25.02.15
21:46
Здравейте, казвам се Николай на 15 години висок 1.68 75 кг ..
Първият ми дневник беше за мма и нисковъгхлехидратната диета, направих си срок до 1 месец да сваля 4 кг или най-малко 2кг, но уви стана провал .. Замених нисковъглехидратната диета и реших просто да се храня правилно, без сладко, безалкохолни, чипсове и тнт. и пак провал..
Търсих в интернет диета за понижаване на теглото и запазване на мускулна маса, но ми излизат само хапчета, добавки или пък глад и вода или “Яжте ябълки и пийте вода една седмица и ще сте - 5 кг”
Може ли да ми препоръчате някакъв хранителен режим ?
ПС: Извинете ме, ако имам правописни грешки и благодаря много предварително
Бърз, кратък и безопасен път за постигане на цел няма.
Красотата на фитнеса като спорт е ,че всичко моделираш по какво работи за теб, а за това е нужно проба-грешка.
Най-общо казано , разгледай темите за отслабване и след това го измъдри какво работи за теб- от Калориен Баланс та до Трениране.
На тези години - повече движение - колело,плуване,тичане, всякакви спортове. Личен съвет- скачай в басейн-а и ще дръпнеш на височина, издържливост и ще свалиш ненужните килограми.
Дано съм бил полезен :)
Борба с излишните килограми на 15 години ? При ръст почти 170 ти си 75 ? Къде ги видя тия “толкова излишни килограми” , че чак борба водиш ? И какви са тия глупости където си чел - за една седмица смъкваш 5 кила и прочие ... Най - много да си докараш някоя беля на главата с тея статии ... Повече движения , по - малко нездравословна храна и така ...
26.02.15
18:22
Радо , не ям чипсове или сладко даже и безалкохолни напитки не пия .. И да, борба е за мен.. Не съм казал, че ще правя такива диети за 1 седмица и да съм уж -5 кг и накрая да кача двойно
Ibonev Благодаря :)