Chocolate's Diary

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.02.15
21:21

Хранене:

8.30 Закуска - пълнозърнеста филийка с риба тон
11.30 Обяд - пълнозърнеста паста със сос болонезе и зеленчуци
15.00 Междинна закуска - 150 гр малини, 200 гр нискомаслена извара, 5 гр какао
18.30 Вечеря - фритата, задушени зеленчуци без мазнина,
20.00 Късна закуска - 300 гр обезмаслена извара

Калории - приблизително 1480.

22.02.15
23:22

Привет :)

Напоследък много пропускам тренировките, но приключих с всички задачи покрай университета си и се надявам да не си намирам повече оправдания.

Хранене:

8.30 Закуска - пълнозърнеста филийка с риба тон
12.00 Обяд - пълнозърнеста филийка, фритата, задушени броколи без мазнина
15.00 Междинна закуска - бъркоч (но много вкусен) от 1 голям портокал, 200 гр нискомаслена извара, канела
18.30 Вечеря - същото като на обяд, без хляб
20.00 Късна закуска - 300 гр обезмаслена извара

Калории - приблизително 1550.

Все имам чувството, че нищо не ям, а калориите се навъртат и като тегля чертата, мисля, че не съм в никакъв дефицит, имайки предвид застоялото ми ежедневие. Време е да се раздвижа!

24.02.15
00:02

Срам, не срам - няма тренировки и днес. Много мързелива съм станала. Добре, че поне цял ден пазарувах готвех и след това дълго ходех нагоре надолу по задачи, без да сядам. ( егати и успокоението)

Храненето днес е абсолютно същото като вчера, с калории около 1560.

Утре обмислям да си изпека ябълки и да си хапна следобед с извара или котидж сирене. Скоро мисля да направя и нещо като чийзкейк, ако тази комбинация е успешна, но да видим кога ще бъде точно :)

24.02.15
22:17

Здравей, дневниче, и днес :)

Хранене:

9.00 Закуска - пълнозърнеста филийка с риба тон
12.00 Обяд - пълнозърнеста филийка, , задушени зеленчуци без мазнина, фритата (пристрастена съм)
15.00 Междинна закуска - 250 гр нискомаслена извара с 340 гр печени ябълки (грамажът е след изпичането. Нещо невероятно вкусно, стана ми малко тежко, но ми беше толкова сладко, че нямам търпение утре да си хапна отново!)
19.00 Вечеря - фритата, задушени зеленчуци без мазнина
20.00 Късна закуска - 250 гр обезмаслена извара (не успях да изчакам да мине повече време от вечерята)

Калории - 1536, ако са ми верни сметките.

За движение - 200 клека + 100 лицеви опори.

Обмислям да направя чийзкейк с крем от извара и печени ябълки, блат от ядки и малко сушени плодове (може би ще трябва да използвам и масло) и “сладко” отгоре от смлени печени ябълки. Когато изкристализирам рецептата и се получи приемливо на външен вид, ще кача снимка. :)

В четвъртък ми се налага да пътувам в чужбина и се надявам да успея да контролирам храненето. Няма да имам възможност да готвя и да нося храна със себе си по цял ден, но ще видя какво ще сътворя с помощта на супермаркетите наоколо. Дано успея и да се наспивам. Поне ще съм по цял ден в движение и ще видя какъв ще е резултатът в неделя, когато ще се измервам.

24.02.15
23:20

Гледам фритата след фритата в твоя дневник, та... Как я правиш точно? :)

За десертите, аз лично, се опитвам да не им намирам често здравословен, съобразен с режима вариант, защото се влиза в омагьосан кръг. Хубаво е да имаш рецепта, де, хора сме, не сме роботи :) Ще ми е интересно да видя резултата. И все пак, внимавай. В едни 100гр. ябълка (знам, защото и аз на тях наблягам за десерти) са ти 75кал и 18гр въглехидрат. А сто грама са нищо, още повече като печеш :)

25.02.15
12:06

Фритата присъства често в последно време, защото много ми харесва, изключително лесна е за приготвяне и е нискокалорична. Приготвям си по-голямо количество и не се занимавам да готвя непрекъснато. Написала съм рецептата на предишната страница. :)

Иначе за ябълките - взимала съм по-ниски калорични стойности, което може и да е моя грешка, не знам. Но аз не се храня нисковъглехидратно, а просто се опитвам да се придържам към лек калориен дефицит. Единствено ограничавам въглехидратите след следобедната ми закуска. Старая се да се храня така, че да не чувствам глад и да ми е вкусно, за да не стигам до булимични пристъпи. Абсолютно всеки ден ям нещо “сладко” - което е плод с кисело мляко, извара, какао, кокосови стърготини или някаква подобна комбинация. Имайки предвид, че не ям абсолютно никаква друга захар, не мисля, че си вредя. Предполагам, че ако огранича и плодовете, ще имам по-добри резултати, но вероятността да кривна от пътя, ще е и по-голяма, а при мен тя може да е направо фатална. Бих казала, че психиката ми е доста “лабилна” на тази тема.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1