Чаена лъжичка !?

06.09.05
21:40

Пил съм до сега креатин и глутамин. Ефект особен не съм почувствал и на скоро чак се зачудих дали чаена лъжичка е това, което аз си мисля, че е. Онези малките, на които пише Велико Търново какви са?

RO

06.09.05
22:32

човек не знам на наште лъжици не пише Велико Търново. Обаче има няколко вида лъжички едните са големи за супа , има малко по малки за чай и наи-малки за кафе. Не знам дали успях да ти обясня.

SP

06.09.05
22:34

[quote author=“Rock_acdc”]човек не знам на наште лъжици не пише Велико Търново. Обаче има няколко вида лъжички едните са големи за супа , има малко по малки за чай и наи-малки за кафе. Не знам дали успях да ти обясня.

Доста време се чудех как да го обясня и така както го каза май е най-разбираемо.

07.09.05
21:24

Хах благодаря ви изключително много :) сега вече ще взимам правилно суплементи

M_

05.01.06
09:31

само че  като се има впредвид 5 грама... това равна чаена лъжичка ли е или с връхче?

05.01.06
12:39

Тези с надпис “Велико Търново” са лъжички за кафе  :wink: , чаените са средните лъжички, точно като на снимката :)

06.01.06
15:19

Добреде вие като си купувате креатина не ви ли го продават с лъжички разграфени до 5 грама защото моя е такъв, производител “Scitec” всяка кутия си върви с лъжичка.

06.01.06
15:26

[quote author=“nikito”]Добреде вие като си купувате креатина не ви ли го продават с лъжички разграфени до 5 грама защото моя е такъв, производител “Scitec” всяка кутия си върви с лъжичка.

Повечети фирми от които съм пил креатин не го продават с чаена лъжичка, иначе само на протеина до сега съм уцелвал с дозатор. мисля че тази на снимката е въпросната, би трябвало да е от 5 гр

06.01.06
15:29

Аз пия на АББ и нема лъжичка и в на ултимате нутришън немаше друг е въпроса че кутиите на АББ и на П&Б лабс са еднакви и от П&Б само от добра воля не фашифицират продуктите  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1