Диета, спорт + Herbal Burn

Темата е заключена.

21.03.15
11:53

Здравейте,

Казвам се Роси и съм на 30 години. Поставих си за цел да сваля до 20 кг. за 3 месеца (shake). Ъммм знам, че звучи прекалено, но не мисля да го правя, чрез убийствени гладувания, а с помощта на протеинова диета, физически натоварвания и фет бърнър...:). Направила съм си таблица в която ще нанасям резултатите си на всеки седем дни. Там има графа с обиколка на талия, ханш и килограми. Като седмична цел съм заложила загуба на 2-3 кг. . Диетата ще продължи 12 седмици. Естетесвено очаквам към четвъртата седмица да се понижи загубата на тегло и затова очаквам да губя до 1-2 кг на седмица.
Започнах режима на 10.03.2014г. - миналата седмица :). Бях 82кг. и съм свалила 3кг. От талията се е смъкнал 1 см, а от ханша, НИЩО...:).
Не ям сладко, хляб, тестени изделия и залагам на суровоядството. Понякога добавям скариди, миди или пилешко месо към салатите /те са основната ми храна/. Започнах да си ги правя със спанак, защото от нитратите ли или от целулозата корема ми се подува ужасно.

Някой от вас пил ли е фет бърнърите Herbal Burn и какви резултати отчете?

Искам да попитам също как се смъква корем деформиран от бремеността? Моите бебета сладки бяха 4.550 кг. и 4.830гр. и корема ми беше станал  ОГРОМЕН. Огромни са и последствията :))) с кожата там. Много ми е отпусната коремната мускулатура и малко се озадачих....

Благодаря за вниманието и за изчитането на поста ми.

До скоро.

Здравей, Росица! Честит дневник! :)

Да са ти живи и здрави бебетата! Колко време е минало след раждането?
Сега си 79 кг, така ли? На какъв ръст?

20 кг за 3 месеца са много* - защо си поставяш такива крайни срокове? Започни да се храниш пълноценно (кърмиш ли?), движи се достатъчно и дай време на тялото си да нормализира процесите (ако си родила скоро).

*зависи от изходната позиция и от излишното тегло, което има да се сваля - за някоя жена, която е 130+ кг, 20 кг за 3 месеца звучат по съвсем друг начин.

Разумното и оставащо в границите на здравословното темпо на отслабване е около 1 kg за 7-10 дни. Колкото по-бързо сваляш, толкова по-трудно ще задържиш резултатите после. Монодиетата (каквато е протеиновата) също е на границата на здравословното, особено в дългосрочен план. Ходенето на море ти е с приоритет над здравето, правилно ли се ориентирам? Премисли отново стратегията. Въпросните 20 kg за 3 месеца ли ги качи, та искаш сега за толкова да ги свалиш? Поставянето на срокове е лош съветник... Друг въпрос с особена важност - какво ще се случва с режима ти след 3 месеца?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.03.15 12:16.

казано от Росица Митева на 21.03.15, 11:53:

...с помощта на протеинова диета...
...Не ям сладко, хляб, тестени изделия и залагам на суровоядството. Понякога добавям скариди, миди или пилешко месо към салатите /те са основната ми храна/.

И къде точно са ти протеините за протеиновата диета?
А, това че имаш нужда и от качествени мазнини отчиташ ли го?

Здравейте отново. Радвам се че малко ме провокирахте с въпросите си.
Вече не кърмя. Децата са ми големички на четири и шест. Като забременях първия път бях 58 кг. а влязох да раждам 108. Без диети за година свалих до 75, но забременях за втори път и пак надебелях до 110 :/.  Свалих пак до 75кг.и до там.
Не бързам за лятото. Друг ми е стимула. Но разбирам че трябва да го оталожа за по-дълъг период. Може би за пет или шест месеца.
Относно какво ще правя след трите месеца-мисля да си остана на суровоядство. До тогава ще съм доста по наясно с хранителните качества на продуктите и ще се водя по това. Спортуването не мисля да го зарязвам. Под каква форма ще е незнам, но ще го има.
Не си въобразявам, че за три месеца ще стана с тяло мечта, но според мен наличната мотивация е от голямо значение и аз задължително ще се възползвам от нея.
Поздрави.

Добре, а сега поразмишлявай върху това:

казано от Кольо Пияндето на 21.03.15, 12:16:

Монодиетата (каквато е протеиновата) също е на границата на здравословното, особено в дългосрочен план.

Какво има предвид Кольо? -> хранейки се само с протеин (който, както Злати отбеляза, изглежда също недостатъчен) и изключвайки източници на енергия (мазнини и въглехидрати), не е здравословно.
Почети повече за полезните мазнини и защо са ни нужни. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1