колената

15.12.05
19:32

Някой имал ли е този проблем?
От известно време като седя по дълго ме болят колената, например като отида на кино или седя на компютъра няколко часа. Иначе не ме болят.

15.12.05
21:06

[quote author=“buhtata”]Някой имал ли е този проблем?
От известно време като седя по дълго ме болят колената, например като отида на кино или седя на компютъра няколко часа. Иначе не ме болят.

Фастум гел рулс :)

15.12.05
21:55

Вземи си някво мазило може и да има ефект.

15.12.05
23:06

Твоята версия каква е? :wink:

15.12.05
23:19

Да, една позната занимаваща се с карате се оплака от същото. Абе... надали е добър симптом, ама нищо повече сериозно не мога да кажа, имам предположения, ама са си чисти догадки, пак няма нужда сега да се стресираме тука я... ;) поздрави!

16.12.05
00:30

Мен от клекове ме боляха,дори при изкачване на стълби изпукваха яко болеше,обаче се оправи от самосебе си.Ако правиш клек от скоро е възможно от това да е.Иначе зимата е нормално да се “поразхлопа” човек от студа.

16.12.05
11:08

Да по принцип клякам, но мен ме болят само когато седя по-дълго и колената са ми свити. Иначе нямам оплакваня нито по време на тренировка, нито след нея.

16.12.05
17:36

[quote author=“Size”][quote author=“buhtata”]Някой имал ли е този проблем?

Мен от клекове ме боляха,дори при изкачване на стълби изпукваха яко болеше,обаче се оправи от самосебе си.Ако правиш клек от скоро е възможно от това да е.Иначе зимата е нормално да се “поразхлопа” човек от студа.

:lol: 4ак пък да е нормално... :) Според мен хи4 не е и е добре да се потърси при4ината отрано.

02.01.06
17:59

buhtata имам абсолютно същия проблем!
Само като стоя пред компютъра, на работа или вкъщи. Незнам защо. Стола ми е супер удобен, но колената ми страшно ме заболяват като са свити. Аз бягам мислил съм да не е от това...Но не ме болят когато бягам или клякам, само като седя...
Но напоследък доста време прекарвам седнал на работа 9 часа след това вкъщи. Може да е от това.

X_

02.01.06
18:40

не съм лекар ,но съм запознат с проблема.Лошата новина е-болката,която се получава при продължително свити колене се дължи на  износване на едни хрущялчета в колянната става.На практика е необратимо и е типично за хора активно спортуващи,движещи се по много ежедневно.Добрите новини са ,че все пак има медикаментозно лечение за прекратяване на процеса на износване и заздравяване на тези хрущяли и това е симптом за началната фаза на износване.

03.01.06
11:44

Какво  лечението? На какъв лекар се ходи за да диагностицира това?

03.01.06
11:58

[quote author=“Nikos13”]Какво  лечението? На какъв лекар се ходи за да диагностицира това?

Лекар брато, бих ти препоръчал в клиниката в Дианабад, ако си от Сф.

03.01.06
15:21

[quote author=“x_man”]

не съм лекар ,но съм запознат с проблема.Лошата новина е-болката,която се получава при продължително свити колене се дължи на  износване на едни хрущялчета в колянната става.На практика е необратимо и е типично за хора активно спортуващи,движещи се по много ежедневно.Добрите новини са ,че все пак има медикаментозно лечение за прекратяване на процеса на износване и заздравяване на тези хрущяли и това е симптом за началната фаза на износване.

А би ли обяснил, защо болят докато хорартя не ги товарят, а стоят неподвижни?

X_

03.01.06
16:48

Nikos13

Какво лечението? На какъв лекар се ходи за да диагностицира това?

спортен травматолог,но наистина е най-добре в Дианабат.

03.01.06
17:05

Благодаря за вниманието, ще се консултирам с лекар при първа възможност. Тъй като 10г. се занимавах с фигурно пързаляне е твърде вероятно да има някакво износване. В нашия спорт колената са слабото място.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1