Относно Гърди и покачване на Мускулна маса

21.03.15
16:21

Здравейте , искам да попитам начинаещ съм , тренирам от 3 месеца  скоро си взех Креатин , и протеин ,креатина е на Оптимум монохидрат, а протеина е на Pure Whey . Въпросът ми е такъв искам да си стегна гърдите , и да кача мускулна маса, хапвам си доста по 5 6 пъти на ден и то хубави храни сутрин 1.Овесени ядки с мляко. 2. ориз с пилешко 3. Картофи с Пилешко, след това тренирам след тренировка въглехидрат хапвам и за вечеря хапвам пилешко с някаква салата , и преди лягане извара . Искам да попитам да ми кажете за гърдите къде да наблегна искам да ги стегна, и да ми кажете какви упражнения да правя за коя част  и над какви храни да наблегна повече благодаря предварително  . Ето и снимка http://prikachi.com/images.php?images/936/7996936G.jpg

21.03.15
17:38

Относно тренировките, не мисли на парче- това да стегна, онова да стегна, на това да наблегна, на онова да наблегна и тн.
Тренирай цялото тяло без да наблягаш на конкретна част от него.
Заучи базовите упражнения- клек, лег, тяга, военна преса, набирания и кофички. Наблягай на правилната техниката и постепенно прогресирай с тежеста.
За гърдите базовите упражнения са леженката и кофичките. Наблягайки на тях ще имаш резултат. Нямаш никаква нужда от разните флайсове, кабели и тн.

21.03.15
17:53

Да аз като цяло си правя всички упражнения както трябва да се правят , по принцип не наблягам на даден мускул , просто искам да стегна добре защото гърдите не ми са стегнати знам , че ще има резултат след време просто не знам какви упражнения да правя за гърдите за да имам добър резултат правя легнала лежанка, горна  ,флайс , и кофички редувам ги през 1 2 седмици примерно 1ва седмица правя горна с лост , след 1 2 правя с дъмбели така и за долната част на гърдите 1 2 седмици кофи другата лежанка под наклон с лост или въжета с долен хват  . Благодаря за инфото , а относно храненията , на какво да наблягам както ме видя на снимката , повече въглехидрати да ям ? и също така правя корем 2 3 пати в седмицата програмата ми е следната понеделник - Гърди , Вторник-Гръб , Сряда - Почивам , Четвъртък - крака , рамо  Петак - Ръце и събота и неделя почивам как ви се струва ?

21.03.15
19:33

казано от Ivan Kehaiov на 21.03.15, 17:53:

Да аз като цяло си правя всички упражнения както трябва да се правят , по принцип не наблягам на даден мускул , просто искам да стегна добре защото гърдите не ми са стегнати знам , че ще има резултат след време просто не знам какви упражнения да правя за гърдите за да имам добър резултат правя легнала лежанка, горна  ,флайс , и кофички редувам ги през 1 2 седмици примерно 1ва седмица правя горна с лост , след 1 2 правя с дъмбели така и за долната част на гърдите 1 2 седмици кофи другата лежанка под наклон с лост или въжета с долен хват  . Благодаря за инфото , а относно храненията , на какво да наблягам както ме видя на снимката , повече въглехидрати да ям ? и също така правя корем 2 3 пати в седмицата програмата ми е следната понеделник - Гърди , Вторник-Гръб , Сряда - Почивам , Четвъртък - крака , рамо  Петак - Ръце и събота и неделя почивам как ви се струва ?

Колко кг си ?
Кофичките са голямо упражнение за гърди наблягай на него да видиш след месец примерно дали и какъв ще е резултата.
Относно тренировките добре правиш

21.03.15
19:42

70 кг съм  , да знам че кофи за долна част на гърдите са най-добре , но не знам усещам ги в рамото повече или то по- принцип си влиза и в рамото  , но гледах че с по- в страни ръцете се правят а с по- доближени до тялото е за трицепс и така взех да ги правя правилно , а относно за покачване как ви се струва режима ми на хранене , и да наблягам повече на въглехидрати или ? качил съм в началото снимка ако решите погледнете и ми кажете благодаря предварително

21.03.15
20:05

Приемай поне 160гр белтъчини (протеин) за да започнеш да качаш постепенно ММ.( смятам го на 2гр белтъчини (1,8гр-3макс))
Може да ги набавяш от извара,яйца,месо(най-препоръчително) и др (има графа във сайта със храни и кое колко съдържа виж я)
Кофите и при мен натоварват рамото което е нормално чувствам го ,че влиза и в гърдите така ,че...
До тук със моето мнение за храненето тъй като там не съм чак толкова компетентен и ще запазя до тук моето мнение ,че да не те объркам , друг да допълни и даде съвет за твоето хранене.

21.03.15
20:21

Благодаря много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1