Правилна ли ми е тренировката за изчистване?

21.02.15
10:41

искам да изчистя подкожните мазнини и да урелифя мускулите ,тренирам по следния начин
тренирам 6 дена в седмицата
почвам за 12 повторения и след всяко упражнение намалявам малко тежестта и увеличавам повторенията докато стигна 20 на четвъртата серия  правя го по метода на обратната пирамида с кратки почивки по 10,15 сек

тренировките ми са 40 мин и звършвам с 10 мин кардио
чудя се дали да удължа тренировките до час и 10,20 мин

другото което мисля е след първата серия без почивка да сменям само тежестта и да продължавам така да стане като супер серия само че в едно упражнение или един вид удължена серия , да почивам само след втората серия и до четвъртата да е пак без почивка

налял съм малко на корем и сега искам до лятото да се поизчистя за това мисля разни по шокови методи

21.02.15
11:39

Повечето хора още вярват на това ” 15- 20 повторения = релеф “. С тези леки тежести за по 15- 20 повторения няма да изхабиш много калории.
Тренирай тежко 5- 8 повторения. Тренирай цялото тяло, ако правиш и базови движения ще е още по- добре. Упражнения като клек, лег, тяга, кофички, набирания, лицеви, военна преса хабят доста калории. Можеш да правиш кръгови тренировки. Примерно клякаш с щанга, веднага след това отиваш на лежанката, след това правиш мъртва тяга и така примерно правиш 4- 5 кръга от тези упражнения.
Но да знаеш най- голямо значение има диетата. Ако ще и най- добрите тренировки да правиш, нищо няма да стане ако не си стриктен в калориите и в качеството на храните.

21.02.15
11:46

Общо взето както колегата каза в режим на чистене тренираш за да пазиш мускулите, другото идва от хранителния режим.

21.02.15
18:08

храненето ми е общо взето следното сутрин кисело мляко с корнфлейкс ,на обяд пилешко със салата вечер в 18,00 пак месо със салата
и към 21,00,22,00 пак ям щот не издържам  варени яйца
пържено газирано съм спрял ,от сладкото само мед с кисело мляко

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1