03.01.06
13:13
Не намерих подобна тема тай че ша извинявате ако случайно дублирам някой 8)
Та в период за маса съм , както повечето тук :]
Идеята ми е поне 2 до 3 ядения на ден да бъдат под формата на шейк , но не протеинов ...
Говорим за пилешки гърди (задушени или пържени няма значение) + примерно доматен сос за по лесно прекарване миксирани с пасатор или друг кухненски миксер. Как мислите , дали по този начин се губят основните хранителни стойности на продуктите или няма никакъв проблем?
Аз съм пробвал, същата комбинация и ми беше перфектно, според мен няма проблеми, пий си на воля. колкото повече толкова по добре.
INZAGHI :D 10x dude ...
BTW няма да е зле ако вкараш някой изпитана рецепта за подoбен шейк :]]
Пробвал съм с кисело мляко, варено яйце, пилшка пържола. Ама се получи кофти на вкус. избор имаш голям импровизирай, аз така действам с яденето и рецептите
:D ти майтап ли си праиш :)
кис. мляко + яйце = :?
Давайте още предложения ... :D :D :D
аз пък съм чул че естественото ядене си е най добре, т.е. не прекалявайте с шейковете щото организма се глези 8)
имам в предвит следното, организма трябва да обработва и твърда храна, а не само течности, ако той свикне с този начин на ядене при следващо ядене с твърда храна ще има болки в стомаха, а може и разтройство... яж те си нещата и не прекалявайте с тези шейкове. Може да има промени и в имунната с-ма, както и в метаболизма.
п.с. - пак казвам че това съм го чул, ако някой знае нещо повече и ако случайно знае че това не вреди да пише по подробно, щот и на мен ми се иска да си пийвам шейкчета :lol: