04.01.06
07:01
Не мога да разбера какви са тез програми за маса за начинаещи в сайт-а и в форума дето имат по 3 упражнения с по 8 повторения на тренировка и това ако е програма аз да няма 5 години да качвам маса we младежи няма време лятото идва трябва да съм като долф лундгрен и какви са тези хранителни режими дето ги предлагате да си изчислявам колко калории ми трябват каква храна на закуска каква храна за обед ?????? сигурен съм че повече от 90 % от хората които влизат в сайт-а не мога да спазват подобни ограничения щото има само боб и леща в тях ....съобразявайте са малко не всички искат да станат като АРНОЛД ами просто искат или да пооцлабнат и да имат NIce body или да качат малко маса и да се пооформят щото ги е срам да се съблекат на plaja are molq ви са дайте нещо по Общо няма нищо такова в сайт-а между другото иначе е много як много ма кефи може да започнете с мене като ми дадете някоя подходяща програма имам стаж Цял месец на 24 god 195,84 кг
обаче имам и 5 кила МЕГА MASS 3000 на УНИВЕРСАЛ ши ги скъсам ей айде дано да ми обърнете малко внимание да напишете някоя по натоварена програма за новаци щото ваште ми са струват много постни
чао за сега :Д :Д :Д :Д :Д :Д :Д
Пиши на кирилица !!! Спазвай правилата на форума !!! Следващите постове на латиница ще бъдат изтрити. Преведох ти поста
DJGorgio-Astor
аз неможах да разбера ти маникюр ли искаш или пилинг на лицето.който иска железно тяло ще трябва да се посъобрази с някои фактори в изграждането му,а именно диети,упражнения,лишения и други.фитнеса е начин на живот а не посещение при козметик,ако искаш “nice body” се стараеш за него ако не сядаш с другите в кръчмата и се присмиваш на тези които го имат
04.01.06
10:29
Първо - прочети и спазвай правилата - пиши на кирилица. Тук така е прието.
Един месец стаж не е нищо. Още не е сигурно дали си научил правилно да се изпълняват упражненията.
Идеята на програмата за начинаещи е, че тя е програма за начинаещи. Не може да се даде тежка програма, защото е сигурно, че ще претренират. Даже според мен и тази програма в сайта има доста излишни неща и трябва да се поореже.
А и не виждам какъв е проблема в “3-те упражнения с по 8 повторения”. Качествената тренировка не зависи само от това.
Прочети повече информация в сайта и във форума, направи си примерна програма и приерен хранителен режим и заедно с мерките си го post-ни във форума за мнения и редакция.
Но ще ти се отговори само ако пишеш на кирилица!!
Ти ако си мислиш, че от спазването на един хранителен режим ше станеш Арнолд Шварценегер жестоко грешиш.
А аз мога да те уверя, че има страшно много хора, които спазват хранителен режим.
Изглежда, че ти искаш за няколко месеца да изглеждаш като Мирослав Йончев.Е да ама не може да стане.Трябва да тренираш доста време за да имаш хубаво тяло.
[quote author=“BabaVanga”]Ти ако си мислиш, че от спазването на един хранителен режим ше станеш Арнолд Шварценегер жестоко грешиш.
А аз мога да те уверя, че има страшно много хора, които спазват хранителен режим.
Изглежда, че ти искаш за няколко месеца да изглеждаш като Мирослав Йончев.Е да ама не може да стане.Трябва да тренираш доста време за да имаш хубаво тяло.
Май за няколко месеца ще стане като Митьо Пищова хахахаха :lol:
Бе туи за хранителните режими човека си е прав!В сите-а има големи простотии неможе да ядеш само пилешко филе и ориз!Въпреки че мене ме кефи комбинацията!Просто финансово мнгоо трудно се издаржа да ядеш само това което трябва!Особено ако си судент!
04.01.06
14:26
[quote author=“Andriqn”][quote author=“BabaVanga”]Ти ако си мислиш, че от спазването на един хранителен режим ше станеш Арнолд Шварценегер жестоко грешиш.
Май за няколко месеца ще стане като Митьо Пищова хахахаха :lol:
хахахах тва ме уби :D
04.01.06
16:50
Тука имам чувството някой на подбив ви е взел, а вие му се връзвате... Пари нямало, ама Мега Мас на Юнивърсал има... 195,84 кг ? Това на електронна везна ли го премери ?