FA GOLD Whey Isolate - мнения ?

04.03.15
16:45

Здравейте,
онзи ден си купих въпросния продукт, но по неволя. Исках да купя Optimum Gold Standard, но го нямаха в наличност и ме убедиха, че FA GOLD Isolate е мн по-добър, тъй като имал фармацевтични сертификати и нямал мазнини и въглехидрати. Мислите ли, че са искали да си продадът продукта или наистина е добър ? Някой има ли впечатления ? Вкусът на шоколада е доста далече от истината - едно време имаше едни протеини на Power and Beauty - те имаха същия ужасен вкус. Другото лошо впечатление ми направи, че когато махнах външния найлон от капачката, отдолу под нея нямаше контролен стикер (говоря за тези, които слагат на бурканите с кафе) - това нормално ли е ?

Темата беше редактирана от Mortos на 04.03.15 16:50.

Протеините на тази марка не са лоши. Имал съм опит с концентратите им, бяха добри и като вкус, и като ефект. От изолата съм пробвал дози. Не мисля, че вкусът е фактор за качество. Въпреки това, конкретният протеин хич не е евтин и ако бюджетът не те ограничава, не виждам проблем да го употребяваш. Пряко сравнение за качество може да направиш, ако си употребявал  други изолати. Иначе Gold Standard е среден клас протеин.

Възможно е стикерът да е останал залепен за капачката. Това обикновено се среща при Gold Standard.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 04.03.15 17:28.

04.03.15
20:54

Еми, като вносители на въпросната световно безизвестна марка са ти пробутали този протеин.Преди време писах тема тук за въпросния протеин,но ми я изтриха.Просто е кощунство да се дават такива пари за този продукт,при положение,че има десетки по-добри оферти на стотици пъти по-доказани марки...В последните няколко години в България се внасят всевъзможни малоумни марки,а се пропуска всичко качествено,което идва наистина от САЩ.

Мнението беше редактирано от Padre на 04.03.15 20:56.

04.03.15
21:06

казано от Padre на 04.03.15, 20:54:

Еми, като вносители на въпросната световно безизвестна марка са ти пробутали този протеин.

Човекът не е казал откъде го е купил. Вие как решихте, че е пазарувал от вносителя, та да има възможност да му е “пробутан” продуктът?

Преди време писах тема тук за въпросния протеин,но ми я изтриха.

Сигурна съм, че ако е изтрита, то е имало основателна причина за това, а не просто защото сте попитал за въпросния протеин.

Просто е кощунство да се дават такива пари за този продукт,при положение,че има десетки по-добри оферти на стотици пъти по-доказани марки...

Вярвам, че мнението Ви е на база личен опит с посочения продукт.

В последните няколко години в България се внасят всевъзможни малоумни марки,а се пропуска всичко качествено,което идва наистина от САЩ.

И отново - Вие сте изпробвали всички тези, внесени в България в последните години марки, и можете да прецените обективно, че те са малоумни?

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.03.15 23:10.

Padre, току що проверих, че няма модерирана тема от теб като автор за този продукт. В интерес на истината, нямаме въобще тема за този продукт. Възможно е да е било мнение към друга тема, която да е била обединена впоследствие. Честа практика е, тъй като и често се задават еднотипни въпроси, на които вече е отговорено някъде из форума.

П.П. Поправям се, ако визираш тази тема, тя си е съвем достъпна.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 04.03.15 21:23.

05.03.15
09:54

С две приказки излиза - Прее*ах се :)

С две думи - това е протеин - нито повече, нито по-малко.
Ще ти свърши точно същата работа като друг продукт от този клас.

Еми, като вносители на въпросната световно безизвестна марка са ти пробутали този протеин.Преди време писах тема тук за въпросния протеин,но ми я изтриха.Просто е кощунство да се дават такива пари за този продукт,при положение,че има десетки по-добри оферти на стотици пъти по-доказани марки...В последните няколко години в България се внасят всевъзможни малоумни марки,а се пропуска всичко качествено,което идва наистина от САЩ.

То и американските марки, които произвеждат в САЩ са все по-малко :D Всяка по-голяма компания има вече центрове в Европа.

Въпросната марка не е анонимна, но е сравнително нова. Да кажем, че е втори опит на Гаспари да останат на пазара, след като човечецът фалира, затънал в дългове и схеми.  Не случайно, продуктите ги има в BB.com, където Гаспари има сериозни връзки. Самите протеини се правят някъде в Ирландия, но не в завода на ON, а от техен конкурент.

https://blog.priceplow.com/supplement-news/gaspari-nutrition-sold

05.03.15
10:24

Пих го два пъти - няма никакви странични ефекти - стомаха ми е ок, нямам газове или киселини. Дано има и ефект - като го изпия ще update-на темата

05.03.15
11:21

казано от Десо на 05.03.15, 10:09:

То и американските марки, които произвеждат в САЩ са все по-малко :D Всяка по-голяма компания има вече центрове в Европа.

Въпросната марка не е анонимна, но е сравнително нова. Да кажем, че е втори опит на Гаспари да останат на пазара, след като човечецът фалира, затънал в дългове и схеми.  Не случайно, продуктите ги има в BB.com, където Гаспари има сериозни връзки. Самите протеини се правят някъде в Ирландия, но не в завода на ON, а от техен конкурент.

https://blog.priceplow.com/supplement-news/gaspari-nutrition-sold

Не ти разгледах линка обстойно, но не знам как реши, че FA Engineered Nutrition са на Гаспари.
Според моите наблюдения имат общо с полската марка Олимп. Ползвал съм бустера им Напалм, бцаа-то, телешките аминки, бета-аланина и тн, всички тези продукти работят перфектно, особенно азотния бустер( с Peptopro) е уникален ;)

Линкът беше към историята с фалита на Гаспари, където се загатва за новия ирландски инвеститор, а част от протеините на FA се правят в Ирландия, което не е просто съвпадение.

http://www.illuminationpr.com/blog/fa-engineered-nutrition-newest-company-to-be-headed-by-female-mogul-liz-gaspari-at-superbowl

05.03.15
12:00

Karfi4ka просто не смятам да отговарям на нито един от тези безмислените ти въпроси... Димитър Михайлов извинявам се.Не знам защо съм останал с впечатлението,че е изтрита.Не казвам,че въпросния протеин е боклук,дори има приличен етикет,ако отговаря на него.Казвам,че цената на която се продава е ненормално висока и могат да се намерят много алтернативи с 40-50лв. по-евтино.Както Колето каза - протеина си е протеин и нищо повече....

06.03.15
13:25

казано от Десо на 04.03.15, 16:59:

Иначе Gold Standard е среден клас протеин.

Тогава кой според теб е висок клас протейн?

казано от deqn91 на 06.03.15, 13:25:

казано от Десо на 04.03.15, 16:59:

Иначе Gold Standard е среден клас протеин.

Тогава кой според теб е висок клас протейн?

Senior Ranks

Legatus Augusti pro praetore, Imperial Legate:
Legatus legionis, Legion Legate:
Tribunus laticlavius, Broad Band Tribune:
Praefectus castrorum, Camp Prefect:
Tribuni angusticlavii, Narrow Band Tribunes:

Иначе по темата... И протеинът от тази тема се води по-висок клас.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1