Протеини

02.01.06
21:56

Значи досега бях на нвд диета и отслабнах достатъчно а сега искам да започна да се стягам и да правя мускули да пия ли някакви протеини или не защото искам по-бърз ефект да кажем до май месец?Препоръчаха ми нутрим про 90?

02.01.06
22:01

Ми сам си прецени дали имаш нужда от протеин. :wink:  А иначе този на нутрим ПРО ГОЛД е добър :wink:

02.01.06
22:42

Болкерс на тебе Нутрим да не ти дават процент бре.Егати Про Голда,не е чак толкова добър.Добра му е цената само.Ама нали знаеш че за квото плащаш,това получаваш...

02.01.06
22:51

хубаво ма дали ще ми помогнат наистина или не ...

02.01.06
23:02

[quote author=“Jay_C”]Болкерс на тебе Нутрим да не ти дават процент бре.Егати Про Голда,не е чак толкова добър.Добра му е цената само.Ама нали знаеш че за квото плащаш,това получаваш...

хах :lol:  не ми дават % .Знам че каквото си платиш такова получаваш, ма за цената си про голда е много добър :wink:

С Про Голд нищо няма да направиш. Ако искащ бърз ефект ти трябва гейнър, само внимавай да не напълнееш пак. Другия вариант е суроватъчен протеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1