17.03.15
22:14
Здравейте, казвам се Мая и имам желанието и времето да възтановя тялото си към вида който беше. Признавам си, че преди да се омъжа спазвах “диета “,но след сватбата се отпуснах да ям колкото и каквото искам. Моля кажете ми как да се премахна излишната мазнина по тялото си, че след това да започна да градя мускулите.Висока съм 169 см.и 65 кг. на 28 години.Очаквам с нетърпение препоръки за фитнес програма и режим на хранене.А да,за малко да забравя да кажа,че страдам от артрид на колеката и съответно трябва да внимавам с натоварванията им.
18.03.15
08:21
Здравей!
Честит дневник!
Когато започнеш да го попълваш (почти) ежедневно, ще може да се включим с по-конкретни съвети.
Като за начало - не чакай свалянето на мазнини, за да започнеш да градиш мускули. Направи го едновременно - т.е. започни хранителен режим и успоредно тренировки.
18.03.15
13:50
Здравей. Ще пробвам да пиша макар че нямам опит в това. Ставах сутринта към 06:40 и закусих с ядна едра ябълка.Тръгнах за работа в 07:10 и пих едно кафе.Към 10:30 хапнах още една ябълка,след което в 12:40 когато ми е почивката отидохме на обяд.Имаше картофена супа и пиле с ориз.На супите викаги слагам малко люти чушлета стрити и малко хлаб.Днес с пилето и ориза не ядох хляб както обикновенно.
Вчера вечерта имах малка тренировка от 20 мин.
Клекове с щанга 3×10 и гирички за ръце 3×10 защотот бяха 5 кг.нямах по-леки под ръка.
Въпроса ми е сега довечера какво да ям и какви упражнения да правя?
18.03.15
18:19
Създала си темата в раздел “Дневници”.
Не планираш ли да бъде дневник, за да я преместим на по-подходящо място? :)
Относно вечерята: месо/риба/яйца + свежи сезонни зеленчуци + авокадо/маслини/зехтин (примерно).
Какъв ти е опитът с тренировките като цяло?
19.03.15
21:59
Тренировката ми се състоеше в 20 мин. кардио-скачане на въже.Тази вечер менюто ми беше зелена салата без сол и мазнина подправена с пилешко филе на тиган също без мазнина.
19.03.15
23:12
Защо избягваш мазнините?