04.03.15
01:01
Здравейте , казвам се Петя от гр. Пловдив съм ,но проблемът е че съм на 12 и тежа 71,8 кг ,също така съм и висока 160 см. Спазвам една бая строгичка диета но я спрях за около седмица защото започнах да повръщам ,но сега пак е почнах .Също така съм си взела карта за фитнес , но ми трябва програма която да спазвам .Моята цел е да сваля около 20 кг до лятото ,диетата е много строга и свалям по приблизително 8кг на месец такаче не ми се струва непостижимо .Много ще се радвам да ми помогните ,в училище ми се подиграват заради килограмите и винаги ми става много неприятно .
П.С. Вие сте моята надежда .
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.03.15 10:41.
Хайде нека и някой от родителите ти да чете постовете тук!Все пак си на 12.Има потребители,който са компетентни и помагат!Успех!
То 8кг на месец,аз мисля,че са много...А после след свалянето на кг се замисли какво и как ще ядеш,че да не стане йо-йо ефект!
Мнението беше редактирано от S. P. на 04.03.15 06:14.
04.03.15
09:13
Здравей, Петя!
Кой избра тази диета?
Родителите ти знаят ли какво ти причинява тя? Смятате ли, че е нормално да започнеш отново нещо, което те е докарало до повръщане?
Килограмите могат да бъдат свалени, но е желателно това да става с плавни темпове и здравословно - да се храниш добре и да спортуваш. Да сваляш по 8 кг месечно е много за теб.
Кой взе решение да ходиш на фитнес и обмисляли ли сте да се запишеш на някакъв спорт? Плуване, например?
Подиграват ти се в училище ? Вредиш на себе си , като обръщаш внимание на дечица без грам възпитание. Познай какво - ти си много над тях . Самата идея , че си си причинила това те прави по-силна и смела дори от мен и половината мъже във форума.
Силно те моля да спреш тези опити за САМОУБИЙСТВО и да бъдеш себе си . Бъди над тези неща и горе главата.
Успех !
04.03.15
14:01
казано от Петя Ангелова на 04.03.15, 01:01:
Здравейте , казвам се Петя от гр. Пловдив съм ,но проблемът е че съм на 12 и тежа 71,8 кг ,също така съм и висока 160 см. Спазвам една бая строгичка диета но я спрях за около седмица защото започнах да повръщам ,но сега пак е почнах .Също така съм си взела карта за фитнес , но ми трябва програма която да спазвам .Моята цел е да сваля около 20 кг до лятото ,диетата е много строга и свалям по приблизително 8кг на месец такаче не ми се струва непостижимо .Много ще се радвам да ми помогните ,в училище ми се подиграват заради килограмите и винаги ми става много неприятно .
П.С. Вие сте моята надежда .
Единствената ти надежда е да се стегнеш.
Каква е тази изтощителната диета и от колко време я правиш? Нормално е през първия месец да свалиш повече килограми.
Интересно е дали си си помагала с някакви препарати?
04.03.15
20:58
Ами аз ходих на диетолог и тя ми предписа диетата, тя всъщност не е изобщо тежка ям по 6 пъти на ден но в определени количества и без сладко, картофи, ориз, мед и т.н .За фитнеса сама се реших, но майка ми ме укоражава.
04.03.15
21:13
казано от Петя Ангелова на 04.03.15, 01:01:
Спазвам една бая строгичка диета но я спрях за около седмица защото започнах да повръщам ,но сега пак е почнах .
казано от Петя Ангелова на 04.03.15, 20:58:
Ами аз ходих на диетолог и тя ми предписа диетата, тя всъщност не е изобщо тежка ям по 6 пъти на ден но в определени количества и без сладко, картофи, ориз, мед и т.н .
Тъй като виждам голямо противоречие в двете твои мнения, нека уточним какво точно представлява диетата ти?
Би ли споделила какво си яла днес? От събуждането до последното хранене - вид, приблизително количество.
Защото е малко странно първо да казваш, че е строга и че повръщаш (+ че целта е 8 кг на месец), а след това да казваш, че изобщо не била тежка. :)
Поздрави!