03.01.06
18:26
искам дами дадете съвет.аз съм на 22 години,занимавам се професионално с танци и имам натоварване всеки ден(тренировки) искам да подобря формата на тявлото и мускулите но т.к.изразходвам мнго енергия не мога да се възтановя и дори като ходя на фитнес,няма ефект,искам малко п[обвече кила...за това реших да попитам за ретаболил или другио подобни препарати как да ги пия и от къде да ги намеря ще ми подействат ли?дали имат мн странични ефекти реших да пия нещо сериозно моля помогнете защото само си праскам парите на вятъра
Пиши на кирилица !!! Слеващите ти постове на латиница ще бъдат изтрити !!!! Прочети правилата !!!! Преведох ти поста
DJGorgio-Astor
djgorgio-ASTOR пак ще превежда аиде четете малко правилата преди да пишете :P
Внимавай с изборати на добавки, ретаболила не е добавка, той си е чиста химия, ти от колко време тренираш, че така си се насочил здраво към химията? За добавки креатин, протеин, амино и тн.
става вапрос за това че сериозно искам да каач тегло но много изразходвам енергия разберете 4есам пробвал жсякакви добавки но няма никакав ефект,сериозно говоря,това са и гени и структура и какво ли о6те не интерресува ме не6то което наистина има ефект или хранителен режим които наистина дами помогне полу4ават ми се ина4е по 2 тренировки в 3 дни и явно няма с какво да вазтановя,затова искам не6то с което 6те взема НА4АЛО и от там да си поддаржам тези кила и да тренирам като ка4а колкото ми трябва досега ама вси4ко сам пробвал кайете какво да направя
07.01.06
18:12
INZAGHI е прав , това си е абсолютна химия !!! Не може да има барзо начало ( да качиш адски много и после да подържаш ) , при такова начало обикновенно има и бърз крах след това ... Пък и всеки начинаещ качва доста в началото след което достига предела си и подаржа . Поразрови се малко във форума и сайта, и ще откриеш всичко необхудимо , като се почне от най важното хранителния ти режим през тренировката та се стигно до промяна на мисленето ...
Успех !!!
07.01.06
18:14
INZAGHI е прав , това си е абсолютна химия !!! Не може да има барзо начало ( да качиш адски много и после да подържаш ) , при такова начало обикновенно има и бърз крах след това ... Пък и всеки начинаещ качва доста в началото след което достига предела си и подаржа . Поразрови се малко във форума и сайта, и ще откриеш всичко необхудимо , като се почне от най важното хранителния ти режим през тренировката та се стигно до промяна на мисленето ...
Успех !!!
08.01.06
00:37
auvanhou (също като “Балада за доблестния рицар Айвънхоу”, а?), виж сега, с Retabolil, Deca Durabolin, дори и “прост” Methan ще качиш 5, може и 10 кила. Добре, а после? “Ще си поддържам тези кила”! КАК? Та ти е явно, че не знаеш нито как да тренираш правилно, нито как да се храниш за да качиш мускулна маса! Анаболните стероиди се вземат не защото не можеш да растеш, а защото искаш да растеш още повече! Виж, не знам нищо за теб, нито ръст/килограми, нито как си се хранил, нито как си тренирал, нито какви добавки и в какви дози си ги вземал (предполагам в недостатъчно количество). На всеки, които що-годе разбира от фитнес веднага му става ясно, че не си се хранил достатъчно каквото и да си мислиш ти. Няма човек, които да не може да увеличи мускулната си маса, просто всеки има различен потенциал - един ще качи повече, друг по-малко.