Как да кача килограми?

Темата е заключена.
DA

06.03.15
18:48

Здравейте, аз съм на 16 години, 47 килограма и 163 см висок.
Как мога да кача килограми? (Мускулна Маса)
Ходя на фитнес 3 пъти седмично.
Ако може да ми препоръчате някаква храна или протеин.

06.03.15
18:59

Здравей Димитър . За да спестя малко работа на Ники , ще ти кажа да опишеш тренировките си , храненето си , стажа в залата .
Прочети за ВВД (там пише много подробно за храните) , протеин-а едва ли ще ти даде това , което храната , прочети за изчисляването на нужните ти калории и тогава драсни пак . На готово никой няма да ти сервира нещо , което те е домързяло да прочетеш .
По-здрави !

06.03.15
19:05

Кво да описва ,при тези килограми лично тегло яко манджа младеж.Яж и тренирай ,ама повече яж!

06.03.15
19:18

Много ядене, яж каквото поискаш - важното е да си осигуриш достатъчно протеин и най - вече мноого калории. И тежки тренировки с базови упражнения.

DA

06.03.15
19:52

Сутринта ям макарони със сирене и яйца преди обяд нещо сладко на обяд някаква бърза закуска след обяд задължително месо  за вечеря пак месо.
В залата правя 4серии по 8повторения за всяко упражнение.
Крака не тренирам защото искам да стана по висок.

06.03.15
20:10

казано от Димитър Чаушев на 06.03.15, 19:52:

Крака не тренирам защото искам да стана по висок.

Би ли ми казал как като не тренираш крака ще станеш по-висок или ако тренираш по-нисък? :D

09.03.15
22:39

има митове ,че тренирането на крака спира растежа... което от личен опит казвам ,че не е вярно защото аз съм 186-7 а краката си ги тренирам откакто съм в зала а тогава не бях толкова ...
Яж манджа ,че килограмите са много малко не виждам смисъл да тренираш докато не натрупаш килограми .. или поне прави базови упражнения без да се натоварваш много ,че да можеш да се възстановяваш как си му е реда

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1