Тренировка сряда:
1. Високо изтегляне от земя 3х8х40
2.раменна преса с дъмбели 2х8х12.5 всеки; 1х8х15;
3.горен скрипец с тесен подхват 3х8х70
4.клек с диск 3х8х25;
5.лег с тесен хват 3х8х60
6.планк 2х1мин.
Многоооо мързел и днес. Специално скрипеца така ме мързеше, че....;) като добавим, че чаках по един час за лежанка...друг път ще ходя по -късно в залата.
На скрипеца не стига че си седнал, ами пак мързи... Пробвай другия път легнал да го дърпаш :D И е крайно време да почнеш да се набираш, кви са тези женски изпълнения :P
След основателната критика от страна на Енев , реших да измеря отново мерките на тялото си - който изявява желание , може да хвърли един поглед .
Някои части на тялото ми са се стопили ( което обяснява защо дънките ми стават по-лесно ) , други за се увеличили ( което също ме радва) , но ТЕГЛОТО не съм мръднал и грам ;(((( Някъде бъркам - дали в сметките на т.нар. калоричен дефицит или някъде другаде.... ако разните там калкулатори са верни би трябвало да свалям.....а сега де....
05.03.15
22:00
казано от Албаст на 05.03.15, 19:50:
След основателната критика от страна на Енев , реших да измеря отново мерките на тялото си - който изявява желание , може да хвърли един поглед .
Някои части на тялото ми са се стопили ( което обяснява защо дънките ми стават по-лесно ) , други за се увеличили ( което също ме радва) , но ТЕГЛОТО не съм мръднал и грам ;(((( Някъде бъркам - дали в сметките на т.нар. калоричен дефицит или някъде другаде.... ако разните там калкулатори са верни би трябвало да свалям.....а сега де....
Може да си свалил мазно и да си качил мускул. За мен това е най-големият успех :D.
Мнението беше редактирано от Иван Досев на 05.03.15 22:01.
казано от Иван Досев на 05.03.15, 22:00:
Някои части на тялото ми са се стопили ( което обяснява защо дънките ми стават по-лесно ) , други за се увеличили ( което също ме радва) , но ТЕГЛОТО не съм мръднал и грам ;(((( Някъде бъркам - дали в сметките на т.нар. калоричен дефицит или някъде другаде.... ако разните там калкулатори са верни би трябвало да свалям.....а сега де....Може да си свалил мазно и да си качил мускул. За мен това е най-големият успех :D.
принципно е така! и ръцете и краката и особено гърба и раменете ги усещам по-големи и много по-силни ! Задника ми и ханша ми , вече не са широки като на жена , което дори моите близки забелязват . Проблема е обаче ,че от килограмите лицето продължава да ми е по-широко и макар и стегнато имам шкембе ....истината е ,че свикнах да ям с малко хляб, спагети , макарони и прочие не съм ял от ..и аз не помня откога, но сладко се изкушавам и ям. Другото е , че хич не ме бива в т.нар . броене на калории, особено след тренировка съм способен да унищожа цял хладилник :))
06.03.15
11:54
казано от Албаст на 06.03.15, 08:05:
казано от Иван Досев на 05.03.15, 22:00:
Някои части на тялото ми са се стопили ( което обяснява защо дънките ми стават по-лесно ) , други за се увеличили ( което също ме радва) , но ТЕГЛОТО не съм мръднал и грам ;(((( Някъде бъркам - дали в сметките на т.нар. калоричен дефицит или някъде другаде.... ако разните там калкулатори са верни би трябвало да свалям.....а сега де....Може да си свалил мазно и да си качил мускул. За мен това е най-големият успех :D.
принципно е така! и ръцете и краката и особено гърба и раменете ги усещам по-големи и много по-силни ! Задника ми и ханша ми , вече не са широки като на жена , което дори моите близки забелязват . Проблема е обаче ,че от килограмите лицето продължава да ми е по-широко и макар и стегнато имам шкембе ....истината е ,че свикнах да ям с малко хляб, спагети , макарони и прочие не съм ял от ..и аз не помня откога, но сладко се изкушавам и ям. Другото е , че хич не ме бива в т.нар . броене на калории, особено след тренировка съм способен да унищожа цял хладилник :))
Значи поздравления! На прав път си! Относно сладкото и изкушенията, отдели си 1 ден от седмицата, в който включваш чийт мийл - ядеш каквото ти се яде, но гледай през останалите дни да се придържаш към диетата си.
Аз пък не съм привърженик на чийт дните. Така хранителни навици не се възпитават. Получава се едно стискане цяла седмица, за да се натъпчеш накрая като прасе с всякакви боклуци. Като му се яде шоколад, по-добре да изяде една-две редички и да миряса, отколкото да чака да стане неделя и да изяде 2-3 шоколада наведнъж щото-него-ден-е-позволено.
06.03.15
14:29
казано от Енев на 06.03.15, 13:25:
Аз пък не съм привърженик на чийт дните. Така хранителни навици не се възпитават. Получава се едно стискане цяла седмица, за да се натъпчеш накрая като прасе с всякакви боклуци. Като му се яде шоколад, по-добре да изяде една-две редички и да миряса, отколкото да чака да стане неделя и да изяде 2-3 шоколада наведнъж щото-него-ден-е-позволено.
Не съм казал чийт ден, а чийт мийл. Има си доста сериозна разлика..
тренировка днес :
Суперсерии:
1. дърпане на горен скрипец с широк надхват - 3х6х70; 1х4х75; + лежанка с широк хват - 3х6х70; 1х4х 80;
2. дърпане на долен скрипец към корема - 4х6х70; + лежанка с тесен хват 4х6х70;
3.бедрено сгъване -4х6х35 + бедрено разгъване -4х6х50;
4.арнолд преси с дъмбел - 4х6х 16 кг всеки + разтваряне на ръцете встрани с дъмбели - 4х6х 10;
5.мъртва тяга - 2х8х 60 ; 2х6х80 ; 2х 3х 100;
6. клек с диск в ръцете 25 кг. - 3х 10 ;
7. коремни преси с диск пред гърдите 25 кг - 2х 8;
според програмата трябваше да правя клек с леки тежести .проблемът беше , че повечето лостове ( 2 на брой ) бяха заети от други хора , а на мен не ми се чакаше , затова ги замених с клек с диск в ръцете. Руско усукване също не правих , защото нито постелките , нито пода ми се видя достатъчно чисти в това дъждовни време в СтЗагора...затова коремни преси с тежест. Добре отпочинал и наспан , имах сила за тренировка, на скрипеца упражненията ги правих с 10 кг . повече отколкото досега ...сега дано не се изкуша да се наям като прасе :)))
Тренировка сряда:
1.високо изтегляне от земя 3х6-8х 40кг.
2.раменна преса с дъмбели 3х6х17.5кг.всеки;
3.горен скрипец с тесен подхват 3х6х80
4.клек с диск 25кг. - 3х8
5.коремни преси с диск 25кг. - 3х 8
6.лежанка тесен хват 3х6-8х 60;
Много ми пука лявото коляно и боли...:(
Останалото ....е ясно.
Тренировка днес:
1.набиране горен скрипец широк надхват 3х6х75+лежанка широк хват 3х6х70;
2.горен скрипец с тесен подхват 3х6х75 + лежанка тесен хват 3х6х70;
3.раменна преса с дъмбели 2х6х17.5кг.всеки ; 2х6х20кг.всеки +разтваряне на ръце встрани 3х6х10кг.всеки;
Така....тук ми писна от препълнената зала и идиотите в нея и “скипнах”(този модерен лаф го чух скоро в залата) останалите упражнения. Енев, може да ме порицаеш, но.....за сметка на това отидох ядосан на лоста, хванах се и ....почнах да се набирам без ничия помощ! !!! Без да се уморя, без да се задъхам! С моите 107 килограма!
Набирания с тесен подхват 2х6х107; 2x3x107;
За мен това е голямо лично постижение и съм много доволен! Надявам се скоро да си играя с лоста, кскто да усвоя и кофичките.
Мнението беше редактирано от Албаст на 14.03.15 09:40.
Вчера ме болеше глава и тренировка нямаше.
Тренировка днес:
1.клек 4х3х100;
2.тяга 4х3х100;
3.раменна преса с дъмбели 3х6х17.5 всеки +1х4х20;
3.скрипец надхват 4х4х70;
4.скрипец тесен подхват 4х4х75;
5.лежанка широк хват 4х6х70+4х3х80;
7.коремна преса с 25 кг.диск -2х10
Та така....когато се чувствам добре и тренировката е добре, когато не...
Проблема с болката в коляното мисля, че намерих разрешение - евтино и просто мазило наречено Rumalaya. По принцип е крем за артрит и подобки болежки. Има го във всяка аптека и е само 2.50 лв.
Тренировка днес:
1. Набиране широк хват на скрипец 4x6x70 + лежанка широк хват 2x8x70;1x7x80;1x5x80;
2.набиране с подхват на скрипец 4х6-8х75;
3. Бедрено сгъване 3х6х35+ бедрено разгъване 3x6x 55;
4.клек 2х8х60;2х4х80;2х3х100
5.коремни преси с диск 25 кг. 2x10
Хубавата новина : не ме боли вече коляното!
П.С. пропуснах арнолд преси 4х8х30+разгъване настрани с дъмбел 2х6х10
И друга добра новина - опадаха брадавиците, които имах по главата от 2008 г. Тях от две години ги лекувам, но чак сега паднаха окончателно!
Мнението беше редактирано от Албаст на 29.03.15 09:58.
вчера:
1. лежанка тесен хват - 2х8 х 50 кг; 1х8х 60 кг;
2.раменни преси с дъмбел - 3х8х 15 всеки ;
3. високо изтегляне с щанга - 3 х 8 х 40 кг ;
4. планк - 1х1 мин ; 1х 40 сек;
5. набиране на горен скрипец с тесен подхват - 3 х 8 х 70 кг;
6. клек с диск в ръцете - 3 х 8 х 25 кг;
7 . мъртва тяга - 4х1 х 120 кг ;
слаба тренировка , но нямам сили тези дни. едно такова вяло и заспало ми е.май е пролетна умора....другата седмица ще си купя витамини и ще видим какъв ще е резултата.Приятел ме посъветва и креатин да си взема....ще видим :)
Тренировка днес:
1. набиране с широк хват горен скрипец - 4 х 6 х 75 кг + лежанка с широк хват - 4 х 8 х 75 кг;
2. дърпане на долен скрипец към корема - 3х 6 х 65 кг ; 1 х 6 х 70; + лежанка с тесен хват - 4 х 6 х 65;
3. арнолд преси с дъмбел - 4х6х 16 кг всеки + разгъване на ръцете настрани с дъмбел 3х 8х 8 кг ;
4. коремни преси с диск 25 кг - 2 х 10
5, мъртва тяга - 1х 6 х 110 кг.
добавка - една доза 5 гр креатин - почерпиха ме , иначе все още не съм си купил добавки .
смятам на вечеря да наблегна здраво ма кюфтета и салата :))
Тренировка днес :
1.високо изтегляне от земя 3х8х40
2.раменна преся с дъмбели 2х8х15;1х8х17.5;
3.лежанка тесен хват 3х8х60
4.набиране на лост с тесен подхват 3х4х106 кг.!
5.планк 2х1мин.
Още ми е вяло...нямам желаната енергия. От два дни взимам витамини и по 5гр. креатин...да видим кога ще ми подействат.
На креатина му трябват няколко седмици да се натрупа в тялото, за да усетиш ефект. А от витамините не очаквай да “подействат” ;)
Великденска “света” тренировка :)))
Понеже са празници днес само “раздвижих кръвта”:
1. тръстър с дъмбели 4 х 8 х 10 кг . всеки дъмбел;
2. раменна преса с дъмбели - 4х8х 10 -12 кг всеки:
3. разгъване на ръцете встрани с дъмбели - 4 х 6х 10 кг всеки;
4.планк - 2х 1 мин + 2 х 30 сек х 17 кг .- дъщеря ми беше качена на гърба ми :)))
яденето .....няма да казвам , сами се досещате , празници са .
Креатин - 5 гр . ежедневно .
Мисля да пробвам вафлите на Ронката скоро :)))
Весели празници и ” Христос Възкресе” :)))))))
Великденска тренировка днес:
1. Раменна преса с дъмбели 4*4*17.5 всеки;
2.скрипец с широк хват 4*4*75кг
3.лвжанка широк хват 2*8*70
4.тяга 2*2*120
Оказа се, че работното време на залата е до 22:00. В 21:45 започнаха да гасят осветлението, а аз бях отишъл късно днес...та...толкова за днес.
Тренировка днес:
1.високо изтегляне от земя 3*8*50 кг.
2.раменна преса с дъмбели 4*8*17.5 кг. всеки;
3.лежанка тесен хват 4*8*50;
4.клек с диск в ръце 3*10*25;
5.набиране лост с тесен подхват 4*4*107 ( лично тегло);
6.мъртва тяга (миналия път се скатах, затова сега се “наказах “) 3*3*120;
7.планк 2*1мин.
Много добра тренировка се получи -имах сила, хъс и мотивация !! Май креатина почва да действа....или по -скоро добрият сън и хубавото време.
Освен това завързах приятелства в залата (една идея по-близо съм да се запозная със super booty, хаха) -това също много ме мотивира и прави тренировките приятни!
Мнението беше редактирано от Албаст на 15.04.15 22:35.
Днес ме е налегнал голям мързел...напоследък много ме мързи, едно такова блажено мързеливо....anyway..
1. раменна преса с дъмбели - 4 х4 х 20 кг . всеки дъмбел
2.набиране на горен скрипец с широк надхват - 4х6 х 70 кг;
3. мъртва тяга - 3 х 3 х 120;
4. лежанка с широк хват - 2х8х 70; 2х4х80;1х5х70 кг - никой не ме пазаше .Абсолютно сам си вдигах.
5. коремни преси с диск 25 кг - 2х 8 - нямах настроение за тях ...мързеше ме.
6. набиране на лост - 3х3х собствено тегло.
тренировката ..ако изобщо може да се нарече тренировка , мина с много малко мотивация от моя страна - спеше ми се , мързеше ме..не ми беше ден. Прилагам една снимка просто ей така..без повод :))
1. раменна преса с дъмбели - 3х8х17.5 всеки; 1х4х20 кг всеки;
2. лежанка с тесен хват - 4х8х 60
3.набиране на лост с тесен подхват 4х3х собствено тегло ( около 106 кг)
4. коремни преси с диск 25 кг в ръце - 3х8
5.клек с диск в ръцете 25 кг - 3х8
Усещам как все повече задобрявам на раменната преса. Забелязвам също , че никой не я изпълнява по начина , по който аз я правя , а той е определено труден! Лесно е да се ” чекнеш ” на машина , но да я правиш като мен , последователно ....:))Клека с диск ми беше много досаден , правих го малко на инат.Набирането със собственото ми тегло ....почва да ми харесва! няма да го оставя , докато не задобрея и на него .
О, Боже!
Колко съм разсеян!
забравил съм да добавя high pull към тренировката вчера.
4 х 8 x 50 kg.
Сега докато преглеждах форума се сетих.....
Днешна тренировка:
1. горен скрипец широк надхват - 4х6х 70 + лежанка широк хват 4х4х80
2. долен скрипец към корем - 4х6х60 + лежанка тесен хват 4х6х65;
3. арнолд преси с дъмбел - 4х6х17.5 + разтваряне на ръце встрани с дъмбел 4х6х8,5
4. коремни преси с диск 25 кг в ръце - 3х8
5. клекове с щанга - 3х8х70 кг
добавям и малко набирания на лост ..около 6-7 пъти...но май вече бях уморен и нямах сила.
искам да добавя към вчерашната тренировка в Стара Загора , че в залата беше празно , бях сам и ми беше скучно, докато не дойдоха две циганчета , но не от онези мизерните , ами интегрирани ! Не знам дали някой знае , но нашите цигани в СТЗ не са като столипиновските или факултета , ами са далече по-цивилизовани , работят по чужбина и т.н , та.....тези двамата , на около възраст 25 г . дойдоха и по едно време единия ( по-напомпания ) идва при мен и ме пита :
“- Брат ти май силово блъскаш ,а?”
аз : ” - е как разбра ? досега всеки , който е проявявал интерес защо правя такива ” странни ” упражнения , никой от раз не ме е разсконспирирал?”
той : ” - еееее......личи си , личи си ....не блъскаш за обем , не блъскаш за чистене, само като ти видях кръговете и ми е ясно ,че тренираш силово!”
та......докато тренирахме се и заприказвахме и бях приятно изненадан ,че макар и мангасари , се оказаха доста интелигентни момчета , добре запознати с фитнеса , упражненията и прочие ,работили в Германия и т.н . Понеже се заприказвахме и за други теми ,щях да падна единия като използва израза ” зона на комфорт ” , “житейска среда “......
Явно аз съм бил много тесногръд или светът покрай мен се променя , а аз не съм забелязъл......
тренировка днес:
1. горен скрипец широк хват - 4х4х75 кг;
2. раменна преса с дъмбели - 4х4х 22.5 кг единият !!!! не искам да се хваля , но това почва да се превръща в любимо упражнение ..а само преди 6-7 месеца го мразех!!
3. мъртва тяга - 3х4х100; 2х2х120; 1х1х130; 1х1х130 - образува ми ужасни мазоли , на аз съм хард кор тип и макар и да не изглеждам голям на обем , като видях как се пънат едни ” баДки ” със 100 кила , ръкавици , фитили и прочие , все повече ми се усили желанието да съм различен ;)
4. лежанка - 4 х 6 х 80; 2х4х 90 !!! - викнах един от новите ми познати в залата да ме “пази” и ми дойде кураж :)))
5. разтваряне на лежанка с дъмбели настрани - 4х4х 25 кг всеки !! тук също имаше кой да ми подава дъмбела и отново ми дойде смелост !
6. набиране на лост със собствено тегло - 5 х 3 х ...колкото и да съм там в момента....над 100 кг със сигурност!
7. коремни преси с диск пред гърди - 3х10 х 25 кг .
веднага признавам,че скатах клека !!! не се гордея, но е понеделник , всичко живо прави клек , и двата лоста бяха перманентно заети!
Лежанката с 90 кг . ми се видя нормална, изобщо не се озорих , все едно винаги съм ги правил. Вече като загравям с 50 кг ми се вижда смешно леко ...та ..така....
добавки - 5 гр креатин + 2 дози протеин разбит във вода. Пих две дози , защото днес целия ден не съм ял нещо питателно - патлажани , таратор , един банан с купа овесени ядки с прясно мляко и имах нужда да си набавя!
След малко ” налягам ” две свински пържоли по 200 сурово тегло, маруля, домат и парче сирене.
Признавам си ,че ми расте и самочувствието успоредно с другото!...и знам добре на кой да съм благодарен !! Наздраве!
тренировка 12/05:
1. високо изтегляне от земя - 4х8х 40 кг
2. раменна преса 4х8х 15 кг
3. клек с диск 2х10 х 25 кг;
4. лег тесен хват 2х8х 50 + 2х8х 60
5. коремни преси
6. набирания със собствено тегло - 2 х 2
слаба работа , никаква мотивация, спеше ми се ужасно , ....
ТРЕНИРОВКА ВЧЕРА:
1. раменна преса с дъмбели 4х4х 17,5
2. лежанка широк хват - 3х6х 70
3.лежанка тесен хват - 3х6 х 60
4. набиране със собствено тегло - 3х3
5. горен скрипец с широк хват - 4х6х65
6. коремни преси
7. бедрено сгъване/бедрено разгъване - 4х6х 35/ 4х 6х 50
малко не съм редовен напоследък тук във форума....
тренировка вторник :
1.раменна преса с дъмбели 4х4х20 кг
2. лежанка с широк хват - 4х6х 75 кг
3. тяга 4х3х120
4. горен скрипец с широк хват - 4х4 х 70 кг
5. набиране на лсот с тесен подхват 3х2
6. коремни преси с диск 25 кг - 3х8
Тренировката днес, предишната в четвъртък пропуснах да я опиша , но мисля ,че не е голяма беда !
Не можах да направя супер серии , просто нямаше как да притичвам от единият уред до другия, понеже имаше хора в залата , но горе-долу спазих последователността , която трябваше да правя.
1. горен скрипец с широк хват - 4х6х 75 лг.
2. долен скрипец към корема - 4х6х 60 кг
3.лежанка широк хват - 2х6х 70 кг ; 2 х4 х 90 кг ;
4.лежанка с тесен хват - 4х4х 70 кг ;
5. арнолд преси с дъмбели 4х4х 20 кг във всяка ръка ;
6. разтваряне на ръцете встрани с дъмбели - 4х6х10 кг всеки ;
7 . бедрено сгръване/бедрено разгъване - 4х6х 35 кг / 4х6х 45 кг
8.набиране на лост с тесен подхват - 3х3
9.коремни преси с диск пред гърди - 3х8 х25 кг;
наобичайно за празничен ден и за неделя вечер залата беше пълно , колкото нормалното.
почвам да се кефя все повече на това , колко силен се усещам в раменете!
на лежанката 90 кг изобщо не ме затрудниха - правих ги сам , без някой да ме пази!!!
набиранията малко не съм доволен , но май бях уморен.
заслужено хапнах пържола и половина , салата , половин кофичка извара + два реда тъмен шоколад от кауфланд на промоция, отворил съм си едно “пиринско” и за съжаление пуша като комин , но ми е готино :)
Протеин на прах имам , на май ми втръсна вкуса и затова от 2 седмици не съм си разбивал да пия .
Предвид изварата , пържолите не мисля ,че това е голям пропуск.
Мисля от Декатлон-а, да си купя една памучна тениска , защото тези , които имам са полиестерни и ме спарват , а и после миришат неприятно.
Наздраве и приятна вечер , на този , който чете дневникът ми :))
П.С. вчера съм пропуснал да напиша ,че накрая на тренировката направих десетина ( не съм ги броил точно) клека с 80 кг. .
като резултат от снощи ме тресе яка мускулна треска на глутеуса, бедрата, раменете , гъдите и гърба. Най- забавното е ,че сега като ставам/сядам все едно съм ...:) май добре съм се раздал вчера и ме гони щур глад за МЕСО - днес цял ден нагъам свиснки пържоли и искам още и още...:)
тренировка вчера :
1.тяга - 4х3х100 кг;
2. раменна преса с дъмбел във всяка ръка - 5х4х20 кг всеки;
3.горенс скрипец с широк хват - 4х4х 70 кг;
4. набирания на лост с тесен подхват - 3х3
5. коремни преси с диск в ръце - 3х8 х 25 кг
6. лежанка широк хват - 4х4х75 кг
7. разгъване на лежанка с дъмбели - 4х8х22.5 кг всеки;
не бях тренирал 10 дни , та ...малко слабичко , но за сметка на това се чувствах мн приятно след тренировката :)
Мнението беше редактирано от Албаст на 04.06.15 13:29.
Здравейте!
След известно прекъсване и 3 месеца недостатъчно сериозно отношение към схемите , които ми бяха дадени за тренировка + болки в краката + разни други натоварващи психиката събития ( и аз като някои форумни моми имам нужда от психоаналитик ;) ) + мотивация от едни хора , в една заличка в Пловдив ( те си знаят кой са :) )—- тренировка днес :
1. клек - загрявка с 60 кг х 7-8 пъти ; 3х3х 80 кг ; 2х2 х 100 кг. Това мисля е най-слабото ми място , клека. Разбрах ,че основната ми грешка е била неправилно изпълнение на упражнението. Правил съм го с ужасно натоварване на коленете , което правеше упражнението неприятно . Днес беше както трябва - разтворени навън крака, пръсти навън , изнасяне на коленете встрани и спускане на таза .
2. лежанка раменен хват - загрявка ; 3х 60 кг; 3х 80 кг ; 2 х 90 кг , 2 х 100 кг ; Ако имаше кой да ме пази бих пробвал и 120 кг , но сега ме беше страх.
3. набирания със собствено тегло - 5х2 . Подчертавам ,че тежа 108 кг .!!!
4. мъртва тяга - 2х3х 100 кг ; 2х2 х 120 кг . Много тежко ми дойде , но не съм изпълнявал това упражнение от 2 месеца .
5. планк - 2х 30 сек. Може би щях да направя повече , но бях изпил две дози протеинов шейк и корема ми ужасно висеше , беше лекоо неприятно усещане .
Ами това е....сега очаквам мускулна треска на глутеусите и се надявам да ” дръпна бързо ” отново .
Мнението беше редактирано от Албаст на 09.10.15 18:59.
09.10.15
19:03
То отначало като смениш изпълнението на клека, може и да не клякаш със същите килограми, ама после ще ти стане хубаво след време :) и най-важното .. коленете :) Добре дошъл отново и да си запазиш хъс-а за по дълго време и да успяваш да тренираш редовно.
сори за забавянето , но явно нямам навик да попълвам редовно дневник :)
тренировка вчера
1. тяга - загряване ; 3х 3х 100 кг ; 2х2 х 120 кг
2. набиране на лост , тесен подхват с лично тегло ( 108 кг) - 5х2
3. лежанка , раменен хват - загряване; 2х4х70 ; 2х3х80; 1х90; 1х 100;
4.скрипец широк рамене хват - 4х4х 70 кг;
5. раменна преса със щанга - 4х4х 50 кг
6. планк - 3 пъти по 1 мин.
резултат днес - сериозна мускулна треска на гърба и по-малка на предмишниците .
бях леко неразположен психически ( на работа ме изнервиха) , а и през уикенда купонявах много , бях на сватба , а и доста пуших и корема ме наболяваше , сигурно съм го раздразнил .
Добър вечер!
Тренировка днес:
1. високо изтегляне от земя с щанга - 3х8х 40 кг
2. раменна преса с дъмбели - 3х8х 15 кг
3.клек с дъмбел в ръце - 3х8-10 пъти;
4.горен скрипец с тесен подхват - 3х8х 55 кг ;
5. лежанка тесен хват - 3х8х 55 кг;
6.планк - 2 х 1 мин.
такаа....за първи път изпълнявам тези упражнения стегнато , пред 1 минута!!
признавам, че когато се спазва време не е шега работа.
е- а ми се майката по едно време , причерня ми , сърцето ми щеше да изкочи от гърдите ми.
цялата тренирока продължи около 45 мин със загрявката заедно.
в съблекалнята едвам си съблякох дрехите , залепнали от пот :))
Пак повтарям открието , което направих днес - изобщо не е лесно да се правят интензивни упражнения с 1 мин почивка :)) надявам се да съм изгорил достатъчно сланина :))))