Дневникът на Рони Колман

Прескочи до:

09.03.15
12:46

Кой клас беше, ронка ? Не искам да прозвучава тъпо, ама според мен 2 лева в днешно време нищо не са ...

09.03.15
12:49

казано от umad brah на 09.03.15, 12:46:

Кой клас беше, ронка ? Не искам да прозвучава тъпо, ама според мен 2 лева в днешно време нищо не са ...

Иди го кажи на майка му и баща му. Ама стига и вие с тъпите коментари - първо Тръна с нетактичния въпрос, после и ти с това. Не мислите ли, че майка му и баща му биха искали да му дават и повече, ако можеха...

Мнението беше редактирано от Петър на 09.03.15 12:49.

Не са много 2 лева
Но пък във Враца в кварталния супер за 2 лева си взимам 120-150гр пилешка пържола  (тя е около 1.20-40 според зависи грамажа) и си взимам 3-4 яйца те са по 20ст
Та да ти кажа и аз изкарвам деня с по 5 лева за ядене :) стига да знаеш какво да си взимаш нямаш ядове

09.03.15
12:53

11. клас съм

Повече от 2 лева нямат възможност да ми дават :(

И спокойно, няма да ви се обидя, ако ми се подигравате, че нямам пари :D

8-)

Мнението беше редактирано от Ронката на 09.03.15 12:55.

09.03.15
12:54

Залитате в грешната насока момчета . Не е наша работа финансите на родителите му . Приемете , че не всички разполагат с много.
Единствено може да му се радвате и възхищавате. Това е.

казано от Петър на 09.03.15, 12:49:

Иди го кажи на майка му и баща му. Ама стига и вие с тъпите коментари - първо Тръна с нетактичния въпрос, после и ти с това. Не мислите ли, че майка му и баща му биха искали да му дават и повече, ако можеха...

Абе Пешо, какво му е на въпроса????? Питах колко пари му дават не за друго, а защото пише 8 вафли и предположих, че са 4-5лв поне (повечето вафли са около 50ст) и съответно щях да му дам алтернатива за нормално хранене вместо вафли, вместващо се в парите. Като не знаеш що съм питал, опитай да не квалифицираш, става ли?

09.03.15
13:01

Цялата истина е, че Ронката обича вафли и няма против да стане СОТ-аджия :)
Е, ще се опитам поне това със СОТ-а да променя, от вафлите не смятам да го отказвам, а ще му ги стопявам с тренировки.

Не знам от къде си Ронка но ще ти кажа как е моята схема и си продължава така и до днес :)
И на мен ми даваха по 2 лева за училище - обаче аз бях спазарил майка ми да ми дава направо за 5 дни - 10 лева
Отивам на складовете окс Враца и започвам пазар  - от там си купувам и до ден днешен ориз за 1 лв /кг :o после отивам и си взимам зеленчуци (картофи , зелена салата , моркови ) на супер народни цени, на тези складове има и пилешки бут с кожа за 3.90 кг ?
След това отивах на пазара на другия край на града и си взимам домашни яйца по 20ст (и тези който взимах не бяха малки) . отделно отивах и до някой хипермаркет за 1-2 пакета евтини овесени ядки и изварка
Та със 10 лева (вярно не изкарвах цяла седмица) но поне 4 дни с малко пестене от тук от там и комбиниране с това което си готват в нас и ми се получаваха нещата :)
Ааа и още нещо - бях се напънал в училище и почнах да взимам стипендия - в механото което учех понеже нямаше много отличници и стипендиите не бяха ниски :D - по 40 лв а 12ти клас ги дигнаха на 50
Така че и това ме мотивираше допълнително :)

09.03.15
13:09

казано от Херцог Трън на 09.03.15, 12:59:

Абе Пешо, какво му е на въпроса????? Питах колко пари му дават не за друго, а защото пише 8 вафли и предположих, че са 4-5лв поне (повечето вафли са около 50ст) и съответно щях да му дам алтернатива за нормално хранене вместо вафли, вместващо се в парите. Като не знаеш що съм питал, опитай да не квалифицираш, става ли?

Тръне, няма значение защо си питал - със същия успех може да си питал и за да му предложиш да го спонсорираш. Такива въпроси в публичното пространство са нетактични. Да го беше питал на лични и да го посъветваш тогава.

Мнението беше редактирано от Петър на 09.03.15 13:09.

казано от Ронката на 09.03.15, 12:53:

11. клас съм

Повече от 2 лева нямат възможност да ми дават :(

И спокойно, няма да ви се обидя, ако ми се подигравате, че нямам пари :D

8-)

Едва ли някой от четящите дневника ти ще тръгне да ти се подиграва, че родителите ти нямат възможност на този етап да ти дадат повече от 2 лв дневно.
Ако някой тръгне да се подиграва, бих му наритала каската. Но тъй като не умея да се бия и не съм агресивна, ще помоля за подкрепление. :)

Не е нито срамно, нито за подигравки и помни, че нещата няма да са все така. :) Колелото се върти. Продължавай да се вслушваш в съветите на Сашо и бъди здрав и все истински!

Георги Милев

09.03.15
16:59

Я помисли малко... според теб Ронката не е ли наясно че са малко?

Ронка спри да ядеш толкова много вафли и започни да слушаш повече Бате Сашо... Относно 2-та лева... Вземи си продукти и от магазина и си направи сандвичи... предполагам не само аз съм минал през това и смятам че е мн по-добре отколкото боклуците около даскало.

Мнението беше редактирано от Георги Милев на 09.03.15 17:01.

09.03.15
17:47

Защо постоянно му казвате да спира вафлите и да купува еди какво си и т.н. ? Да, има много неща, къде къде по - здравословни и ползотворни за него, но на Ронката като си му харесват вафлите и на този етап смята да си ги яде вместо да купува нещо друго, няма да му промените мнението. Поне за сега. Може да дойде момент, когато ще замени вафлите с нещо друго, но постоянните мнения в форума няма да го убедят. Достатъчно голям е, за да разбере от един път. Моят бюджет дневно също варира около 2лв, но ми ги дават направо по 10 и 2 или 3 дни в седмицата си купувам месо след фитнес за обяд. А през останалото време за нищо не харча, много рядко се случва да взема нещо. Единствената разлика е, че ако излизам в събота, пак ми дават някой лев, а остатъка си го причислявам към другата седмица.

09.03.15
17:50

Младеж,чета тренировките ти,храната)))) ,естественото ти поведение и ИСКРЕНО ТИ СЕ РАДВАМ!!!
Убеден съм ,че на такива хора като теб всичко ще им се подреди,когато работят с твоята нагласа и упорство.

09.03.15
18:58

На мен ми даваше майка ми  по 3лв. (последно май 10ти клас)обаче после много често се случваше да няма и толкова обаче винаги успяваше да ми осигури храна и месо поне 200-300 грама всеки ден . Как се справяше с всичко не знам за това много и се възхищавам и много обичам. Ценете родителите си ..
П.П. А пари за зала ? Чувствам се щастливец и късметлия,че ми се даде възможност в замяна на физически труд да тренирам близо 2,5г. в зала без да плащам ако не ми се беше отворила тази възможност едва ли щях да тренирам от тогава до днес. Може би късмет може би помощ от Бог(доста вярващ съм).

Мнението беше редактирано от Mario Zahariev на 09.03.15 19:05.

09.03.15
19:07

Верно ли ще ставаш СОТ-аджия?!? Трябва да си голям мазохист за това. Хич не си губи времето и нервите за тия  олигофренски фирмички.
По-добре се пробвай за Академията на МВР;)

Carbohydrate

09.03.15
20:00

Сила, без въглехидрат няма и Ронката правилно прави, че яде каквото подаде лентата)). Това е човек, който много дръпна напред и му се радвам искрено. Нека продължава така, както усеща, така ще се научи да чува организма си, ако се вслушва. Желая му много успехи, търпение и....забавления!

При всички положения е по-добре правилни тренировки + някакво хравене отколкото яко хранете + калпави тренировки. Един ден като успее да се справи с живота ( работа, реализация ) ще си позволява повече и тогава ще излязат на преден план правилните тренировки и дълготрайния ефект от тях.

09.03.15
20:39

Благодаря на всички за подкрепата! :)

09.03.15
21:25

Понеделник, 09.03.2015

Храна:
луканка, хляб, банан, вафла
боб, хляб, прясно мляко с какао
4 вафли
солети, туикс
свински гърди, хляб

Добавки:
4 грама бета-аланин
5 грама креатин монохидрат
1 капсула (1400 милиграма) глутамин

10.03.15
10:43

Вторник, 10.03.2015

Преден клек 3х10@80
Тяга с дъмбели 3х10@80
Раменна преса с дъмбели 3х10@40
Обръщане от вис 3х10@60
Набиране с надхват 3х10@СТ

Наложи се да тренирам с кубинките, защото има много сняг. Супер беше. 8-) На клека, тягата, първите две серии обръщане и първата серия набиране няма накъсване. Другото е накъсано. Щях да правя и втори вид набиране, ама не остана време.

10.03.15
21:42

Храна:
свински гърди, хляб, прясно мляко с какао
солети, бисквити
свински ребра, хляб, лютеница, луканка

Добавки:
4 грама бета-аланин
2 капсули (2800 милиграма) глутамин

11.03.15
01:44

Рич Фронинг яде каквото му падне и пак е the fittest man on earth, така че изобщо нямай притеснения за хран. режим :) Успех с целите!

11.03.15
08:09

казано от ibonev на 11.03.15, 01:44:

Рич Фронинг яде каквото му падне...

Дали?

[Рич Фронинг]  ...е the fittest man on earth…

Надали... :D

11.03.15
10:12

Рич Фронинг яде каквото му падне

Сигурно само на вафли споко я кара, ама с фъстъци, че по-калорични...

Иначе, не виждам какъв е толкова световния проблем, че яде вафли момчето. Като се чувства добре, тренира си без проблеми (и то яко), защо да не си похапва и вафли... Няма да казваме, че е чист лесноусвоим въглехидрат, идеален за след тренировка. (и се яде набърже набърже) :) Щом е як от тях, защо да ги спира?
И за сотаджийството. Предполагам не е толкова от желание, колкото до финансова нужда това начинание. Опитай - проба - грешка. Има и други варианти за ученическа работа. Живота ще те води, както и ти него!
Поздрави! :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 11.03.15 10:15.

11.03.15
21:24

Сряда, 11.03.2015

Храна:
луканка, лютеница, хляб
прясно мляко с какао
4 вафли
свинско с ориз, хляб, 2 банана

Добавки:
4 грама бета-аланин

11.03.15
21:50

Рич Фронинг яде каквото му падне и пак е the fittest man on earth, така че изобщо нямай притеснения за хран. режим :) Успех с целите!

Яденето и химията ти ли му ги броиш?

12.03.15
11:00

Четвъртък, 12.03.2015

Преден клек 3х10@90
Тяга с дъмбели 3х10@90
Раменна преса с дъмбели 3х10@40
Обръщане от вис 3х10@60
Набиране с успореден хват 3х10@СТ

Не съм доволен. Дълги почивки и много накъсване. След тягата довърших на инат.

Мнението беше редактирано от Ронката на 12.03.15 11:00.

ДИ

12.03.15
13:21

Тежестта, в упражненията с дъмбели, за един такъв ли е посочена или и за двата сумарно?
Че ако са 3х10 повторения раменни преси с дъмбели по 40 кг, те признавам за супергерой. :)

puzimir

12.03.15
15:35

Сотаджийство ли?

12.03.15
18:45

Ее сотаджийство та сотаджийство... Ронка я кажи публично какви са ти намеренията за развитие в бъдеще и какъв искаш да станеш, за да се кротнат всички. :D

12.03.15
19:33

Е как какво ... Ще го правим президент B-)

12.03.15
19:34

Тежестта е общо за двата дъмбела.

Не съм мислил какъв ще ставам :D

12.03.15
20:00

Е как да не си. Правиш опити в “рониколманственето”. Не бъди скромен!  :D :D :D

Мнението беше редактирано от Nachev на 12.03.15 20:00.

12.03.15
20:08

Ронка , фитнеса трудно ще те храни . Догодина се хващай в ръце , че мама и тати няма да те издържат до живот !

12.03.15
20:20

Ронка, аз искам да ти кажа да се ориентираш към това, което наистина ти харесва. Недей да се мъчиш да работиш нещо само заради парите, а то въобще да не ти харесва. Една от най - важните поговорки на милионерите гласи : “Ако правиш нещо с цел да забогатееш, то това няма да стане”. Тоест, всички милиардери и милионери съветват да правиш това, което ти харесва, а парите сами ще си дойдат. Тука в БГ малко кофти работа(не малко), но ти ще разбереш какво е да работиш нещо, което не ти харесва, а в същото време има нещо, поради което се будиш с усмивка на лице. :)

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 12.03.15 20:46.

12.03.15
20:49

Точно това и мисля да направя, само че проблемът е, че не знам какво ми харесва. :D

12.03.15
20:52

Храна:
свински врат, хляб, прясно мляко с какао
2 портокала
солети, бисквити
3 кюфтета, хляб, домати, краставици, айсберг
свински врат, пържени картофи със сирене, млечна салата

Сега отивам малко на купон, после ще пиша какво съм ял.

Добавки:
4 грама бета-аланин

Мнението беше редактирано от Ронката на 13.03.15 03:24.

12.03.15
20:53

казано от Ронката на 12.03.15, 20:49:

Точно това и мисля да направя, само че проблемът е, че не знам какво ми харесва. :D

Ще разбереш с времето. И аз имам няколко варианта,  за единия от които съм сигурен, че много ми харесва и засега съм се спрял на него. :D

казано от Ронката на 12.03.15, 20:52:

Храна:

Сега отивам малко на купон, после ще пиша какво съм ял.

КОПОН ЛИ ЧУХ ????

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 12.03.15 20:55.

Atanasov

12.03.15
23:03

Пича той си ходи по купони да зарибява мадами, как го мислите вие, скрита лимонка е Ронката :D

Че по-хубаво кардио от секса има ли ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1