Разкъсана капсула на рамо, някой?

Прескочи до:

03.06.11
17:40

чудя се дали да не си бия някои стероид за да заздравее болното място защото като четях за ставните инжекции те са стероидни

03.06.11
19:25

Те са кортикостероидни!Обратнотно на “стероидните” и недей, резултата е временен ,а ако говориш за ААС “стероида
които мислиш сигурно е нандролон не се занимавай,да не се окаже че после няма да може да възстановиш собтсеното си производство на тестостерон отделно рамото...

Мнението беше редактирано от Тони1 на 03.06.11 19:26.

03.06.11
20:53

добре по съветвай ме какво да правя кой е твоя лекар които ти е поставил диагноза  защото аз даже не знам  какво ми има според мен докато не се направи ЯМР няма как да се разбере през тези 6 месеца в които не тренирам всичко постигнато от тренировките отиде подяволите бесен сам направо и вече се отчайвам искам да ида при някои специалист да ми каже какво ми има в действителност не само да се гадае

03.06.11
21:21

Момчета важното е болката да я няма, после ще тренирате с упражнения който да не карат рамото да щрака ! Аз мойте ги прецаках отдавна :) щракат ми но правя упр. с който да не ги прецакам повече :)!  Просто от тежести малко по-малко започнаха да ми прескачат но не са ме боляли, това щракане и пукане няма оправия от самосебеси ! Така, че почивайте и като вече всичко отихне започнете лека по лека :) Правете преса с дъмбели за рамо доста укрепва ставата и самия мускул ! Успех и бързо възтановяване !

03.06.11
21:35

Бате от 1 ампула нандролон в ставата няма да му стане нищо..

03.06.11
21:46

Нямаш мн. акъл пич не спами ! :)

03.06.11
21:51

Първо-ако неговата контузия е като моята,щракането го има дори когато си бъркаш в джоба.Раменните преси съвсем не укрепват ротатора и ставата не знам от къде ви идват,има специални рехабилитационни упражнения за заздравяването му.Второ-от 1 ампула дека точно,че нищо няма да му стане!Що за лапешки съвет мога да му направя шприц със зехтин ако смяташ,че една ампула ще го излекува!

03.06.11
21:59

Знам ли пич аз лично четох че пресата укрепва ставата ! Пък мойто е само едно изпукване и малко хрупане при кругови движения. И права преса с дъмбели и чат пат щанга пред врат, за зад врат изобщо не мисля да правя от нея мн контузии стават гледам да не ги прецаквам повече !

04.06.11
02:20

и в крайна сметка какво да правя

аз имам подобни болки, и аз чух за някаква разтеглена капсула. При кръг на лявата ръка се чува леко прещракване, болка и изтръпване което започва от лявата гърда и продължава чак до средния пръст на лявата ръка.. На мен ми казаха че всичко е заради цервикоартрозни промени в C3-C6 на шийните прешлени. Досега, съм ходил на няколко доктора и масажиста, но най- съм доволен от един чакръкчия. Ако намериш лечение за това моля сподели, защото от 5 месеца живея в болка или в страх от болка..

01.01.12
14:51

аз последно маи месец ходих на физио терапия и от тогава до октомври месец почивка без по тежки натоварвания сега се чувствам по добре само че усещам самата ми рака е физически по слаба и се уморява по бързо от другата

23.01.12
17:29

Аз имам същия проблем от 3-4 години , в началото беше болката и пукането които още си продължават и в последните 5-6 месеца няколко пъти ми се случва да ми се изхлузва рамото  и аз не мога да ви обясня точно но един вид , почти ми излиза и болката е ужасна . 1 ви път когато бях на доктор , ми каза да пия глюкозамин и да почивам 1-2 месеца , така и направих , но само болката изчезна временно. Преди 1 месец ходя при друг доктор ( уш много добър специалист ) той пък ми казва че глюкозамина няма как да ми помогне , обясни ми за тази капсула на ротаторния маншон и ми каза почивка поне 20-30 дни на всеки 2-3 месеца тренировки , изписа ми Вимово , Магнезий и  още нещо но го забравих и така. изпих ги тея работи , почивах , но няма промяна . общо взето , ротаторния маншон няма оправия , иска се здрава загрявка на рамената и да се внимава с техниката на изпълнение и почивка от време на време.

ако имаше хапчета и мазила които оправят движението, щангистите само щяха да се мажат и да гълтат хапчета по цял ден. както и при тях - хапчетата са само половината история....по-малката половина.

14.03.15
20:14

Привет извадих рамо.. Някой знае ли при д-р Русимов колко струва прегледа?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1