Предложете хранителен режим

Здравейте.
На 18 години съм и тежа 84 килограма. Целта ми е да сваля до 78, но само мазнина без мускулна маса.
Моля да ми предложите хранителен режим за целта. Има много подобни теми, но пуснах нова,
защото нямам много пари, за да си купя хубава храна. За това моля да ми кажете някакъв хранителен режим,
който да е по - евтин. Също така, ако може да ми кажете по колко пъти на ден да се храня. Благодаря Ви :)

Здравей, тази статия ще ти е от полза. :)

А бихте ли споделили на ден, по колкото пъти е добре да се храня ? Също така се стремя да не ям след 8 часа ! Ям черен хляб, но понякога ям и бял, когато нямам черен. Обикновено ям : фасул, леща, варени яйца, портокали, мандарини, ориз, манджа картофи, сладко чат пат хапвам ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1