03.01.06
00:47
1. 10мг
2. 15мг
3. 20мг
4. 15мг
5. 10мг
По 1 таблетка тамоксифен от 10 милиграма на ден + вие ми кажете какво да правя с карзила. Дали е добре така и откога до кога да пия протекторите?
при такива нищожни дози ,най добре ползвай клостил бегид в последните 20 дена от цикала,по 1 тбл през ден.По безвреден е от тамоксифена ,по слаб антиароматизант е от него,но за сметка на това има и силно гонадотропно действие ,тоест спомага за възстановяването на собсттвеното производство на тестостерон
03.01.06
12:47
А можеш ли да ми кажеш най-нищожните дози при които трябва да се ползват вече и тези протектори ?
мога да те посъветвам относно протекторите касаещи гинекомастията как да знаеш трябват ли ти и кога да ги почнеш.Следи си зърната ,ако почнат да стоят постоянно настръхнали или да те сърбят започваш кломид или тамоксифен,ако ли не чак към края на цикъла започващ кломид -10-20 тбл по една през ден.
03.01.06
15:14
А иначе добре ли ще е ако взимам отначалото при 15 20 25 20 15 ?
За едноседмичен пик от 25мг метан по-добре не се трови с т.нар. протектори!
Ако си много чувствителен към естрогена, към края на цикъла започни кломида и го продължи две седмици след него (както каза колегата - през ден)! Ако имаш пари си вземи паралелно с кломида и трибестан!
03.01.06
15:54
Имай в предвид че тамоксифена не е антиароматизант а е антиестроген.Той се свързва конкурентно с естрогеновите рецептори в организма.Внезапната му ненавременна отмяна може да е доста неприятна.Затова се пие още по време на цикъла и поне оше 3 седмици след неговия край.Пий витамин Е,доста помага за възстановяването след химията на половата система и не само.За антиароматизант можеш да взимаш провирон ако си го намериш.Но е скъпичък.Ориметен също става,хем и от кортизола ще те пази.Аримедекса е върха на сладоледа, но не е за простосмъртни така да се каже.
[quote author=“Trenirashtia”]За антиароматизант можеш да взимаш провирон ако си го намериш.Но е скъпичък.
Провирон няма вече! Иначе според мен е най-добрият избор!
03.01.06
22:26
Как да процедирам с трибестана след цикъла ?
Ааа момчета за тоз мижав цикъл и до 20 мг метан да се стига!Кви са тез протектори кво е тва чудо неможе ли просто карсил и тамоксифен!
20.01.06
19:36
спотред мен е по добре
1-5
2-10
3-15
4-15
5-10
6-5
20.01.06
22:53
В какъв смисъл не е за простосмъртни?
А иначе за пусналия темата-с тая измислена и остаряла пирамидка.......успех :roll: . Като качиш повече ит 3 кила с дози от 10-15 мг ела ми се обади. :wink:
Ако наистина искаш да правиш само Метан, поне го направи така:
25 мг/ден за 6 седмици, малко Нолвадексче (10-15 мг ден) по време на цикъла и Кломид 3 седмици след цикъла.
Успех
21.01.06
18:05
ами човек може да направо цикал до 10 мг и да качи 10тина кила
научете се че първо е тренировката после е храненето и накрая анаболните стероиди
23.01.06
12:38
[quote author=“lukabrazy”]при такива нищожни дози ,най добре ползвай клостил бегид в последните 20 дена от цикала,по 1 тбл през ден.По безвреден е от тамоксифена ,по слаб антиароматизант е от него,но за сметка на това има и силно гонадотропно действие ,тоест спомага за възстановяването на собсттвеното производство на тестостерон
Малей... каква реклама на този КЛОМИФЕН!
1. това лекарство против рака на гърдата е много опсано! В първите няколко дена, така влияе на зрението, че нищо не се вижда, и даже не може да се кара кола
2. 10 таблетки са 10 лв... - скъпотия до шия.
3. изобщо не е по безвреден от тамоксифена!
23.01.06
15:39
kpo,аз такива странични действия ,като описаните от теб не съм имал нивга.Ползвал съм кломифен поне 4 пъти!А и е по ефективен от тамоксифена защото:
1.Е антиароматизант
2.Стимулира лх
3.За вредност в сравнение с тамоксифен не може да ства дума,тъй като действието на двата препарата е доста различно.
24.01.06
11:54
[quote author=“Trenirashtia”]kpo,аз такива странични действия ,като описаните от теб не съм имал нивга.Ползвал съм кломифен поне 4 пъти!А и е по ефективен от тамоксифена защото:
1.Е антиароматизант
2.Стимулира лх
3.За вредност в сравнение с тамоксифен не може да ства дума,тъй като действието на двата препарата е доста различно.
Тези странични действия са описани в листовката.
Освен това остава въпросната цена която е 10 лв за 10 хапчета. а ти трябват поне 50.
Аз не споря че двата препарата действат различно, но тука става въпрос че за въпросните дози max 20 мг на ден метандиенон изобщо не е нужно да се взима Кломифен.