на 14 години съм и искам да си направя доста мусколи

Темата е заключена.
HA

03.01.06
14:49

на 14 години съм и искам да си направя доста мусколи  може ли да ми помогнете? :D

03.01.06
14:58

Може ама разгледай сайта и оточни какво искаш, то всеки иска доста мускули.

HA

03.01.06
15:02

INZAGHI искам мусколи на ръцете и плочки на корема може ли да ми дадеш съвет Предварително 10x :)

03.01.06
15:14

[quote author=“hack4o_”]INZAGHI искам мусколи на ръцете и плочки на корема може ли да ми дадеш съвет Предварително 10x :)

Ахахахахахах то всеки искам ама така само с искане не става ходи в некоя зала некой треньор да ти направи програма и да ти обясни всичко щото като ти гледам постовете...... ще имаш доста работа

HA

03.01.06
15:20

ZeroMancer не може ли у нас да тренирам?

03.01.06
15:21

[quote author=“hack4o_”]INZAGHI искам мусколи на ръцете и плочки на корема може ли да ми дадеш съвет Предварително 10x :)

ами казахти разгледай сайта, виж начините на трениране, тренировките и тн. предполагам нямяш стаж, има добри тренировки за начинаещи,  тренираш примерно три пъти седмично всяка мускулна група, като тренираш понеделник, сряда, петък, така като за начало ти е добре ето ти една примерба програма: повдигане на щанга от лек 3сер-10 пов, повдигане на щанга от полу лег 3-10, придърпване на скрипец хоризонтален 3-10,  набиране колкото можеш, раменни преси 3 -10, трицепсово сгъване на скрипец 3-10, бицепсово сгъване с лост 3-10, клекове с щанга 3 -10, бедрено разгъване 3-10, прасци 3 -10,  това е примерно за три пъти седмично, почни така като за начало, да може тялото ти и мускулите да свикнат с натоварването, внимавай за правилното изпълнение на упражненията, запомни че фитнеса не е шега работа. бъди сериозен и ще постигнеш резултати

HA

03.01.06
15:32

INZAGHI благодаря  :)  :lol:  :D

03.01.06
16:21

Inzaghi, ще го умориш момчето. Много са му тези упражнения.
Хакчо, определи първо къде ще тренираш.
Най-добри резултати ще постигнеш ако ходиш в фитнес зала, вкъщи ще ти е по-трудно, ако нямаш необходимото оборудване.
Ако тренираш в зала тренирай по програма подобна на индзаги, но трябва да е по-орязана, за да не претренираш:
Примерно:
клекове с щанга 3 -10,
повдигане на щанга от лек 3сер-10 пов,
придърпване на скрипец хоризонтален 3-10,
раменни преси 3 -10,
трицепсово сгъване на скрипец 3-10,
бицепсово сгъване с лост 3-10,
някакви коремни преси

Виж в сайта как се изпълняват упражненията.

Също виж много добре секцията с хранителни режими в сайта.

03.01.06
16:56

така като ви гледам всички сте решили да го утрепате.момчето е на 14 и никога не е пипало нищо.като за начало не е зле да почне с упражнения с тежеста на тялото-кофички,набирания,лицеви опори и след време същите с малки тежести.вие го хвърляте веднага в зала с щанги,гладиатори,най-много да го откажете завинаги

03.01.06
17:28

[quote author=“Static”]така като ви гледам всички сте решили да го утрепате.момчето е на 14 и никога не е пипало нищо.като за начало не е зле да почне с упражнения с тежеста на тялото-кофички,набирания,лицеви опори и след време същите с малки тежести.вие го хвърляте веднага в зала с щанги,гладиатори,най-много да го откажете завинаги

Има нещо вярно като се позамисли човек, той е и доста малък на години и не се знае как ще му се отрази тренирвката с тежести.

HA

03.01.06
18:25

Static вдигал съм даже сега у нас вдигам гира 14кг.

^V

03.01.06
18:36

Палпатин не мислиш ли, че е твърде рано за него да прави клекове все пак е на 14 и няма стаж, а за такова упражнение се изисква добра техника за да няма контузия :wink:

04.01.06
00:58

Внимавай какво пишеш в Форума !!!! Прочети Правилата !!!
DJGorgio-Astor

04.01.06
10:39

[quote author=”^Vlastelina^”]Палпатин не мислиш ли, че е твърде рано за него да прави клекове все пак е на 14 и няма стаж, а за такова упражнение се изисква добра техника за да няма контузия :wink:

Това го приемам за даденост. На колкото години и да е - задължителна е правилната техника. Но добре ме подсети да му го кажем.

Задължително разучи правилното изпълнение на упражненията и ги изпълнявай бавно и сигурно.

Освен това между клекове и клекове има разлика.
Ако го прави с достатъчно леки килограми само ще му помогне.

Сидо, препоръчвам ти да си затриеш поста - иначе модераторите ще го направят.

04.01.06
16:25

[quote author=“Sido”]Взимай метан по 60мг. на ден като за начало и зобай супер яко кфот намериш пич и тфа е ;)...

Бъзикам се да не го вземеш на сериозно муахаха!

Ми кфо да ти кажа освен разгледай сайта и не ми слушай съветите  :? ?!

Ти какво го караш да прави и после се разкайващш да не те слуша, все пак е на 14год и не е хубаво да му пълним главата с глупости за метан и тн. Нека почне с основните упр. за всяка мускулна група и НАЙ-ВАЖНОТО правилното изпълнение на тези упр. За това нека да разгледа в сайта как се изпълняват.

20.01.06
23:19

Много искаш,на 14 години ти е рано да направиш мусколи,сигурно си видял някой от ония чичковци,като Ли Прийст например,дето на 13 години вече си е един начинаещ културист,ама ше треа си почакаш.

21.11.12
07:14

Това е моята програма за тренировка

Понеделник 
Бицепс – набирания с тесен хват -3 серии до отказ
Гръб – набирания с широк хват-  3 серии до отказ
Крака – 3 серии по 15 клека

Вторник - почивка

Сряда 
Гърди – лицеви опори – 3 серии по 15 - 20
Корем – коремни преси 3 серии по 20-30
Предмишница – Скотово сгъване с лост с надхват – 3 серии по 10-15 повторения

Четвъртък – Почивка

Петък 
Крака – 3 серии по 15 клека 
Рамо – Повдигане на дъмбел 4 серии по 20 повторения 
Трицепс - Трицепсово сгъване – 3 серии по 15-20 повторения 

СЪБОТА - ПОЧИВКА    dano da sum ti pomognal
НЕДЕЛА- ПОЧИВКА

21.11.12
07:56

темата е на над 6 години :D

21.11.12
11:08

hack4o_ най-вероятно си е правил ебавка с пускането на тая тема,но отговора 6 години по-късно цепи.Вече би трябвало да е на 20 сигурно е направил ” мусколи”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1