03.06.11
17:40
чудя се дали да не си бия някои стероид за да заздравее болното място защото като четях за ставните инжекции те са стероидни
Те са кортикостероидни!Обратнотно на “стероидните” и недей, резултата е временен ,а ако говориш за ААС “стероида
които мислиш сигурно е нандролон не се занимавай,да не се окаже че после няма да може да възстановиш собтсеното си производство на тестостерон отделно рамото...
Мнението беше редактирано от Тони1 на 03.06.11 19:26.
03.06.11
20:53
добре по съветвай ме какво да правя кой е твоя лекар които ти е поставил диагноза защото аз даже не знам какво ми има според мен докато не се направи ЯМР няма как да се разбере през тези 6 месеца в които не тренирам всичко постигнато от тренировките отиде подяволите бесен сам направо и вече се отчайвам искам да ида при някои специалист да ми каже какво ми има в действителност не само да се гадае
Момчета важното е болката да я няма, после ще тренирате с упражнения който да не карат рамото да щрака ! Аз мойте ги прецаках отдавна :) щракат ми но правя упр. с който да не ги прецакам повече :)! Просто от тежести малко по-малко започнаха да ми прескачат но не са ме боляли, това щракане и пукане няма оправия от самосебеси ! Така, че почивайте и като вече всичко отихне започнете лека по лека :) Правете преса с дъмбели за рамо доста укрепва ставата и самия мускул ! Успех и бързо възтановяване !
Първо-ако неговата контузия е като моята,щракането го има дори когато си бъркаш в джоба.Раменните преси съвсем не укрепват ротатора и ставата не знам от къде ви идват,има специални рехабилитационни упражнения за заздравяването му.Второ-от 1 ампула дека точно,че нищо няма да му стане!Що за лапешки съвет мога да му направя шприц със зехтин ако смяташ,че една ампула ще го излекува!
Знам ли пич аз лично четох че пресата укрепва ставата ! Пък мойто е само едно изпукване и малко хрупане при кругови движения. И права преса с дъмбели и чат пат щанга пред врат, за зад врат изобщо не мисля да правя от нея мн контузии стават гледам да не ги прецаквам повече !
04.06.11
02:20
и в крайна сметка какво да правя
31.10.11
02:30
аз имам подобни болки, и аз чух за някаква разтеглена капсула. При кръг на лявата ръка се чува леко прещракване, болка и изтръпване което започва от лявата гърда и продължава чак до средния пръст на лявата ръка.. На мен ми казаха че всичко е заради цервикоартрозни промени в C3-C6 на шийните прешлени. Досега, съм ходил на няколко доктора и масажиста, но най- съм доволен от един чакръкчия. Ако намериш лечение за това моля сподели, защото от 5 месеца живея в болка или в страх от болка..
01.01.12
14:51
аз последно маи месец ходих на физио терапия и от тогава до октомври месец почивка без по тежки натоварвания сега се чувствам по добре само че усещам самата ми рака е физически по слаба и се уморява по бързо от другата
Аз имам същия проблем от 3-4 години , в началото беше болката и пукането които още си продължават и в последните 5-6 месеца няколко пъти ми се случва да ми се изхлузва рамото и аз не мога да ви обясня точно но един вид , почти ми излиза и болката е ужасна . 1 ви път когато бях на доктор , ми каза да пия глюкозамин и да почивам 1-2 месеца , така и направих , но само болката изчезна временно. Преди 1 месец ходя при друг доктор ( уш много добър специалист ) той пък ми казва че глюкозамина няма как да ми помогне , обясни ми за тази капсула на ротаторния маншон и ми каза почивка поне 20-30 дни на всеки 2-3 месеца тренировки , изписа ми Вимово , Магнезий и още нещо но го забравих и така. изпих ги тея работи , почивах , но няма промяна . общо взето , ротаторния маншон няма оправия , иска се здрава загрявка на рамената и да се внимава с техниката на изпълнение и почивка от време на време.
23.01.12
19:38
ако имаше хапчета и мазила които оправят движението, щангистите само щяха да се мажат и да гълтат хапчета по цял ден. както и при тях - хапчетата са само половината история....по-малката половина.
14.03.15
20:14
Привет извадих рамо.. Някой знае ли при д-р Русимов колко струва прегледа?