20.02.15
18:29
Здравейте приятели на форума :) На 24 години съм 63 кг целта е чисто покачване на килограми . Сътавил съм си хранителен режим мислите ли че този режим би допринесъл за покачването на килограми ще се радвам да получа вашите мнения и препоръки относно режима ми на хранене. А ето го и него
Хранене 1 8:00 Закуска 1 цял грейпфрут 5 цели яйца Овесени ядки 70-80 гр с кофичка кисело мляко лъжица мед или домашно сладко 1-2 филии препечен черен хляб с масло и сирене чаша чай
Хранене 2 - 11-30 Преди Тренировка 150-200 грама пилешко месо готово състояние и Половин чаена чаша ориз сурово състояниe кафяв или бял понякога ги смесвам
13-30-14:00 - Тренировка
Хранене 4 Веднага след тренировка 10-15 мин след тренировка бърз въглехидрат и 1 доза суроватъчен протеин
от 40 до 60 ми след това някъде около 16:00 Пилешко месо 200 грама готово състояние и половин чаена чаша ориз
Хранене 5 19-30 Вечеря Пилешко Месо 200 грама Голяма салата овкусена с зехтин
Хранене 6 Преди сън 200 грама извара със маслини или ядки
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.02.15 19:44.
20.02.15
19:08
Според мен си се спрял на добри храни, само че не виждам смисъл да приемаш близо 4гр. протеин на килограм телесно тегло, когато аз започнах да качвам също бях 60 килограма и с 2 пъти по малко белтъчини си качвах доволно, според мен за натурален любител не необходимо повече от 2гр протеин на килограм телесно тегло, даже е много, но да го наречем оптимално. Не че само протеина е важен в една диета, твоя просто е неоправдано много, дори и да пренебрегнем финансовия аспект, не може да пренебрегнем излишното натоварване на бъбреците от прекомерния прием на белтъчини. Аз съм с 20-тина килограма по-тежък от теб, приемам около 150-170гр белтъчини и това ми е напълно достатъчно, за да качвам.
20.02.15
19:19
Попринцип си прав за протеина да , но не се чувствам сит, не мога да се нахраня добре с по малко количество от 150 гр месо на хранене . А храненто като цяло как ти се струва, добре ли е разпределено , има ли нужда нещо да добавя или да премахна ? :)
20.02.15
22:15
Нямаш много мазнини в менюто, като цяло аз бих увеличил полезните мазнини и бих намалил белтъчините с около 30-40% в твоя случай и малко бих понамалил въглехидрата, това разбира се е изцяло според моите принципи и според храненето, с което се чувствам най-добре. Изчисли си калорийния баланс и се храни в излишък от 300-400 калории, замести пилешкото със свинско в някои хранения, по-засищащо е и лично според мен е по-малкото зло, ако си го купуваш от магазина, започни примерно с едни 2500 калории и виж как ще ти се отразят, ако не качваш ще ги увеличиш, ако пък качваш прекалено бързо ще ги намалиш и така :)
21.02.15
10:40
Изчисления и т.н.т. имам ги направени попринцип , месата ги въртя , телешко , свинско , черен дроб също , но нещо мисля че качвам трудно .