23.02.15
11:39
Здравейте на всички билдъри. Искам да попитам какво ви е мнението за AMIX Anabolic Power и с какво е най-удачно и рентабилно да го комбинирам. На 31г. с 10г. стаж в залата. Като ветеран съм и с доста ставни проблеми /износени стави и доста възпаления на сухожилията/ и малко свободно време. Реалист съм във възможностите към момента. стигал съм добри форми и съм ги губил. Вземал съм стероиди не ми се занимава повече. Целта ми е да кача малко мускулна маса без голямо омазняване. Тука гледам че много се интересувате от новото на пазара и за това се допитвам до вас. Аз съм 188см., 90кг. Предварително благодаря
Комбинираните продукти изглеждат добре на пръв поглед,но в повечето случайм,както и този конкретен те предоставят много неща в недостатъчни дози ... друг минус е ,че не можеш да пиеш различните продукти отделно и това прави продукта безмислен,даваш парите си за захар в бленд с креатин и протеин.
По-добре си вземи базовите неща отделно,за същата сума,ще имаш по=добри резултати.
Ще дадеш ли комбинативен пример на базови продукти от марка AMIX и BULK POWDER ако може де :). Понеже от тези две марки мога да ги взема на по ниска цена. Наясно съм, че има къде, къде по качествени продукти от други фирми
казано от marinskia на 25.02.15, 09:22:
Ще дадеш ли комбинативен пример на базови продукти от марка AMIX и BULK POWDER ако може де :). Понеже от тези две марки мога да ги взема на по ниска цена. Наясно съм, че има къде, къде по качествени продукти от други фирми
Ако целта ти е покачване на мускулна маса - Креатин моноухидрат + суроватъчен./телешки протеин + витарго + аминокиселини