за билдърите в САЩ

Темата е заключена.
Прескочи до:
DI

04.01.06
01:56

Абе знам че може на повечето да ви се стори тъпо, че пускам такава тема и да се чудите защо го правя, но аз си знам. Та значи един приятел ми каза че в САЩ имало много здравеняци, тоест че много хора тренирали и се зобали яко и т.н. че зоба им бил евтин и за тва се боцкали яко и за няколко месеца ставали горили. Та просто искам да питам някой ако е ходил там или са му разказвали нещо подобно хора, които са били там (трениращи) примерно да сподели ако може. Само ще помоля неподготвени да не се обаждат.

DM

04.01.06
11:44

Не са вси4ки така
това е пак при по младите и не са голиам процент, култа кам тиалото там е доста по раzвит от бг например и zатова, аи са пове4е народ там не zабравиаи, добавките там са евтини , но zатова пак боклуци
много малко американски фирми правиат 4исти и zдравословни продукти както в европа
стан

04.01.06
17:22

[quote author=“DJ MADMAN”]Не са вси4ки така
това е пак при по младите и не са голиам процент, култа кам тиалото там е доста по раzвит от бг например и zатова, аи са пове4е народ там не zабравиаи, добавките там са евтини , но zатова пак боклуци
много малко американски фирми правиат 4исти и zдравословни продукти както в европа
стан

Мда има доста млади който се помпят, там култа към тялото е голям и по голямата част от тях го правят заради жените, аз съм бил 7 месеца там, ходех на фитнес и 90% процента идваха да правят тяло именно зареди женските, добавките там са доста ефтини и с около 100$ можеш здраво да се оборудваш, не съм съгласен че не са чисти, аз лично пиех там протеин, креатин на Уайлдър и ми действаха добре.

04.01.06
17:25

То в САЩ какво не им е ефтино.Тука един протеин не можем да си осигурим за деня, затова смятам че сравнението е меко казано неуместно

IV

04.01.06
18:53

абе евтино е ама килото домати им е колкотои кило 100 % на оптимум .Дане говорим че наема на една къща  е около 1200 долара.Може протеините да са евтини ама като си даваш парите за квартира.А и за кои жени се прави тялото та то там под  100 кила жена е фиданка.

04.01.06
19:29

[quote author=“INZAGHI”]
ходех на фитнес и 90% процента идваха да правят тяло именно зареди женските.

Ама и аз съм така бе  :oops:  :wink:

DM

04.01.06
19:33

Под това 4е не  са 4исти имах предвид, 4е в тиах има много анаболни препарати zа да им се ка4ва ефекта, zатожа доста от тиах не намират паzар в zападна европа, zа6тото контрола тук е по голиам от там

04.01.06
21:25

А протеина се намира за 2 $ килото.Наемът бил скъп, вземай 3-4000 $ пък нищо  :lol:

IV

04.01.06
21:43

Не споря иди и виж как е живота та после ми разправяй колко е килото .
И ако си намериш работа за 4000 долара евала .Малко трудно ще е .

DI

04.01.06
21:54

това че са евтини добавките там ми е добре известно. И не е вярно че са боклуци - имаш оптимум, уидър, юнивърсъл и т.н.(те също са евтини). Плюс това и храната е доста евтина, също така повечето храни са low-fat. Там си е направо рай за културиста

04.01.06
23:37

[quote author=“ivaivalito”]Не споря иди и виж как е живота та после ми разправяй колко е килото .

Че им плащат много си е така. И баща ми и чичо ми са там и знаят какво е :wink:
Но тва, че имат култ към тялото са малко глупости - средостатистическият амеирканец е с наднормено тегло.

DM

04.01.06
23:56

Дикхед, ти откаде zнае6 какво има в оптимум, и уидар
Преди време работих в спортен институт в които тествахме и добавки
по4ти вси4ки американски фирми слагат анаболни ве6тества в добавките си
пове4ето добавки от америка са смесени в европа ,неzависимо 4е пи6е направено в америка,
стан

05.01.06
00:01

[quote author=“dickhead”] Там си е направо рай за културиста

абсолютно.точно за това успехите на европейците са още по-сладки :wink: защото в Европа не е толкова лесно,а да не говорим за България че ми се плаче :evil: обичам страната ама мразя държавата...(да не се отклонявам от темата).също и за култа не съм съгласен:огромен процент са с наднормено тегло и живеят в макдоналд.наскоро четох едно интервю с ДОРИАН в М&Ф от февруари 2005 където той казва много истини за американците.Ама като ги мързи да се движат...

DI

05.01.06
00:09

добре де са аз оптимум и уидър ги дадох просто за пример,не знам кво слагат, но се надявам да са “анаболни вещества”(ти сигурно имаше предвид анаболни стероиди, научи се да се изразяваш) обаче по принцип си уважавам Universal и се съмнявам че слагат боклуци.

DM

05.01.06
00:29

Да бе това имах предвид, отдавна не сам в бг, и ми убиагват ниакои иzре4ениа ,

05.01.06
12:31

Извинявам се ама САЩ е “най-дебелата държава” в света.Просто там почти всеки четвърти е с наднормено тегло.Сега мисля,че всички се досещата,защо е така и няма нужда да го разяснявам.

05.01.06
13:10

[quote author=“ivaivalito”]Не споря иди и виж как е живота та после ми разправяй колко е килото .

Абе нали говориш за американец бе човек  :evil: сега пък за българин

DM

05.01.06
13:31

С гре6ка си австралиа са наи дебелата нациа

05.01.06
15:35

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“ivaivalito”]Не споря иди и виж как е живота та после ми разправяй колко е килото .

Абе нали говориш за американец бе човек  :evil: сега пък за българин

4000 хиляди долара си е висока заплата за американец. Много от  неквалифицираните професии са доста по - ниско платени.

05.01.06
16:18

[quote author=“DJ MADMAN”]С гре6ка си австралиа са наи дебелата нациа

Изгледай този филм.

DI

05.01.06
16:52

а бе хора къв ви е проблема 1 от 20 да е слаба нея ще си хванете, нали сме културисти тука, красавци. Другите и да са дебели вас кво ви засяга

HR

05.01.06
17:13

Аз пребивавам в САЩ вече шеста година и ще ви кажа, че хората тук КАТО ЦЯЛО са по-едри, по-високи и по-едри, особено мъжете. Това се дължи на по-богато хранене още от деца. Месото е сравнително тънко, и много от храните са бутани с хормони. И така хората от поколение на поколение си стават по-големи. Плюс тва са много разнообразна нация, има много различни раси. Смесванто на геновете допринася също. Ние Българите сме много хомогенна нация, почти като Японците.
А що се отнася до фитнеса-по-голям процент от колкото у дома тренират тук, по-достъпно и евтино им е, условията с по-добри. ИЗКЛючИТЕЛНО МНОГО хора зобат, химията се намира лесно, но е е по-евтина от БГ и Европа като цяло. Добавките са по-достъпни от БГ, има по-голям избор, храната както споменах е по-обилна. Така че, на Билдерите в САЩ им е по-лесно. Пък и то е очевадно, вижте първите 10 от Мъстър Олимпия всеки път.

®N

05.01.06
17:24

Един обикновен даскал там получава 3000 долара, а единственото им по- скъпо нещо от България са жилищата им. Да не говорим колко по- евтини има- ГСМ разговори, технологии... Е за да имаш толкова свободни пари и да си дебел трябва да си или болен или много мързелив.

SP

05.01.06
17:34

[quote author=”®off™”][quote author=“ivaivalito”]Не споря иди и виж как е живота та после ми разправяй колко е килото .

Един обикновен даскал там получава 3000 долара, а единственото им по- скъпо нещо от България са жилищата им. Да не говорим колко по- евтини има- ГСМ разговори, технологии... Е за да имаш толкова свободни пари и да си дебел трябва да си или болен или много мързелив.

Я се сети за осигуровки, застраховки...
На тоя учител ако получи инфаркт примерно трябва да доплаща около 30-40 хил след като го излекуват.
А знаеш ли месо такова каквото е в БГ(демек с вкус на месо) колко е - много. На една сергия имаше краставици едните бяха по 2$ килото другите по 16$ :!:  :!:  :!: Аз си взех от тези по 2 и после се върнах и си купих една от другите и да ти кажа не съжалих...

QK

05.01.06
18:01

sportex приятел каде си ги видял тия краставици по 16 долара,да не са отглеждани на марс,или си си ги копувал през ледниковия период.Абе не вярвах,че е толкова скъпо там бе,вярно е че тука се намира грозде от турция и гърция за по 8-10 лв. килото,ма краставици по 16 долара си е много.

05.01.06
18:50

Дори за 2000-2500-3000 да говорим може ли да става сравнение с нас 200 лв заплата  :evil:

IV

05.01.06
19:31

аве казвам ви незнам АмерикА е  голяма колкото европа ама  за раиона където аз бях Лос Анджелис Калифорния .Не ми хареса запознах се с въшливи от пари хора където нямат каде да си изхарчат парите.Една курва не моат си вземата щото са забранени в цяла Америка без Лас Вегас  .И мноо ясно че са скъпи зеленчуците щото там е пустиня и няма .Все едно в климъта на БГ да гледаш папая.Скъпо е щото го няма там.И друго като цяло не отричам че искам пак да отида но не и да живея там има къде къде по добри страни .Пример Испания.

HR

05.01.06
20:35

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Дори за 2000-2500-3000 да говорим може ли да става сравнение с нас 200 лв заплата  :evil:

Прав си, сравнение с БГ не може да става. Но стандарта в САЩ от толкова висок, че с 2000-3000 долара Семейство трудно се храни....живееш под наем (което е шибания) щото не можеш с този доход да си купиш жилище, има храна на масата, но усигуровки, застраховки, кредитни погасявания и сметки ти изяждат всичко. 
Идеята ми е да не се заблуждаваш, че като човек е в САЩ и прави между 2000-3000 долара месечно, живее по-добре отколкото в БГ с 500-600 лева и собствен апартамент наследен от родители, примиерно....разликата в стандартите уравновесява нещата.
Е виж, сега ако правиш над 3000 месечно, и не живееш в много скъп район, вече става доста по-широко около вратъ:)
Поздрави

05.01.06
21:15

[quote author=“HomeBoy Recz”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Дори за 2000-2500-3000 да говорим може ли да става сравнение с нас 200 лв заплата  :evil:

Прав си, сравнение с БГ не може да става. Но стандарта в САЩ от толкова висок, че с 2000-3000 долара Семейство трудно се храни....живееш под наем (което е шибания) щото не можеш с този доход да си купиш жилище, има храна на масата, но усигуровки, застраховки, кредитни погасявания и сметки ти изяждат всичко. 
Идеята ми е да не се заблуждаваш, че като човек е в САЩ и прави между 2000-3000 долара месечно, живее по-добре отколкото в БГ с 500-600 лева и собствен апартамент наследен от родители, примиерно....разликата в стандартите уравновесява нещата.
Е виж, сега ако правиш над 3000 месечно, и не живееш в много скъп район, вече става доста по-широко около вратъ:)
Поздрави

така си е :wink: Америка по принцип не ми харесва(лично мнение)но не бих отказал да живея там.А това че американците живеят под наем и на кредити си е вярно.изплашат къща и кола цял живот ама все пак си е тяхна :wink:

05.01.06
23:36

А бе хора стига сте спорели манетеги американците, нито протеини нито креатини ще ни дадът, че там за един американец хранителната добавка е евтина няма спор, но също така и за един билдър независимо от националността пак е евтино спрямо цените тук, независимо какво работиш, пре средно мин. заплащане там 7-8$ все ще намериш 100$ да си купиш ако си сериозен билдър

05.01.06
23:49

Болят ли ги американците дебелите им гъзове за българския билдър ...?
И тука може да се направи много ..стига воля...пари за протеин и туи-онуи се има отде да паднат от време навреме.
Пък ко ще с боб и леща ..пак ще сме по-добре от тях в туй отношение :wink:
Айде добро утро на американците !

SP

06.01.06
00:02

[quote author=“qk_bik”]sportex приятел каде си ги видял тия краставици по 16 долара,да не са отглеждани на марс,или си си ги копувал през ледниковия период.Абе не вярвах,че е толкова скъпо там бе,вярно е че тука се намира грозде от турция и гърция за по 8-10 лв. килото,ма краставици по 16 долара си е много.

Ми в Индиана - в Норт Манчестър по-точно. Тея от 2 долара бяха като мутирали корнишони демек корнишон 30см и с яко много семки. А другите си беха като наще си!

QK

06.01.06
01:16

абе защо въобще сравнявате държавата,която управлява света с... абе с коя държава ще я сравните... страната на неограничените възможности,така ето ви спора сега,значи американците са сбиртък от най-пропадналите емигранти,водели са ги тогава изметта на света,кога се е създавала държавата,значи всичките емигранти от еди кои си държави се събират на едно место и правят държава,започват да я изграждат,но са били доста умни хора,защото както виждате за от 6 века мисля че беше тоя сбиртък от народи успява да владее света и да си прави каквото си иска със всичко,и то против човечеството,но няма кой да им каже копче,та представете си всичките 200 държави в света са на едно мнение,даже и тези зад Америка,но никой не смее да им каже нищо,дори и Русия,значи тая държава е толкова могъща,че от 200 държави никоя не смее да и се опълчи,и все пак хора я управляват тая държава,някой си налага мнението над цели 6 милиарда народ на планетата,вие представяте ли си тоя човек за каква власт става въпрос,може и да звучи тъпо,но колкото и да са глупави,дебели и незнам си какво това е една от най-младите държави на света и в същото време най-мощната и като гледам си правят каквото си искат,воюват си,с който си искат и въобще не им пука,когато бомбандираха наркозоната между панама и колумбия са хвърляли на ден по 300 милиона долара за бомби ракети и тем подобни,и пак нищо не направиха,та кво им пука за тия пари,за какви пари става на въпрос,абе можете ли да ми кажете тия колко пари имат,като 7 от 10 от най-богатите хора в света са американци,значи само да ви изясня още нещо,там както и тук ако си направите една проста сметка,тия пари,които се дават за наем всеки месец,може да са вноски за това жилище да речем,но само,че при американците е друго,защото там се местят от работа на работа,или от длъжност в длъжност,която може да е на майната си от предишната ти квартира да речем,а тука кой кадето ходи пак се връща на родното си място,и там има хора,които наследствено си получават апартаменти,та въобще не сме за сравнение,там условията са хиляди пъти над нашите,но демокрацията при нас е къде,къде по-добре,от тази страна,че всеки си прави каквото си иска,дори и хора от по-бедните слоеве на населението,докато там го правят,но само зверски богатите,защото там се купуват,ама с много пари,един катаджия там няма да го купиш с 100 долара с доста повече,и също така на американците им се набива в главата,че трябва да са патриоти и на всяка цена да правят всичко за държавата си.Има една американска поговорка:Не питай какво е прави държавата за теб,а какво ти можеш да направиш за нея. и си я следват стриктно тези хора,които трябва,тези които са най-отгоре,и докато го правят няма да има по-могъща държава от тази на дебелаците,и те не са дебели щото нямат пари,а точно защото ги има,нали все пак се познава когато човек има пари по това колко е угоен.

06.01.06
01:41

Айде стига сме я гледали тая тема.

06.01.06
10:09

[quote author=“qk_bik”].....

Леле.., не знаех, че може да се напише толкова дълго изречение  :roll:

SO

06.01.06
11:07

Но в Бг добавките са изкуствено оскъпени.В Стара Загора е всеизвестно че Брофа (собственика на най големия магазин за добавки в стз)си слага надценка 200% на всички стоки.Креатина на Оптимум го взимат по 5 лева за 100 грама а го продава доста повече,просто в БГ нещатата са така защото не всеки може да тръгне да внася добавки и т.н.Ако се появят още хора които да внасят добавки цените ще паднат значително.Просто сега щем не щем нямаме голям избор от къде да купуваме!

SP

06.01.06
15:03

qk bik - това не е стратегия(игра) и макроикономическите и военно-политическите позиции не определят стандарта на живот на обикновеня човек. В Америка знаеш ли как си мечтаят да живея в Европа - за тех тук е някакъв рай.
Страни като Швейцария, Скандинавските, Германия - стандартът на живот в доста по-добър от Щатския.

06.01.06
15:29

Sourcemag не може да има голяма конкуренция на нещо което няма голям пазар.Голямата конкуренция на такъв тип стоки би довела до падане на цените и загуба на интерес за внос поради ниските или никакви печалби.Например ако сега 10 човека ходят в 1 магазин и си купуват една стока те правят оборота на този магазин.Но ако до всеки от тези 10 човека открият по 1 магазин продаващ на сходни цени за да е конкурентно способен се получава по 1 клиент в всеки магазин и фалит.Това не са стоки които се копуват като хляба от супера.

LA

06.01.06
15:57

Е да ама ще се увеличи пазара!

06.01.06
16:33

[quote author=“Sportex”]qk bik - това не е стратегия(игра) и макроикономическите и военно-политическите позиции не определят стандарта на живот на обикновеня човек. В Америка знаеш ли как си мечтаят да живея в Европа - за тех тук е някакъв рай.
Страни като Швейцария, Скандинавските, Германия - стандартът на живот в доста по-добър от Щатския.

точно за това става въпрос.Ако искам да живея някъде то ще е в Европа :wink:

08.01.06
05:32

[quote author=“ivaivalito”] .Една курва не моат си вземата щото са забранени в цяла Америка без Лас Вегас  .

E съвсем друго си е като наближиш Бургас да видиш циганка с табела
“Примоция-сфирка 0.50 стутики”

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1