Tribulus + Ginko - Въпроси свързани с хранителната добавка

ИХ

25.02.15
16:52

Здравейте !
Решил съм от известно време да взема хранителни добавки и се спрях на : Tribulus + Ginko !
Ето и информация за добавките : http://www.cvetitaherbal.com/product/tribulus-plus-ginko/
Искам да попитам дали съм се спрял на добри добавки и има ли някой който ги е ползвал/ползва .
Каква трябва да е дозировката понеже има дозировки за 30-40-50 годишни .
Има ли действие и ако може да дадете някоя друга хранителна добавка като идея за покачване на мускулна маса , по-голяма издръжливост , по-малко количество мазнини .
Ето малко информация за мен за да знаете какви добавки бихте ми препоръчали :
Имам голям опит с фитнеса , тренирах до ноември след което имам отсъствие от него до преди 3 дни , 85-90 кг , 185 См .
Ако има някакви други въпроси ще допълвам информацията .
Благодаря предварително :)и МОЛЯ без излишни и отклоняващи се от темата отговори(punch) !
;)

25.02.15
19:29

Не мисля,че този продукт е много подходящ...доста неизгодно излиза и не може да си сигурен дали има нужното съдържание % стероидни сапонини

Здравейте, според мен продуктът е добър по ред причини, но е много важен и начинът на хранене и тренировките - всички знаем, че българският трибулус е номер едно в света,спомага за много процеси в организма, покачване на чиста мускулна маса, издръжлиеост, сила и енергия ,когато нивата на тестостерон са високи също спомага и за изгарянето на мазнини. До сега не бях виждал в комбинация с гинко билоба а тя както знаем уросява крайниците и мозъка и раздвижва кръвта в организма което е добре и за самото усвояване. Мисля и аз да пробвам този продукт в комбинация с д-аспаргинова киселина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1