11.03.15
18:52
x
Темата беше редактирана от x xx на 11.03.15 23:06.
11.03.15
18:54
X
Мнението беше редактирано от x xx на 11.03.15 23:06.
11.03.15
19:01
X
Мнението беше редактирано от x xx на 11.03.15 23:05.
11.03.15
19:08
X
Мнението беше редактирано от x xx на 11.03.15 23:04.
Аз ще ти помогна като ти задам въпрос (хейтът популяризира много да го имаш напредвид :D)
Замислял ли си се да тренираш някакъв истински спорт, а не да си губиш времето с фитнеси и хранителни режими?
11.03.15
23:34
Към автора: защо изтри всички твои мнения? Значи ли това, че искаш да изтрием и създадените от теб теми?
Какво се случи?
Не възприемай нещата по такъв начин. Никой тук не ти мисли лошото и повечето мнения са били като съвет. Може би са ти звучели остро, но едва ли някой от хората иска да те отказва от начинанията ти. Приеми ги като друга гледна точка и отстоявай своето щастие. :)
aleks, не винаги фитнесът и хранителните режими са загуба на време. Някои хора далече стигат не само в собственото си развитие, но и във възможността да помагат на стотици други.
Не всички искат да тренират “истински” спорт, някои си падат и по “фалшивите”.
В крайна сметка - движението е важно. Едни го правят професионално и имат амбиции да се състезават, а други го правят за себе си и със своето темпо.
Вярвам, че всеки има правото да избере КАК точно да се движи, така че да се чувства добре със себе си. Има право да сменя различни варианти, докато намери себе си.
Може сега да е започнал с фитнес, после да реши да опита какво е да бъдеш състезател в друг спорт.
Съгласна съм, че на 16 години е по-добре да се занимава със спорт от типа на лека атлетика, борба, вдигане на тежести (ако искаш) и т.н., но това, че е избрал фитнеса не значи, че си губи времето.
Сега към всички, които в рамките на двете теми на автора се изказаха по-остро: в много от нещата сте прави, но понякога се поставяйте на мястото на другия човек и влезте в неговите обувки. Момчето е на 16 години и вместо да седи да цъка игри по цял ден на компютъра, е в залата с хъс и желание да се развива. Какво лошо има, че се снима? И аз се снимам.
Нито е тръгнал да си показва тренировките, нито да учи как другите да го правят.
От видеата, които видях, имаше позинг на фона на музика, което не го считам като “ей, вижте ме, тренирам от 1 година и съм се взел много на сериозно”.
Какво се случи сега? Едно мотивирано момче, което ако беше тръгнало по грешен път, можеше да получи съвети тук, така че да не става поредният, който прави разбиващи митовете видеа.
Можеше да бъде полезно за него и ако видим, че прави нещо нередно, да го насочим във вярна посока.
Сега... подозирам, че той вече няма желанието да води дневник тук.