Сметнах ОКБ-то по формулата от сайта излиза, че ми трябват около 1800 кал. Понеже имам да свалям реших да порежа 200-300 кал., така че май съм ги докарала.
Проблема при мен е, че като хапна повечко и после ми е сънливо и тежко поне 2-3 часа, а да не говорим, че ако храната е по-високо въглехидратна и съвсем ставам като ленивец.
Храната днес
Закуска: 1 банан
Обяд: Цяла скумрия на скара + 200 гр. салата от моркови със зехтин
Следобедно: 2 фх Вита със 6 зърна със сирене и шунка
Вечеря: Купа леща, 100гр. шунка, 1 банан
Тренировката - тежка; макс кръгове за 20 мин. Успях да завъртя 3 и то със зор. Та едно кръгче представлява:
Тръстъри с 12 кг - 20бр
Напади с раменна преса с 12кг - 20бр
Лицеви тип паяк - 10бр
Крака към лакти - 10бр
Стоя си, чакам вечерята да се изпече и си мисля - може би беше хубаво да се претегля и премеря преди да започна “режима”. Не че очаквам някакви чудодейни резултати, но все пак... Както и да е, да не се отплесвам.
Храната днес
Закуска - 2 филии хляб Вита с 6 вида зърна, намазани със сирене и шунка
Обяд - 200 гр. пилешка пържола от бут на скара + 150 гр. салата от моркови със зехтин
Следобедно - 1 бисквита Белвита май беше... или някаква такава гадост
Вечеря - 5 пилешки крилца, без кожата (махам я след печене), домашно печени на фурна, купа леща (отново!) и салата от моркови (обожавам моркови) :D
Тренировката
Леко загряване с - 3 х 10 джака, 10 клека, 10 високи колене
5 кръга - 40 сек работни, 20 почивка
Планински катерач
Бицепсово сгъване и раменна преса (последователно) - 12кг пудовка
Пистолети със смяна на краката
Лицеви с акцент на трицепса
Коремни преси
Последните 3 дни минаха така бавно и мъчително, че дори нямах сили да напиша храната и тренировките от предходните дни.
КАто цяло всичко беше наред до петък в 20:30…. Свършва тренировката, прибирам се вкъщи и О! ужасни болки в стомаха. Близо час стоях свита на две и след това дойде часа на истината.... на всеки 2 часа повръщане, ама така обилно... никога не съм предполагала, че в стомаха ми може да има толкова храна и течност!!! 3 дни по-късно неприятното усещане за свит стомах все още е налице, но поне не ми се гади. Храня се главно с препечени филийки и сирене, за да не дразня стомаха. Не тренирам и гледам да не правя резки движения. Опитвам се да пия и вода, но нещо не ми се получават нещата. Така или иначе имам 1 ден, за да се стегна и оздравея, защото работата няма да ме чака.
Иееее успях да събера сили за тренировка. Не си давах много зор, защото през целия ден не съм яла нищо. Стомахът ми продължава да отказва храна :(
5 кръга - 40 сек. работа, 20 сек. почивка
Скачане на въже
Подскачащи клекове с медицинска топка
Коремни преси (ръцете докосват високо пръстите на краката)
Странични клекове с тежест (8кг)
Ротиращ планк
Надявам се утре тялото да поиска храна, защото не мога да я карам на вода цял ден! Напълнила съм хладилника със сьомга, мляко, овес, месце и други вкусотийки и ще е грехота да ги хвърля!
Последните дни бяха лудница. Храната обаче беше добре, с малко изключение от снощи - 1 шоколадов бонбон. Тренировките - структурирах ги по малко по-различен начин: Ден 1: кардио; Ден 2: силова; Ден 3 - кардио. В кардио тренировките има и силови упражнения, но са 1-2. Докато в силовата правя тежки клекове, тръстъри, напади, лицеви и разни вариации на упражнения за корем с добавена тежест.
От вчера:
Загрявка - тичане, подскоци, бърпита, джакове, планински катерач
Тренировка - 5кръга/40 сек. работа/20сек. почивка
Бърпита
Коремни с мед. топка 5 кг
Лицеви опори на една ръка
Динамичен планк (от планк позиция краката се разтварят и събират с подскок)
Клек с пудовка (24кг!!!!)
Малко разтяжки
Добавки - Омега 3 Рибено масло и Колаген с калций
Потна, потна тренировка. На последния кръг клекът не беше стриктен, защото коляното се обади отново. От сряда нещо ме боли и дори при най-обикновено ставане от стола пука и болката е доста силна. Следващите дни ще почивам и ще се постарая да не го натоварвам. Дано е нещо временно и от претоварване.
Вчера - нетренировъчен.
Храната
Закуска: 2с.л. овесени ядки + кисело мляко + 1 банан
Обяд: 2 филии хляб Фитнес със зърна и сирене Гауда + руска салата
Следобедно: Картофена салата
Вечеря: Пастърва на фурна с доматен сос
Като обобщение: Яко въглехидрати....
Днес - лека тренировцица
Храната
Закуска: 3 с.л. овесени ядки + кисело мляко + 1 банан
Обяд: палачинка от 2 яйца и кашкавал + малко руска салата
Следобедно (около 5:30): 200гр пилешко филе на скара + 100 гр. задушен микс от бейби моркови и царевица
Вечеря: 200 гр. руска салата + домашно телешко филе Елена (или нещо подобно.... нямам идея как я наричат нормалните хора, но при нас му казваме рибица :D )
Преди малко ми се дояде нещо сладко, но устоях на рафинираната захар и си взех сусамов тахан. За него съм чела и слушала, но никога не съм го опитвала. В магазина имаше само 2 вида с разлика в цената от 3 лв. и разлика в количеството - 50 гр. о.О Взех по-евтиния като за проба. Ако ми хареса ще помоля някой да ме насочи към наистина качествен продукт.
П.С.: Сега отворих тахана... нещо много рядък ми се вижда и мирише леко странно, сякаш на прах... Такъв ли трябва да бъде?
Мнението беше редактирано от Nike на 08.03.15 20:28.
09.03.2015
Храна
Закуска - 2 с.л. овесени ядки+кисело мляко + 1 банан
Обяд - пилешко бутче без кожата с картофи на фурна + 150 гр. моркови със зехтин
Вечеря: пилешко филе на тиган + 150гр. млечна салата
Тренировката беше много рано - в 5, което не позволи следобедно хапване. Не знам защо, но поне 4-5 часа преди тренировка не трябва да съм яла, защото имам чувството, че ще повърна. Особено ако правя суингове с повечко килограми. Нормалните хора храносмилат за 2-3 часа, а на мен са и нужни 5+ (dull)
Днешната тренировка:
Загрявка - тичане, подскоци, джакове, планински катерач
Суингове с 1 ръка до хоризонтала, обръщане, напад, пуш-преса (всичко това е едно последователно комбинирано упражнение) х 10 на ръка
Добро утро - 15 на страна
Сумо клек с изправяне на пръсти - 25бр
Повдигане на краката от лег - 30бр
Крънч (8кг пудовка) + 30 бр
Доста статична тренировка. Пудовката ми беше лека (8-ца) ама пустата пуш-преса....не мога да вдигна 12ка, а принципно правя суингове и обръщане със 16.
10.03.2015
Храна
Закуска: Овесени ядки с кисело мляко и 1 банан
Обяд: Пилешка пържола от бут+ дом. лютеница+ 150 гр. салата от моркови
Вечеря: Палачинка от 2 яйца, сирене Гауда, 2 кисели краставички и филе Елена
Тренировка:
Загрявка: 10 суинга до хоризонтала (8kg), 10 суинга до вертикала, по 5 суинга с лява и дясна ръка, по 5 високи изтегляния на ръка, по 5 обръщания и пуш-преси на ръка, по 5 изхвърляния на ръка + напади
100 клека за време (не помня колко беше (blush) )
Макс кръгове за 20 мин.
1)Тяга на 1 крак (16 кг пудовка) по 10 повторения на крак
2)10 ot 1:54 + лицева... нямам идея как се казва, но е страхотно комбинирано упражнение
body
3)Напади с тежест пред гърдите (12кг) х 10 на крак
4)Колене към лакти х 10
Завъртях 4 кръгчета и половина. Беше си тежичка тренировка. Днес съм с убийствена мускулна треска на бедрата и дупето :D
Мнението беше редактирано от Nike на 11.03.15 17:14.