What's worth the prize is always worth the fight

Темата е заключена.

14.03.15
01:34

Здравейте ;дд
Ами всъщност правя си дневник, за да не се отказвам от упражненията (както обикновено), след първия месец или след като постигна малко напредък.

До сега не съм се ограничавала от нищо, но пък съм много злояда и мноооого неща не ям, но за “късмет” това не са така наречените “джънк фуудс”. Не обичам месо - от месото ям единствено пилешките гърди (че чак и на тях им махам “мазното” и често ми се смеят вкъщи за това, че все си чистя пилешките пържоли ;дд), и наскоро започнах да ям сьомга (преди това не ядях риба). Сладкото на моменти много го меля, но понякога изобщо не искам и да го помириша. Като цяло не съм се хранила изобщо здравословно. Наскоро започнах да си записвам в една програма какво ям и установих, че въглехидратите (около 160гр. на ден) и мазнините (около 90гр.) ми преобладават , за сметка на протеините (към 30-40гр. на ден). Не знам дали тези неща са верни, просто казвам това, което показва на края на деня програмата. Знам как трябва да се храня, но просто не ми идва отвътре, като ми се дояде нещо и ами какво да кажа - хапвам си го :D . Макар че сега се опитвам уж да се ограничавам, но нещо пак ми куца, а ми предстои бал и искам да сваля 3-4кг (в момента съм 54кг, искам да съм 50-51кг), а едва ли ще ми се получи с това хранене и само с тренировки. Даже понякога си се чудя как не съм станала и 64кг с този мързел и ядене :D . (Бду, висока съм 163см).

Лятото тренирах 1 месец по програмата на Be Fit - Jillian Micheals - 30 day shred и имаше резултат без ограничение в храненето. Преди месец започнах програма на Be Fit - 30 day 6pack abs с 10-минутни упражнения, колкото да вляза в ритъм, защото не съм спортна натура и трудно се хващам да подскачам 30-60 минути. (има снимка как беше разпределена програмата). Мисля, че имаше ефект от тях защото бях 56-57кг, когато я започнах, а сега съм 54кг, но не съм сигурна, защото в същото време се и разболях, и 2 седмици бях болна и не налитах толкова на храна, но пак си ядях каквото ми се ядеше (сладко, солено, хамбургери и т.н). След като ми стана лесно и досадно това, минах на смеска от 3 програми на Jillian Micheals - 30 day shred, ripped in 30 & 6 weeks 6 pack (има снимка на разпределението), до 5тия ден съм. А също и от 1 седмица на всяко ходене до WC-то правя по 20 клякания и ми се събират около 120-140 на ден, което мисля, че като начало си е добре. :D

Като цяло не съм тренирала нищо, нито пък съм ходила на фитнес и т.н. Нямам кой-знай какъв проблем с килограмите и се побирам в С размери, като някои С-ки ми са и големи, но то толкова и са им верни номерата ;D Талията ми винаги е била що-годе малка и всичко ми хлопа в кръста (дрехите нагоре все ми са големи), но бедрата ми са проблем и главно затова започнах тренировки. Харесват ми програмите на Jillian Micheals и мисля да си продължа по тях, че ако не отслабна, поне да се стегна, защото се усеща разликата.
Ами май това беше, от утре започвам да записвам храненията си и тренировките тук, и да видим какво ще стане. А бду, на 18 години съм.

Темата беше редактирана от swift на 14.03.15 01:41.

14.03.15
22:58

Хей ;дд
Така за днес:

- Хранене:
      около 10ч. (тогава станах) - чаша топла вода с лимон
      към 12ч. - 2 сандвича с варени яйца и сирене ( 2филийки хляб, 2 яйца, 2 плочки сирене и всяка отгоре с черен пипер /обичам люто ;д/)
      към 17ч. - сандвич с питка/земел и яйце (1 варено яйце, 1 земел, няколко резена домат, плочка сирене и черен пипер :D ), след това един Lion (ядеше ми се сладко :D)
      към 19ч. - салата от домати и краставици (без олио/зехтин, сол и т.н), около 80-90гр. кашу
      към 20ч. - 2 парченца от типа на десертчетата “Чайка”, но не бяха точно те, ами някакви други, но пак от този сорт ;дд
      Вода - около 1л. да съм изпила (даже не знам дали и толкова има)
Днес си позволих сладко, защото цяла седмица не бях изяла такива боклучета и ми се дояде ;дд. Знам, че храненето ми не е правилно, затова приемам критики и съвети за промени, и т.н. На теория уж знам как трябва да са нещата, но практиката ми куца - не мога по час да се храня, нещо, което не трябва да ям - най-ми се дояжда и така. Някакви идеи как да се справя с тези неща?

- Тренировка (след чашата с топла вода и лимон):
      Jillian Micheals - ripped in 30 - week 1 (35мин.)
      Jillian Micheals - 6 weeks 6 pack - level 1 (35мин.)
      120 клякания

За днес май е това : )) Ще се радвам, да чуя мненията, критиките и съветите ви.
Приятна вечер ^^

Предстои ти бал и искаш да си във форма за него?—> Прочети това. :)

Б А

15.03.15
11:24

Здравей :)

Само с яйца и плочка сирене няма как да постигнеш добър резултат. Трябват ти повече протеини, полезни мазнини и въглехидрати (месо, риба, ядки, пълнозърнести храни и пр.), както и въздържание от десертчета тип “Чайка”, Нестле лайън и пр. като за начало. Всичко за храненето е много добре описано в този сайт, самата аз го чета с огромен интерес.

Успех в начинанието :)

15.03.15
12:31

Да, това го осъзнавам напълно, че само със сирене и яйца няма да ми се получи, но такъв беше деня. А десертчетата си ги позволих просто така, защото не съм свикнала с ограничения и малко ми е трудно да се откажа напълно от тях. Не мисля, че е толкова фатално 1път в седмицата, ако си позволявам някакво такова сладко, но все пак не знам и ме поправете, ако греша. Благодаря ви за съветите.

Б А

15.03.15
14:07

Не би трябвало да е фатално, в никакъв случай. Аз например, като реша да имам зареждащ ден или да “съгреша” със сладко, си хапвам протеинов бар. Хем ядеш нещо, което е адски подобно на вафличка и доста вкусно, хем е обогатено с разни витамини и с доста протеин.

16.03.15
11:31

15.03.2015г.

- Хранене:
      към 10ч. - чаша топла вода с лимон (след това тренировката)
      към 11:30ч. - 100мл. боза :D (не трябва да я има, но се случи :D ) и 1-2 парченца милинка :D
      към 13ч. - половин ябълка
      към 16ч. - 2 портокала
      към 18:30ч. - салата с домати и краставици и печени картофи на фурна и около 60гр сирене
      към 20ч - 1 портокал и 2-3 бонбона :D ( и те не трябваше да са тук :D)

- Тренировка:
      Jillian Micheals - ripped in 30 - week 1 (35мин.)
      200 клякания

Събота и неделя се улях със сладкото, все някакви боклучета ям :D

16.03.2015г.

- Хранене:
        9:30ч. - чаша топла вода (след нея - тренировка)
        11ч. - печени картофи на фурна, 1 варено яйце и малко сирене
        от там нататък е ужас храненето ми - то сладко ли не беше, то солено ли не беше.. пълна скрап.  ( най-вероятно от ПМС, но това не е извинение. ) Трябва в скоро време да се пооправя с това ядене, иначе не става работата.

- Тренировка:
        Jillian Micheals - ripped in 30 - week 1 ( днес трябваше да започна week 2, но след като свърших упражненията се усетих, затова утре ще я започна)
        140 клякания.

Мнението беше редактирано от swift на 17.03.15 00:23.

17.03.15
12:07

Здравейте : ))
Реших да си поставя за цел 1 седмица да не ям сладки боклучета. След това да увелича на 2 седмици и т.н, докато не стане 1 месец. Но да видим, на първо време, как ще се справя с 1та седмица.

- Хранене:
        9:15ч. - чаша топла вода
        11:30ч. - половин кофичка мляко със сирене (около 80гр мисля, че беше)
        14:30ч. - ябълка
        16:10ч. - ябълка
        19:00ч. - малка салата с домати и краставици, и малко сирене; картофи с грах и малко сирене
        21:00ч. - 2-3 мандарини

- Тренировка:
        Jillian Micheals - ripped in 30 - week 2
        Jillian Micheals - 6 weeks 6 pack - level 1
        160 клякания

Мнението беше редактирано от swift на 17.03.15 23:25.

17.03.15
12:41

сандвич :)

19.03.15
23:43

18.03.2015г.

- Хранене:
      9:40ч. - чаша топла вода
      през целия ден хрупах обикновени бисквити (около 100гр - по 2-3 като се сетя) + 2 мандарини (просто се поуспах и нямах достатъчно време да измисля друго за ядене, за да успея и тренировка да си направя, а трябваше по-рано да излизам :D С две думи - терсене ми тръгна деня :D )
      19:00ч. - картофи с грах и малко сирене
      20:00ч. - мандарина

- Тренировка:
        80-100 клякания (не помня точно колко бяха)

19.03.2015г.

- Хранене:
        8:30ч. - чаша топла вода
        11:20ч. - 2 варени яйца с по-малко и от половин кофичка кисело мляко и малко сирене, и един земел(питка), и черен чай
        16:00ч. - сандвич от земел със сирене и луканка
        18:00ч. - черен чай с резен лимон
        19:30ч. - салата от домати и краставици; малка купичка боб (гъст /не го харесвам особено чорбистия/) с половин филия хляб

- Тренировка:
      Jillian Micheals - 6 weeks 6 pack - level 1
      140 клякания

20.03.15
23:19

- Хранене
      9:40ч. - чаша топла вода
      след това ядох обикновени бисквити през деня (около 60-80гр.), тъй като днес пак се успах и трябваше да излизам по-рано (какъв е този късмет - като трябва да излизам в 11ч. , ставам в 10ч., а като трябва да излизам в 12:30ч. - ставам в 8-9ч. :D просто съм уникален образ :D )
      17:00ч. - 3 в 1 кафе (на Якобс)
      18:00ч. - ментов чай
      20:00ч. - около 40-50гр. уиски; мини/бейби картофи (пържени с малко мазнина), половин тънка наденица (печена на скара); малко салата от домати и краставици; малко гръцка салата (нещо като нашата млечна салата); малък крайщник (ръжен); 3-4 парченца портокал (без ципата им :D играех си да си я махам, че уж по-малко да изям ;дд).
От всичко по-малко хапвах и добре ми се наду корема, за където не успях да  през деня да се храня нормално. И за десерт естествено си хапнах 1 обикновена вафличка “Ная” :D :D :D ( Добре съм, все пак 4 или 5 дена без сладко издържах, което за мен е добре.

- Тренировка:
      160 клякания

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1