05.02.15
23:04
Здравейте приятели, познати, колеги и така нататък :D Добре дошли в моя дневник. Момиче на 17 години съм. Занимавам се ( ако мога така да го нарека) с волейбол. Висока съм 1.74/5 и тежа около 68 кг (горе долу) Тренирам редовно Храната винаги е била мой враг. Мразя, че тооолкова много я обичам :D Никога съм нямала проблеми с килограмите. Тежах около 60 кг, преди да започна да ям боклуците в училище и да увелича тестените изделия. Сега се опитвам да си върна така мечтаните килограми, не само заради по- добрата визия, а и за да съм по- ефективна :D Е та общо взето е това. Тук ще споделям храната и тренировките>/ като се има в предвид, че въпреки, че съм чела страшно много никога не мога да ги доизкусоря, тъй като и съм ученичка и главно ям каквото ми сготвят :D.
Темата беше редактирана от Елена на 26.10.16 21:45.
06.02.15
15:22
Добре дошлааа!
:)
Ще помагаме, когато и с каквото можем!
Значи, значи днес имах запълнен график и не се храних много точно и да :D
закусвах 1 мекиче :( ии мляко
до обед съм пила това мляко :D Общо към 300 мл
За Обяд ядох кисело мляко, както и ябълка,
вечерях грах към 100 грама с картофи 100 грама :D
Като цяло гледам да избягвам сладки и такива неща :D
за тренировка днес, колкото успях, тъй като крака ми все още не е перфектен, а и изпитвам някакъв страх все още да не му направя нещо
Закуска 500 мл мляко прясно
после кивии 4
след това боб :D 200 - 300 грама
садвич и кисело мляко
крос 3900 м + стълби
#данеядешправилно
Добър ден, обед, вечер :D Днес не ми беше ден за тренирвки, но пък за сметка на това доста ходих и направих 50 лицеви и още толкова клекове (когато се успокояваш сам ;( ). Закуската ми или обядът е в 12, защото правя Intermittent fasting. Решила съм да го пробвам, тъй като виждам много положителни отзиви :D И такааа вода към 2 литра
Обяд - 12 часа ориз + салата от маруля и репички
към 14 кисело мляко
около 16- 1 пилешко филе + салата от морков и цвекло
към 19 - 3 постни зелеви сърми + царевица :D
Мнението беше редактирано от Елена на 10.03.15 22:40.
10.03.15
22:42
Аз тия дни си купих един много вкусен хляб с моркови и овесени ядки. Едва се сдържам да ям по филия-две на ден, иска ми се да го изям целият (хихи). Та по темата - ям хляб в ограничени количества и то само пълнозърнести. :)
А иначе храненето ти е доста странно. Аз лично ако ям прясно мляко, после киви, после боб, после кисело мляко... два дни ще ме боли корем и няма да изляза от тоалетната. ;D
Храненето ти е зле.
Сметни си колко протеин, мазнини и въглехидрати приемаш на ден.
Гледай да не падаш под 100 грама протеин на ден.
Не спирай напълно мазнините
Хахаха храненето ми определено е зле, но това беше когато ядях само, за да задоволя нуждите си и общо взето хващах първото което видя, защото нямам време. Вече почвам определено да гледам с какво се храня :D Иначе благодаря за отговорите
Такааа, значи днес
13-Ориз
от 14 до към 16 Ябълки- 2
17- Свинско месо от бут към 100 грама
19- Пилешко месо от бут към 150 грама+ Репички +Царевица+Маруля
сметнах, че съм приела към 70 грама протеин (wait)
вода - 2 литра + тренировка :D
Не знам точно как да ви обясня тренировката, тъй като не я организирам аз и има дни в които е по- лека и в такива където е по- тежка. Днес беше от слабо натоварващите, но пък доста бягане имаше :D отскоци, сервизи мервизи, блокади работи :D
Ох, този мастър шеф е мъчение за хората, които се стараят да навлязат в здравословното хранене :D
Мнението беше редактирано от Елена на 11.03.15 23:54.
Обяд - Ориз с маслини
към 3 часа - салата от моркови и цвекло
към 4 пилешко филе с катък
към 7 и 30 царевица
вода 1,5 л
Тренировка 2 часа, отделно клекове, изкачване на стълби и малко упражнения за корем :D
Някой да знае някакъв здравословен десерт, нещо? :D Сърцето ми копнее: направи си мъфини, мъфини.. главата НЕ, НЕДЕЙ все пак и Великден идва, а от една страна: няма да е лошо да имаш 1 “чийт” ден :D Но от друга: не спазваш кой знае какъв режим, че да го имаш...
Ох днес ядох същото като вчера, без катъка. Към водата включих 1 лимон иии изпих 2 литра. :D Хапнах и малко фъстъци.. това е обюо взето. Нямах тренировка, но за сметка на това мноооого вървях поне 4 км и играх федербал хаха :D
Аз да ви попитам, когато тренирате как си разделяте тренировките и има ли огромно значение? Имам в предвид ръце+ крака илии ръце+ коремни мускули а у :D
Защо не вземеш да прочетеш малко повече?
На всичките ти въпроси има отговори във форума. Едва ли някой ще се навие да ти синтезира точно на теб а пореден път всичко казано.
А да - на повечето ти въпроси има по някокло различни мнения и всички си имат привърженици.
Точно защото има различни привържаници, затова питам вас -_- :D
Днеескааа на обед ядох мусака
към 13 кисело мляко 200 гр
14- фъстъци 50 гр
16- пълнен картоф със салата от цвекло и моркови
18: също ядох кисело мляко 400гр
Отидох на тренировка, свършихме късно към 9 и 30, докато се прибера стана 10 и се отказах да ям :D
вода с лимон към 2 литра
Мнението беше редактирано от Елена на 27.03.15 23:11.
За закуска ядох това към 9.. само 1 част на жълтъка ;D
околко 12 изядох 1 банан
14- 50 грама ориз.. сурово състояние...
16- 1 ябълка
18- боб :D с половин краставица..
19:30- тренировка до 21:15- кардио повече и малко сила
вода- 2 литра
Мнението беше редактирано от Елена на 27.04.15 23:23.
От колкоо време не съм писала ;O ?;д Днес пак ще почна да се отчитам..
2,5 км бягане
стълби 2 серии по 5 пъти изкачване.. (доста стълби си бяха, не като на връх ама все пак ;д)
коремни преси 100
едно упражнение за адукторите 2 серии по 20 на всеки крак.. и това е :D
Иначе днес ядох боб(едва ли не супа) 2 купички през целия ден, 2 праскови, към 5 домата, 50 грама сирене
Не ям правилно, но не ми се яде нищо през това горещо време, карам го на някакви зеленчуци, плодове и леки МАНДЖИЧКИ :D
Колко кардио правите(бягане например, км)?
Мнението беше редактирано от Елена на 05.08.15 01:27.