19.02.15
17:58
Продавам часовника защото беше заменен с по-нов. Машинката е в много добро техническо състояние, но не се гордее с особено добър естетически вид (по-късно тази вечер ще кача актуални снимки). Не намирам разлика в издържливостта на батерията сравнена със състоянието когато беше нов. Комплекта включва: часовника, клипс за зареждане, зарядно за 220v, ант стик (за безжично сваляне на тракинга на изминатите маршрути) и пулсомер. Мисля, че пазя кутията и книжките към него, но това ще проверя по-късно. Оригиналната каишка се скъса, след което купих нова оригинална, но текстилна със залепване, която със времето просто спря да залепва и дадох на позната шивачка да я клонира, новата изглежда като оригиналната, но е малко по-твърда (халките и емблемата са от оригиналната каишка) Цена 110лв. Спецификации тук.
ПП Сега обърнах внимание, че пулсомера е ANT+, което значи, че е възможно да се сдвоява директно с устройства (телефони, таблети, часовници) поддържащи този протокол. Също така, днес съм му сменил батерията с нова. За съжаление не открих кутията, въпреки че съм почти сигурен, че не е изхвърлена. Всичко останало е на лице.
Темата беше редактирана от Valdis на 01.03.15 16:27.