03.01.06
21:34
Здр.Ас съм на 16 Тежа около 50-51кг ,1.63-4см и вече 3 месеца хода на фитнес.Искам да питам.За около 2 седмици взимах Junior след това месец и половина взимах SuperMassGain p.e.r. 3.2.Но започнаха да ми зилизат многог много пъпки.Тренера каза че това може да е от многото въглеглехидрати в протейна затова го спрях.Знам че без добавки нищо няма да стане.Чувал съм че Pro GOld 90 + Junior е добро.Но ме притесняват ПЪПКИТЕ.Дайте съвет нещо коете да ми ка4и килата и да не ми излизат пъпки(парите нямат значение).2-ро Незнам защо но ръцете не ми растът.Тренирам ги 1 път в седмицата(аз ходя три пъти) и правя 4серии със лост прав 4 серии сис дъмбели от седеж и 4 серии със крив лост скотово сгъване.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 12:47.
03.01.06
21:57
Пробвай с креатин,глутамин щом пък от протеина ти излизат пъпки, НО се храни добре само добавките няма да помогнат.Нямаш растеж,защото сигурно претренирваш!Много серий правиш.Можеш да свалиш на 2 упр.
03.01.06
22:50
[quote author=“puhurcho”]Знам че без добавки нищо няма да стане.
Е начи нищо не знаеш...
Хапвай правилно и особено както си начинаещ и ще напредваш наистина много!
А и тея добавки да не са чудо... особено българските каквито са буклуци - не може много да очакваш!
А бе не е задължително да взимаш добавки за да качваш маса.
А тея пъпки едва ли са от протеините, но дори и да са според мен няма нищо лошо стига да не е алергичен обрив.
По принцип тея пъпки са нормални за твоята възраст сега нивата на хормоните се покачват рязко и затова се получават.Протеините помагат за образуването на някои хормони и затова може би получаваш повече пъпки, но това няма лошо.
Това за пъпките не е сигурно че е от протеина , може да е от възрастта спокойно.. не разчитай на протеина братле , особено с толкова малък стаж- основно яж стабилно и тренирай , за ръцете ПРЕТРЕНИРАШ АДСКИ МНОГО - намали упражненията за бицепс на 2 максимум с по 3 серии , трицепс 2 упр. 3 серии , като за начало най добре виж програмата за начинаещи в сайта и не импровизирай
успех
04.01.06
00:15
така , искам да ви кажа че не му излизат пъпки от протеина това в ъпсурдно а от геинера понеже съдържа въглехидрати а и тои сега е в такава възраст че мастните му жлези се побъркват и се инфектира наи горния слои дерма на лицето аз съм имал такива проблеми и по добре не спираи добавките а по скоро отиди на козметик да ти предпише нещо успокоително за кожата
04.01.06
14:37
яж....тренирай бицепс и трицепс в максимум 6 серии, което е 2 упражнения по 3 серии....значи общо 12 серии и за двете...а за протеина....по добре го спри за 1-2 седмици и ако намалят пъпките значи е от него....ако не значи си е от възрастта....и си го продължи, но не разчитай на него само, а и на яденето....аре тва е от мене и УСПЕХ!!!
[quote author=“DjoNi”]Това за пъпките не е сигурно че е от протеина , може да е от възрастта спокойно.. не разчитай на протеина братле , особено с толкова малък стаж- основно яж стабилно и тренирай , за ръцете ПРЕТРЕНИРАШ АДСКИ МНОГО - намали упражненията за бицепс на 2 максимум с по 3 серии , трицепс 2 упр. 3 серии , като за начало най добре виж програмата за начинаещи в сайта и не импровизирай
успех
Абсолютно си прав. Здраво претрениране, искане за бързо нарастване с добавки.
Пич по важно от правилното хранене няма, не бързай с протеине, креатини, яж здраво по няколко пъти дневно, разгледай си програмата и премахни излишните упр с които претренираш, тренирай здраво и имай търпение, ММ ще се появи.
за акне си вземи ACNE OUT серията - две тубички с бяла и червена капачка, при мен помогна, успех
Между другото е възможно да се появява обрив от протеина.При мене го има същия ефект ,макар че съм доста по старичък от повечето от вас.Като го спра и обрива малко по малко изчезва.Появява се главно когато употребявам БГ продукти.Все пак обривите не са чак такива...
05.01.06
19:42
мноо ясно че има пъпки на16 години .И дори да не са по лицето ти си си пубер още.
08.01.06
10:07
Пробвай зинерит за акнето. Ако е много голямо и не се трае с белези вземи си тетрациклин , но внимавай с него може мно бързо да ти помогне но и мно бързо да ти навреди, понеже е лекарство и се взима орално :) Успех