TREC ClenBureXin или PURE NUTRITION Black Fire

Здравейте, тренирам доста усилено през последната година, спазвам хранителен режим и резултатите които постигнах са повече от добри. Но винаги съм имал малко мазнинка в областта на корема и паласките, не много около един пръст.  Проблемът ми е да се оттърва от тази мазнинка. Мисля си, че ако взема някакъв фет бърнер тя може и да изчезне. Пил съм Black Fire, но от старата формула и бях доволен ,но чета във форума че новата не била много ефективна. Другият продукт на който се спрях е ClenBureXin на TREC NUTRITION за който прочетох тук във форума че бил много добър. Кой от двата продукта бихте ми препоръчали Вие?
Моля Ви не ме съветвайте да си дам парите за ядене и прочие, защото се храня много целесъобразно, тренирам редовно като задължително след всяка тренировка правя кардио(редувам ниско и високо интезивно) но мазнината не изчезва.

26.02.15
12:01

Аз не бих избирал точно между тези двете. Има силни продукти на по - реномирани американски марки: MAN Scorch, Fyre / но на Syntrax, а не Pure/, Cellucor Super HD, iSatori MX - LS7, PES Norcodrene и други...

26.02.15
12:16

Дай си парите за кухненска везна и следи калориите месец два, гаранция че ще махнеш мазнините. Фетбърнър може да добавиш по избор , а може и да не добавяш ;)

Мнението беше редактирано от Dale Cooper на 26.02.15 12:20.

26.02.15
15:22

Принципно съм резервиран към български, източноевропейски и китайски продукти. Тези двата не съм пробвал и не мога да дам мнение, но моят съвет е да се насочиш към английски, немски или американски добавки. Не избирай цената за сметка на качеството.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 27.02.15 08:56.

На този етап цената ми е най-последния критерий, да не кажа че не й обръщам внимание дори. Трябва ми нещо което да ми свърши работа, че тези мазнини съм ги махал само веднъж в младежките години, но тогава бях свалил на 75кг. Сега съм около 90кг и не ми се иска да си намалям много теглото, само да разкарам мазнинките. От посочените от 4oKuTo май най ми се набиват на очи MAN Scorch и iSatori MX - LS7, но знам ли може да има и по добро.
ПП: сега се замислих и си спомних, че преди време се бях навил да си направя едно стакче за изгаряне на мазнините, но не знам защо не го направих. Става дума за Йохимбин, Синефрин (и двете на Pure nutition), Cla core- muscle pharm и l-carnitin- Carni-x Liquid 100 000 на Stitec nutriotion. Дали този стак няма да свърши по добра работа от фет бърнера? Може продуктите да са на други фирми, написах ги ориентировъчно.

Мнението беше редактирано от Янчо Караславов на 27.02.15 09:37.

27.02.15
10:29

Трека не е лош, но както казаха има и по-добри алтернативи. Ако трябва да съм честен най-добрия фет бърнър който съм ползвал е Детонатрол на Амикс + Йохимбин, екстракт от зелен чай и Л-карнитин.

27.02.15
13:02

Съчетаване на йохимбин, кофеин, зелен чай, л - карнитин и CLA в работещи дози е чудесен вариант.

28.02.15
11:00

TREC е много добра марка, за мен даже е една от най-добрите на пазара. Фат бърнъра им е и на добра цена, за разлика от останалите добавки на тази марка, които идват малко скъпичко. А колкото до Purе, Amix, Mex и други подобни не ми вдъхват много доверие, а и са с доста надута цена :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1