помогнете !!!

Темата е заключена.

04.01.06
23:50

правил съм 4 цикъла с бионабол и един с дека дураболин от около месец и нещо нищо не съм взимал кажете ми моля някакъв стероид различен от тези който може да ми помогне и да ми даде бързи резултати . искам да почна от понеделник .

забравих да кажа 4е ми 44 ръката и искам стероид който да ми помогне поне за около 5 см . о6те . мерси

Обединен пост !!!!
DJGorgio-Astor

05.01.06
00:41

Ти добре ли си?

SO

05.01.06
00:46

[quote author=“Tiodor”]правил съм 4 цикъла с бионабол и един с дека дураболин от около месец и нещо нищо не съм взимал кажете ми моля някакъв стероид различен от тези който може да ми помогне и да ми даде бързи резултати . искам да почна от понеделник .

анадрол 50 + винстрол + дека + бианабол + метан + примаболан + всичко, което намериш + един с лопата + един с кандило

05.01.06
03:46

ай де кажете кое е най добре сега да приема 4е ми е много спе6но и стига сте се 6егували !

05.01.06
08:42

пич, много ти е кратка почивката, че отново да почваш цикъл. почини и направи някакъв постоянен натурален резултат сега. и си егати скромният - още поне 5 см. :):):) иначе после пак метан и дека.

05.01.06
10:08

ок , о6те колко 6те е добре да си по4ина . аз искам да използвам 4е не е минал зимният сезон и да понатрупам о6те и после към март да се из4истя .

от около месец и половина 4е и пове4е не съм зимал ни6то само си тренирам но немога да си подобря резултати никаде само на лежанка с 5 кила дигнах пове4е ама то тва е маи 6тото бях на кеф тогава .

Обединен пост !!!!
DJGorgio-Astor

05.01.06
10:23

А по принцип колко ти е стажа е братле!
то 44 ръка не е никак малко честно казано!
Ти 50 ли искаш?

05.01.06
12:15

тренирам от 4 години , да 50 искам може и 49 или 48 пак ми стига :)

05.01.06
13:13

Абе човек ти нещо .... какво искаш тренира от вчера правил 4 цикъла без почивка сигурно ,сега иска да порастне с 5 см тцтцц
образовай се малко сигурно си на 16 години
ще зема да я заключа тая тема че ми писна...

05.01.06
13:26

тренирам от 4 години на 19 съм , образовам се 4ета тука от форума ама един каже не6то друг съвсем друго и направо се обърквам . ве4е пове4е от месец и половина не съм взимал ни6то

05.01.06
14:01

моят съвет е да починеш поне до март месец. напъни се здраво за да постигнеш реални натурални резултати за това време. адски важно е да растеш и когато си чист, а не само по време на цикъл. мисли за циклите само като за допълнителен стимул, който да ползваш по време на продължително и упорито плато в развитието ти. търси и отстранявай всички грешки в подготовката си едва тогава посягай към стероидите отново. в противен случай те повече вредят, отколкото да помагат.

05.01.06
14:55

ам незнам тва не е ли много време ?  :?

05.01.06
15:19

[quote author=“Tiodor”]ам незнам тва не е ли много време ?  :?

Бе братле добре ли си!Хората правят един цикъл на 1 година и пак се тровят много,ти за 3-4 месеца казваш че е много почивка!Бтв снимка имаш ли?

05.01.06
18:34

[quote author=“DarkWolf”]А по принцип колко ти е стажа е братле!
то 44 ръка не е никак малко честно казано!
Ти 50 ли искаш?

44см ръка е нищо, като се погледне, че пича е правил четири цикъла!
Повечето ми приятели имат такива ръце, а не са и помислили за химия!
Аз лично моята съм я докарвал до 45 (напомпена) натурално!
По темата : пич, ако искаш да имаш добър резултат от следващия си цикъл, следва почивката ти да е минимум три месеца! Иначе ще ти трябват яко андрогенни стероиди, във високи дози! Два-три месеца си седни на задника и тренирай супер здраво - т.е. свръх-интензивно! Прави почивки м/у сериите по 30 секунди, повторенията да са чисти и контролирани! Направи за кратко една диетка! Това ще ти помогне да си изчистиш рецепторите! Важното е да имаш напредък и без химия!
Когато усетиш, че тялото ти е изцедено докрай си вземи протеинче, амино, креатин... и си направи един хубав цикъл с умерено-андрогенни и високо анаболни стероиди :D ! Айде, успех!

05.01.06
18:41

ако сега взема да пия кленбутерол няма ли да е добре да се из4истя малко .

Не пускай по 2 поредни поста !!!! Пиши на кирилица !!! Беше изтрит горният Ви пост !!! Прочети правилата и ги спазвай !!!
DJGorgio-Astor

05.01.06
18:44

[quote author=“Tiodor”]ако сега взема да пия кленбутерол няма ли да е добре да се из4истя малко .

Мда, тва е добра идея! Ако клена ти понася, ще е добре да взимаш м/у циклите! Той също ще помогне за чистенето на рецепторите!

05.01.06
18:48

искам да кажа да пия само него без стеройди и после като мине малко време пак

06.01.06
13:15

Tiodor 3 месеца са достатъчни за почивка след стериоден цикъл.
Но аз имам чувството че ще посетиш Токсикологията!

06.01.06
17:43

е ти пък чак токсикология  :wink:  незнам аз се чувствам много добре даже пъпки не сами излезнали само стрии , нищо друго .

X_

06.01.06
18:21

не мога да се въздържа...

правил съм 4 цикъла с бионабол и един с дека дураболин

тренирам от 4 години на 19 съм

ти луд ли си?
говоря ти като човек ,който никога не е вземал химия и преди 6-7 години имах 48,5см ръка/стигала е 51см напомпена/-НА ЧИСТО .Сега съм на 33г. и да ти призная времето в ,което качих около 20 кг го смятам за загубено,но както и да е!!!Моят съвет е :
1.Забрави химията!!!
2.ВСИЧКО Е ВЪВ ХРАНЕНЕТО!
3.Сменявай тренировките на месец и половина,вдигай тежко и кратко!
Ако имаш въпроси пиши ми на ЛС.

ST

06.01.06
18:24

така че не е хубаво да се прави цикал след цикал не е
ама се пак човешкия организам иам уникалната способност да регенерира
а ти може да си направиш цикал след 2-3 месеца пак с бионаол и някакъв тестостерон в комбинация може би да дигнеш милиграмите на бионабола с 5-10
6е има ефект
щот за тея 3 месеца организма ти се е изчистил от стероида

06.01.06
19:37

x man ти по каква програма си тренирал и как си ги сменял ?

X_

06.01.06
20:23

в твоят случай тренировката е на 2 място,на 1-во е храненето.
Та на въпроса

x man ти по каква програма си тренирал и как си ги сменял ?

тогава имах възможности тренирах 2-разово.Ще ти отговоря по спомен!
1-ви ден Сутрин
1.гърди-2 упражнения,общо 10 серий,2 загряващи в началото останалите 6 повторения чисти,ако усетя ,че следващото ще е с чийтинг или отказ спирам.Никога не съм ползвал помощ от партньор по простата причина,че тренирах сам./прави си извод и за работните тежести/тежестта е такава,че да не може да те затисне и ако си сам да можеш да я вдигнеш още веднъж поне.
След обяд
ръце
1.трицепс-2 упражнения
2.бицепс-2упражнения
общо 10 серий,2 загряващи-по една за трицепса и една за бицепса

2-ри ден Сутрин
1.Крака-КЛЕК:
3 серий в пирамида през по-големи почивки/по самочувствие/ за достигане на голямата тежест ,с която правиш 8-9 повторения и правиш 4-5 серий по 6-7 повторения
След обяд
1Рамо-вдигане зад врат
2за трапец

3-ти ден Сутрин
1.гръб -2 упражнения в 10 серий
След обяд
корем-2 упражнения около 10 серий по 15-20 пъти

сменях мястото им в седмицата и във времето през деня/Сутрин-След обяд/но не събирах две по-големи мускулни групи в един ден.
Сменявах упражненията.Това е.
Успех!

06.01.06
20:33

мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1