Натурален тийн

Темата е заключена.
x xx

11.03.15
00:59

Xxxx

Темата беше редактирана от x xx на 11.03.15 23:17.

11.03.15
08:42

Не искам да прозвучи като хейт, но всеки стана мотиватор и фитнес гуру в интернет :D .
Иначе си тренирай, спорта е хубаво нещо, което ще развие в теб много качества.

11.03.15
09:13

Тренираш от година и вече си фитнес пророк ? Значи в тоя форум сме се събрали само фитнес джедаи и богове ...
Не е ли малко високомерно да се наречеш мотиватор при стаж в дадена област не повече от 2 години ? Има колеги тук , които са с 20 30 години стаж и пак не се самоопределят толкова смело ? Днес всеки втори е експерт в нещо ...
П.С - без хейт

Мнението беше редактирано от Радо на 11.03.15 09:16.

x xx

11.03.15
16:27

Не го приемам като хейт :D Донякъде сте прави и уважавам вашето мнение. Все пак трябва да започна от някъде. Смятам че ще мога да мотивирам поне тийнеджърите за ся да започнат да тренират и да оставят заседналия начин на живот. Според мен един тийнейджър може да мотивира тийнейджърите повече от колкото някой назобан “НАТУРАЛЕН” фитнес модел. Все пак това си е лично мое мнение. ;)
Месеци преди да започна да тренирам първо проучих нещата - как да тренирам и да се храня правилно. Благодаря ви за съветите и мненията все пак. :)

11.03.15
16:31

Мен лично много ме мотивира - признавам ти го ! :D

x xx

11.03.15
16:34

казано от Радо на 11.03.15, 09:13:

Тренираш от година и вече си фитнес пророк ? Значи в тоя форум сме се събрали само фитнес джедаи и богове ...
Не е ли малко високомерно да се наречеш мотиватор при стаж в дадена област не повече от 2 години ? Има колеги тук , които са с 20 30 години стаж и пак не се самоопределят толкова смело ? Днес всеки втори е експерт в нещо ...
П.С - без хейт

Нито съм казал, че съм експерт нито “фитнес джедай” нито “фитнес бог” :D . Уважавам мнението ти. Аз смятам, че не всеки човек го влече да мотивира други хора и да се снима. Повечето хора просто тренират за себе си. Това мен ме влече. Няма значение колко стаж имам ;) мотивирал съм много приятели да започнат да тренират. ;) Не правя нищо лошо.

Поздравления, че имаш желанието да се снимаш, да обработваш видеа и това да не е като “всяко чудо за три дни”!
Поздравления, че се стремиш да бъдеш натурален и мотивираш хората да го правят в същата посока. Дано това си остане все така.

Няма нищо в клипчетата - не видях да даваш съвети на тях как да тренират хората или как да се хранят, или пък как да изпълняват упражнения.
За тези неща ще трябва доста повече стаж и знания да имаш от тези, които си придобил за няколкото месеца. :)
Макар много хора да си мислят, че след еднодневно изкаран курс и вече са големи специалисти.

С две думи - продължавай да тренираш и да го правиш със желание, щом успяваш да мотивираш приятелите си - чудесно.
Въздържай се да изготвяш хранителни и тренировъчни програми на този етап. Работи усилено и за всичко ще си дойде времето.

x xx

11.03.15
16:58

казано от Вероника Налбатска на 11.03.15, 16:54:

Поздравления, че имаш желанието да се снимаш, да обработваш видеа и това да не е като “всяко чудо за три дни”!
Поздравления, че се стремиш да бъдеш натурален и мотивираш хората да го правят в същата посока. Дано това си остане все така.

Няма нищо в клипчетата - не видях да даваш съвети на тях как да тренират хората или как да се хранят, или пък как да изпълняват упражнения.
За тези неща ще трябва доста повече стаж и знания да имаш от тези, които си придобил за няколкото месеца. :)
Макар много хора да си мислят, че след еднодневно изкаран курс и вече са големи специалисти.

С две думи - продължавай да тренираш и да го правиш със желание, щом успяваш да мотивираш приятелите си - чудесно.
Въздържай се да изготвяш хранителни и тренировъчни програми на този етап. Работи усилено и за всичко ще си дойде времето.

Благодаря за съветите и подкрепата ! :) Напълно съм съгласен с Вас ! :)

11.03.15
17:10

Да ти кажа как аз виждам нещата - наистина е хубаво, че се занимаваш със спорт, мотивираш и т.н. И аз съм имал “брутални” трансформации, и аз мотивирам приятелите си , като цяло съм мотивирал доста хора, а в момента тренирам 4-5 от тях, всъщност тренирам е силно казано, но им помагам с упражненията, храната, тренировъчните програми и т.н. и те наистина имат резултат, при някои е доста голям.

За приятелите може да си голям мотиватор, но според мен си сгрешил с това, че ще успееш да мотивираш хората и както ти каза особено “тийновете” . Ще ти дам за пример себе си - за да ме мотивира мен някой, трябва да съм абсолютно сигурен, че той не е случаен, че има МНОГО богат опит, че знае какво прави и наистина това, което казва не са празни приказки. Аз всъщност трудно мога да бъда мотивиран от някой случаен и непознат човек, колкото и добри постижения да има. Аз дори доверие няма да му имам първоначално.

А момчетата на нашата възраст не спортуват кой знае колко и ще ти е много трудно да мотивираш тях, да не кажа невъзможно(говоря за тийновете освен приятелите ти). Единствената мотивация, която съм забелязал, че наистина им действа е тази - да видят собственият си резултат. Тогава те наистина се надъхват и тренират по - продължително, ако не за цял живот.
Така че това, което правиш е хубаво, но честно да ти кажа не можеш да се наречеш мотиватор, нямаш достатъчният опит, стаж, знания и т.н. И не го приемай като обида и не си мисли, че искам да те спра, ти си решаваш какво да правиш и дали да го правиш, аз просто изказвам мнение, пречупено през моята призма. :)

Забравих да кажа - честит дневник.
Ще очакваме твоите тренировки и хранене, ако желаеш да ги описваш. :)

11.03.15
17:28

Така сега чиста проста математика - тренираш от година , а в момента си на 16 - де юре от 14/15 годишен си тренираш здраво . Поздравления и моите овации за което . Продължавай все така . Четеш от месеци преди това . Де юре от 13/14 годишен . Извинявай , ама си нямаш и на представа колко малко знаеш сравнение с други - тийнове . Друго нещо - как реши , че 1/2 от прочетеното ще се отрази положително на теб и на твоите авери ? Ти си само на 16 ? Надявам се , че си разбрал , че всеки човек е с различен организъм и не всички твои методи работят в/у тях . За майка ми аз съм супер герой и космонавт - нищо лично . По клиповете съдя , че не си достатъчно опитен и добър за да мотивираш . Още повече , че малко ми е втръснало от такива клипчета с цел внимание под формата на мотивация и разни други ... Малко съм скептичен относно “искреността” ти . А пък песента на 100 кила ме мотивира още повече да разбия някоя друга мутра ... Тренирай за себе си и не за останалите . Не ставаш по - як или по - здрав от бройката на аверите , които са решили да започнат , защото си ги мотивирал. Аз лично нямам такъв “мотиватор” и тва е пълна простотия . Мотивацията съм само аз и моят резултат - бяха го споменали по-горе. Има опитни хора , които помагат , не чакат названието (МОТИВАТОР) и на които аз ще бъда благодарен до живот (някои от тях са потребители тук) .
Успех с начинанието си , но не си въобразявай напразно такива МОТИВИРАЩИ истории . Тренирай за себе си и се доказвай на себе си . Мотивирай себе си !

казано от Вероника Налбатска на 11.03.15, 17:26:

Забравих да кажа - честит дневник.

По нищо не разбирам, че това е дневник... затова преместих темата тук.
Ако Милчо Арнаудов желае да води дневник - ще я преместя отново.

x xx

11.03.15
18:01

Съгласен съм с вас, все пак ще продължа да правя видеа. Всеки е свободен да прави каквото си иска. Също така не всички хора ръзсъждават като вас. ;) Честно казано очаквах малко повече подкрепа и не чак толкова остри изказвания. Както казах не правя нищо лошо. :) Както и да е. Приемам изказванията ви като съвети, не като хейт или обида. :)

x xx

11.03.15
18:03

казано от Кольо Пияндето на 11.03.15, 17:33:

По нищо не разбирам, че това е дневник... затова преместих темата тук.
Ако Милчо Арнаудов желае да води дневник - ще я преместя отново.

Ще направя нов дневник. Очевидно не започнах както трябва.  :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.03.15 19:36.

казано от Milcho Arnaudov на 11.03.15, 18:03:

Ще направя нов дневник. Очевидно не започнах както трябва.  :)

То започването си е ОК, но темата беше в раздела за дневници, а не прилича на такъв.
Вече всичко е наред. :)

11.03.15
22:13

казано от Milcho Arnaudov на 11.03.15, 18:01:

Съгласен съм с вас, все пак ще продължа да правя видеа.

Къде са тези видеа? Дай да ги видим какво представляват. Не виждам нито едно видео тук. А не си сложил и мерки, обиколки в профила си и не знам без тях как ще мотивираш неспортуващите. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1