Нещо много евтин винстролец...

Темата е заключена.
SO

04.01.06
01:08

Понеже си се предполагаше, че цените на химииките от интернет са бая издути, очаквах ако го намеря на място винстрола да е доста по-евтин. Да намерих го и..... прекалено евтин. 2мг хапчета са 80ст , а 5мг са 1лв. ... Човека дето ги продава ми е доверен, но пък от къде да се знае на не го кой му ги дава и така.... никога не може да знае човек на какво ще попадне. Та какво мислите вие по въпроса ? Възможно ли е според вас да е толкова евтин и  да не е менте ?

04.01.06
13:42

Според мене е мента!Прекалено е ефтин!
А ефедрин твоя човек може ли да намери и от каде си?!

PR

04.01.06
13:46

Ти знаеш ли че и на мене ми пордаваха винстрол на хапчета по 80 стотинки ( само оферта ми беха пуснали ) иначе не съм купувал и незнам какъв е ! Метан - 1 лв. Блистера ми предлагаха!

SO

04.01.06
13:47

аз съм от Благоевград и не се съмнявам, че може да намери. Снабдява целия град с абсолютно всичко. Знам, че с Кирил Вълчев нещо въртят за добавките, и нататък нищо. Ама всичко взима от София.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1